Suomen suurin matkablogiyhteisö

Instagram Travel Thursday: Ne messevimmät tunteet

Helou helou! Se olisi taas Instagram Travel Thursdayn aika ja kerrankin minullakin on aikaa osallistua kamppikseen. Hiukkasenhan minä mietin, mitä kumman kuvia minä kaivaisin Instasta nähtäväksenne ja miksi, mutta siitä se ajatus sitten lähti. Meikkiksen messevimmät tunteet kuvien takaa, olkaattes hyvät!

1. Aamuinen sarastus kesämökillämme

auringonnousu

Tiedättekö sen tunteen, kun luonto on aivan hiljainen, kaikki nukkuvat ja möllötät itse laiturilla ihailemassa tyyntä järvimaisemaa aamuyöllä. Järven päällä on kenties usvaa ja olosi levollinen? Tämä arjen kiireiden uuvuttama puoliksi citytyttö ottaa kyllä ilon irti luonnosta tiettyinä annoksina silloin kun siihen on mahdollisuus.

2. Paras sauna ulkomailla

Latvian beer

No pakkohan tänne on jokunen juomakuvakin pistää. Pääsimme viime kesänä alkujaan latvialaisen Aussikamuni sukulaisten mökille Latvian maaseudulle viikonlopuksi. Luulimme tulevamme jonnekin vähemmän fiiniin paikkaan, koska Aussikamuni oli vähätellyt paikkaa, mutta yllätys oli suuri kun pääsimme mökille. Siinä kalpeni moni suomalaismökki sen siliän tien, sillä koko mökkialue oli suunniteltu viimeistä piirtoa myöten. Latvialaiset ystävämme ja Aussikamuni pelkäsivät hirveästi, mitä mieltä me suomalaiset olisimme heidän saunastaan, mutta heidän puusaunassaan saatavat löylyt olivat huippuluokkaa. Mikäs olikaan sen messevämpää kuin istahtaa paljuun kylmän oluen kera ja ihastella pikkuhiljaa laskeutuvaa aurinkoa. Huippufiilis!

3. Auringonlasku

Caribbean Sunset

Niin juu, ne auringonlaskut. Ne on jotain semmoisia, joista minä pidän paljon. Oheinen kuva on otettu jossain Karibialla seilatessa. Tyyni meri, Karibian lempeä lämpö ja merta rauhassa halkova risteilyalus. Pakkohan sitä on vain katsella ja nauttia.

4. Minä ja maailman paras parveke

Norwegian Getaway Haven Aft Penthouse

Kuva nro 3 on otettu tässä kuvassa näkyvältä, melkein 40 neliön suuruiselta parvekkeelta. Kyllä, sellainen parveke meillä oli reissatessamme Norwegian Getawayn The Haven-sviittiluokassa lokakuussa 2013. Ah, sitä helppoa ja nautinnollista sviittimatkustajan elämää. Postaukseni tuosta matkustusluokasta löytyy täältä.

5. Varpaat muhkeassa sängyssä, Grand Hotel Kronenhof

Grand Hotel Kronenhof

Mies yllätti minut vuoden 2014 Alppireissullamme viemällä minut sinä vuonna maailman parhaaksi valittuun hotelliin. Tuo vuorokausi oli kerrassaan upea ja olenkin iloinen, että päädymme samaiseen huippuhotelliin uudestaan tulevana kesänä. Kyllä. Rakastan hemmottelua ja hyvää palvelua. Prinsessa mikä prinsessa.

6. Italian Chiavenna

Chiavenna Italia

Alpeista puheenollen, olimme jo kärvistelleet koleassa kesäsäässä useita päiviä, nähneet lukemattomia vuorenhuippuja ja minultakin oli alkanut jo tulla pikkuisen ”Alpit korvista”, kun kurvasimme lämpimän Italian puolelle. Näkymä Chiavennasta sai hymyn huulilleni ja iskostui verkkokalvoilleni, sillä juuri silloin tunsin kesälomani vihdoin alkaneen. Nautin muutaman tunnin visiitistämme hyvin paljon.

7. Manhattan, New York

Manhattan New York

Se paras paikka maailmassa ikuistaa muistoihin The näkymiä on kuitenkin mielestäni New Yorkin Manhattan. Mitä korkeammalla hotellihuoneemme on, sitä leveämpi on tämän naisen hymy. Voi sitä tunnelmaa, kun katselin tätä näkymää huoneestamme 9/11 Memorialin vieressä sijaitsevasta Millennium Hiltonista vuonna 2012.

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat RIMMA+LAURA -matkablogi, Travellover ja Muru Mou-matkablogi

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi keskiviikko, toukokuu 4, 2016 at 08:01

  Eka kuva ihan ehdottomasti mun suosikki ja voin niin samaistua tuohon fiilikseen! Voi että miten odotankaan kesäiltoja ja -aamuja mökin rannassa <3

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, toukokuu 4, 2016 at 10:00

   Juuh, mulla on tiedossa tämän vuoden ensimmäinen mökkikeikka ensi viikon viikonloppuna. Sitä odotellessa.

 • Reply Annika | Travelloverblogi tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 14:07

  Käytän itsekin Instaa usein siihen, että pakenen arkea omiin reissumuistoihin. Kuvien mukana pääsee ihan toisiin maailmoihin hetkeksi. Tämä postaus on juuri kuin sellainen oma hetkellinen todellisuuspako.

  • Reply Kthetraveller tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 19:25

   Mulla on duunihuoneeni seinällä erilaisia kuvia ja lappusia reissuiltani + duunitietsikan näytöllä oma reissukuva. Kummasti katse hakeutuu niihin lempimuistoihin keskellä työpäivääkin 😉

 • Reply Terhi / Muru Mou tiistai, huhtikuu 12, 2016 at 14:28

  Ihana hyvänmielen postaus 🙂 Kuvat 3 ja 4 aiheutti minussa entistä pahemman risteilyinnon. Voi, kun kumppanikin ois innostunut risteilyistä!

  • Reply Kthetraveller tiistai, huhtikuu 12, 2016 at 15:51

   Voi, josko hän joskus innostuisikin. Risteilyt noilla isoilla laivoilla ei ole oikeasti niin pahoja kuin luullaan 🙂 Kiitti viestistäsi Terhi!

 • Reply Tanja perjantai, huhtikuu 8, 2016 at 09:24

  Onpa ihania kuvia! Erityisesti tykkään ensimmäisestä, eihän sitä kesäistä järvimaisemaa voita mikään. Harmi etten moneen vuoteen ole kesäisen järven rannalle päässyt, mutta toivon mukaan vielä joku kesä 🙂

  • Reply Kthetraveller perjantai, huhtikuu 8, 2016 at 10:25

   Kesäistä järvimaisemaa ei tosiaan voita mikään. Meillä on pieni näköyhteys mökkisaunan ikkunasta järvelle ja vaikka olenkin sokea kuin lepakko (näkö reippaasti miinuksella), niin silti minä jaksan toljottaa sinistä väriä puunrunkojen välistä :). Toivon, että pääset pian kesäisen järven rannalle. Kiitti viestistäsi Tanja!

 • Reply Henna /suurin onni torstai, huhtikuu 7, 2016 at 20:26

  No kyllä on messeviä tunteita! Ihanaa ♥ Oli pakko googlata tuo maailman paras hotelli, Kronenhof, ja en pistäisi pahakseni visiittiä sinne, en sitten ollenkaan!

  • Reply Kthetraveller torstai, huhtikuu 7, 2016 at 21:54

   Oih, se hotelli on niin ihana. Siellä toimi vaan kaikki niin hyvin ja palvelu oli tip top, että yöpyminen siellä on suoranainen nautinto. Kiitti viestistäsi Henna!

  Leave a Reply