Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ne perinteiset juhannuskuulumiset

No helouta vaan. Pikkuloma, kaksi päivää pois töistä, on nyt sitten lusittu ja meikä on takaisin töissä. Minen edes ymmärrä, miksi lomat tuli pilkottua tällä tavalla, mutta niin ne vaan nyt on pilkottu ja näillä mennään.

Huristelin Itä-Suomen suveen Onnibussin kyydillä keskiviikkona töiden jälkeen ja olipahan meikäläiselle melkoisen jännä matka. Kyseessä oli elämäni ensimmäinen Onnibus-matka ja koko elämäni toinen pitkän matkan bussimatka. Siellä Kampin bussiterminaalisssa meikäläinen seisoi hölmönä ja paasasi puhelimeen elämän vaikeutta bussimatkustamisessa. Vannoin miehelle palaavani takaisin lentomatkustamiseen, sillä kyllä minä osaan lentokentän säännöt mennen tullen, mutta bussiterminaali se vasta kauhujen paikka oli. No, hengissä selvittiin bussireissusta ja Heinolassa rattiin hypännyt, savoa vääntävä bussikuski lämmitti suloisella murteellaan tämän Savossa rakennetun ja Helsingissä syntyneen naisen mieltä. 4,5 tuntia bussissa hintaan 8 euroa, ei nyt ihan huono hinta.

Järvimaisema

Aamuyön näkymiä laiturilta.

Säät suosi oikeastaan kaikkina päivinä, mutta itikat teki mieli noitua jonnekin toiselle planeetalle. Luottolaitteemme, itikka-ansa, teki tenät pari viikkoa ennen juhannusta ja sen törkeän kallis korjaus kesti sen parisen viikkoa. Voitte uskoa ettei sitä rauhassa rakentunutta itikkayhdyskuntaa saatu ihan helpolla kuriin, kun itikka-ansa pääsi takaisin hommiin juhannuksen alla. Sen verran kiitettävään tahtiin sinne laitteen pussukkaan niitä hirviöimijöitä kuitenkin ilmestyi, että ulkona olemisen sietokyky olisi ollut varmasti toista luokkaa, jos laitetta ei olisi ollut.

Juhannus meni totuttuun tapaan. Yltäkylläinen grilliateria, yhdessäoloa, juhannussauna koivuvihdan kera ja se oma kokko, jota mies joutui vahtimaan aamukuuteen. Meikäläiseltä loppui jaksaminen ja huumorintaju joskus kahden jälkeen, joten onneksi miehen isä oli vahtivuorossa mukana. Olihan molemmat miehet hiukkasen ryytyneitä seuraavana aamuna, mutta mitäs menivät rakentamaan kunnon kokon, kikkeliskokkelis.

Grilliruoka

Siinähän sitä, meidän grilliruokaa tänä juhannuksena.

Kuohuviini

Ja ei kun Suomen lippu tankoon tasan klo 18.00 Porilaisten marssin tahtiin ja skumppalasilla kilistäen.

Anyway, kuulumisia olisi kerrottavana vaikka kuinka, mutta duunit pitää meikäläisen melkoisen kiireisenä nämä seuraavat päivät. Jotain söpöä on sentään tiedossa viimeistään viikonloppuna, kun pistän maailmalle tarinan häistämme. Pakkohan sitä on alkaa pikkuhiljaa fiilistelemään ensi viikon hääpäivää, sillä sitä juhlitaan viikon verran Eurooppaa kiertäen. Kiitos siitä miehelleni, joka tykkää ajaa. Ja ajaa. Eipä tähän muuta.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply