Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hah, meikä sai viiniä massuun ja taas mennään merille!

Helou, helou! Käsi alkaa olla pikkuisen paremmassa kunnossa, joten hymyssä suin täällä ollaan. Liekö eilinen Malbec World Day -viininmaistelu ollut hyvää kevyttä liikuntaa kädelleni, mutta vielä ei passaa tuulettaa aamukymmeneneltä. Päivä on pitkä. Anyway, Malbec World Day oli meikäläiselle ihan uusi tuttavuus ja harmi, ettei minulla ollut pidempään aikaa tutkailla tarjontaa. Privaatti Wine Tasting, jonka lisäksi yli 120 viiniä plarattavana ja yksi viineihin tykästynyt nainen. Mikäs siinä, yksi karkkikauppa sanoisinko! Ja kyllä se vaan niin on, että kun sen oikean viinin löytää juuri sille oikealle ruoalle tai tilaisuuteen, on nautinto sataprosenttisesti taattu.

Malbec World Day

Eilinen oli siis ihan virkistävä päivä meikäläiselle, kun pääsi ulos kotoa ja tapaamaan muutamaa mukavaa bloggaajaa. Kaiken kukkuraksi molemmat lapset olivat yökylässä, joten me vanhemmat pääsimme nauttimaan kahdenkeskisestä illasta hiljaisessa kodissa. Siitä onkin hyvä jatkaa tänään merimatkalle. Menoputki aloitetaan kunnon musikaaliristeilyllä Silja Symphonyllä, jolle suuntaamme koko perheen kera tänään. Grease-musikaali tuli jo nähtyä muutama viikko sitten kutsuvierastilaisuudessa, mutta keskityin tuolloin kuvaamiseen. Onkin ihan kiva päästä nauttimaan hyvästä show’sta tällä kertaa ihan vapaasti. Arvosteluni kutsuvierastilaisuudessa näytetystä Grease-musikaalista voit lukea täältä.

Kthetraveller

Että nuin. Nämä seuraavat yhdeksän päivää tulevat olemaan näillä näkyminen melkoista suhaamista, mutta siitä lisää myöhemmin.

Oikein hyvää viikonloppua! Risteilytunnelmia voitte seurailla alla olevista kanavista parhaiten.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenni / Globe Called Home lauantai, 16 huhtikuun, 2016 at 23:58

    Hauskaa matkaa! Vähän kateellisena täällä välillä seurailen Suomen menoa, kun useampi bloggaaja sattuu samaan tilaisuuteen, ja näitä viinejäkin tulvi ruudulle niin blogeista, Snäpistä kuin Instastakin. Eilisen illan pihviviini oli pettymys, joten tälle olisi ollut todellakin tarvetta!

    • Reply Kthetraveller maanantai, 18 huhtikuun, 2016 at 11:30

      Kiitti! Kivaa oli ja mikä parasta, Silja Symphonyn Wine Bar on kyllä sen verran huippu, että merillä pystyi jatkamaan viinien maisteluja mukavissa tunnelmissa. Harmi, ettei teidän vinkku ollut onnistunut. Toivottavasti seuraavalla kerralla käy parempi tuuri.

    Leave a Reply