Suomen suurin matkablogiyhteisö

Siellä lepää: Youtube-videoni nro 2

Woohoo! Kyllä sitä kuulkaattes tahittiin ja urakalla uusimman Youtube-filmin tekemisen kanssa, sillä teknisiä ongelmia oli enemmän kuin tarpeeksi. Täytyy myöntää, että otsasuoni pullistui useamman kerran, muutama paha sanakin taisi päästä ilmoille ja vähäunisia öitäkin tuli nukuttua. Kaikki vaan yhden filminpätkän vuoksi. Ja pohdinpa semmoistakin välillä, että voiko siihen yhteen asiaan, jota en viitsi täällä mainita, kuolla.

Olisin minä voinut unohtaa koko homman, mutta halusin ylittää itseni, tulla kameran eteen ja puhua vierailla kielillä. Niin juu ja oppia tekniikan tumpelona uusia asioita tietokoneista, editoinnista sun muista. Esikoinen auttoi alkuun neuvomalla, mutta nyt Youtubessa nähtävissä oleva filmi on 100 % meikäläisen tekemä alusta loppuun (ja sen kyllä huomaa, valitettavasti).

Että olkaattes hyvät. Meikäläinen pölisemässä itseopittua englantia. Kyllähän minä opiskelin koulussa peräti kahdeksan vuoden ajan ne pakolliset tunnit, mutta viimeisimmästäkin koulutunnista on 20 vuotta aikaa. Sen jälkeen olenkin ollut jo omillani, joten televisiosta, netistä ja jonkin verran puhumalla olen kaiken oppinut. Niin että edellä mainittu kielioppipoliiseille tiedoksi, jottei tule niin paljoa sanomista.

Kesälomat alkaa pikkuhiljaa pukkaamaan täällä päälle, joten tänään meikä hyppää elämänsä ensimmäisen kerran Onnibussin kyytiin ja huristelee mökille juhannuksen viettoon. Olen yleensä suosinut lentämistä ”lähikaupunkiin”, mutta nyt liikkuvan Onnibussin myötä matka kulkuneuvolta mökille on pienentynyt huomattavasti. Kaiken kukkuraksi Onnibussin lähtöpysäkki on inhimillisen matkan päästä työpaikastani ja bussilippukin halpa, joten kaikkinensa onnistunut diili. Saas nähdä, mitä mieltä olen illalla kun bussimatka on ohi.

Oikein hyvää juhannusta kaikille ja nauttikeehan, missä sitten olettekaan. Meikäläisen mökki- ja juhannuskuulumisia voi seurailla alla olevista kanavista:

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply