Ja taas mennään!

Nyt täytyy myöntää, että on hiukkasen ryytynyt olo. Teimme ensin miehen kanssa viikon reissun Alpeilla, kävimme sen jälkeen muutaman päivän töissä, rahtasimme luumme Pori Jazzeille viikonlopuksi ja nyt sitten lähdemme huomisaamuna koko perheen kera Espanjaan. Hiukkasen tiukka tahti, sanoisinko, ja se kuulkaattes näkyy ja tuntuu. Alppireissun jälkeen ensimmäisenä aamuna kodin sängystä herätessäni mietin pitkään pimeähkössä huoneessa, missä hotellissa ja kaupungissa olinkaan. Viime yönä puolestaan heräsin tikkana kolmen maissa ja olin valmis lähtemään lentokentälle. Siinä sitä sitten ihmettelin kello 5.30 saakka, miten minä saan unen päästä takaisin. Onneksi oli lomapäivä.

Finnair Airbus A321

Anyway, mainitsemani Espanjan reissu tehdään 95% lasten ehdoilla. Majoitumme lasten takia jopa huoneistohotelliin, jotta elämä olisi mahdollisimman kodinomaista. Täytyy myöntää, että se tuntuu itse asiassa tässä tilanteessa melkoisen hyvältä. Hääpäiväreissullamme olimme kuitenkin sidottuja kaikenlaisiin aikatauluihin vähintäänkin hotellin aterioidenkin suhteen, joten nyt voimme lomailla, nukkua pitkään, tehdä tai olla tekemättä yhtään mitään. Kaavailussa on kuitenkin ainakin visiitti Gibraltarille, mutta saas nähdä mitä päädytään sitten loppujen lopuksi tekemään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Epsanjan, kyllä Epsanjan, ei siis kirjoitusvirhettä, loma alkakoon huomenna. Woohoo!

P.S.: Tiesittekös muuten että meikäläisen YouTube-kanavan videoita on katsottu tähän mennessä piirun alle 50 000 kertaa. Ei nyt ihan pöllömpi tulos ihan tavikselta ja ei-tubettajalta, joten tuosta on hyvä jatkaa. Saattaapi jossain vaiheessa tulla ihka oikeaa vlogiakin, mutta se on sitten loppusyksyn juttu.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Susanna lauantai, 23 heinäkuun, 2016 at 22:35

  Hyvää matkaa

  • Reply Kthetraveller maanantai, 25 heinäkuun, 2016 at 14:54

   Oi kiitos Susanna!

 • Reply Milja / Pipo silmillä torstai, 21 heinäkuun, 2016 at 12:28

  Huippua lomaa! liityin heti snappiseuraajaksi 🙂

  • Reply Kthetraveller maanantai, 25 heinäkuun, 2016 at 15:04

   Kiitos Milja. Mä olen täällä Epsanjassa enkä saa kaivettua sitä, onko sulla joku blogin oma snäppi. En uskalla ruveta arvuuttelemaan seuraajista ja ruveta lisäilemään yksityistilejä. En tosin ole muutenkaan mikään pro tossa snäpissä 😀

  Leave a Reply