Suomen suurin matkablogiyhteisö

Silja Linen mahtava kevätuutuus: Grease-musikaali!

No tottahan toki tämä laivatyttö pisti  saman tien ilmoittautuen, kun Tallink Silja Oy lähestyi ennakkonäytöskutsulla jokunen aika sitten. Viime keväänä Silja Serenadella ja Silja Symphonylla pyörineet Saturday Night Fever- ja Fame-musikaalit yllättivät tuolloin sen verran positiivisesti, että odotin vähintäänkin yhtä mukavaa tunnelmaa tällä kertaa. Ja jösses, minkälaisen show’n palkittu Belinda King Creative Productions -tuotantoyhtiö olikaan pistänyt pystyyn!

Silja musikaali Grease

50-lukuun sijoittuva Grease on tarina kahden lukiolaisnuoren Sandyn ja Dannyn rakkaudesta. Musikaalin nuoret painivat samojen ongelmien kanssa kuin nykyäänkin, kun identiteettikysymykset ja ryhmäpaine vaikuttavat lukiolaisten eloon.

Silja Line Grease-musikaaliSilja Line Grease-musikaaliSilja Line Grease-musikaali SandySilja Line Grease-musikaaliSilja Line Grease-musikaali

Englanninkielisessä, livebändin tahdittamassa musikaalissa laulaa ja näyttelee 15 ammattilaista. Musikaalin suositusikäraja on 12 vuotta ja vaikka musikaali kuuluukin matkan hintaan, vaatii se etukäteen tehdyn paikkavarauksen. Parhaat Premium-paikat löytyvät läheltä lavaa ja edellyttävät maksullisen tarjoilupaketin varaamista, mutta Limited view-paikkojen varaajille tarjoilupaketti on vapaaehtoinen. Musikaalia esitetään Silja Symphonyn ja Silja Serenaden Atlantis Palace-yökerhoissa kaksi kertaa illassa, kuutena päivänä viikossa 1.4.-31.5.2016 välisen ajan.

Silja Line Grease-musikaaliSilja Line Grease-musikaaliSilja Line Grease-musikaali

Mikäpäs oli laivatytön tuomio Silja Symphonylla nähdystä esityksestä?

Musikaalin ohjaaja ja koreografi, todellisten maailmantähtien kanssa työskennellyt Gary Lloyd oli todella onnistunut tuomaan Atlantis Palacen lavalle mahtavan spektaakkelin. Näyttelijät olivat hyviä, laulutaitoa ja kunnon tanssimuuveja löytyi, joten paketti oli hyvin kasassa ja piti otteessaan koko show’n ajan. Voisi oikeastaan sanoa, että tämän vuotinen musikaali voitti viime vuonna esitetyt. Musikaalin jakaminen väliajalla oli ihan mukava muutos edelliseen vuoteen, sillä ainakin naisten vessaan ilmestyi melkoinen jono paussin aikana.

Suositus siis täältä suunnalta, joten kannattaa pistää oma musikaaliristeilysi varaukseen. Tallink Siljan sivulle pääset suoraan tästä. Sieltä voit myös lukea lisää musikaalista ja tutustua tarjoilupaketteihin.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Matkatar maanantai, toukokuu 9, 2016 at 12:37

  Juuri palailin eilen risteilyltä jolla olin kahden tyttäreni kanssa katsomassa tuota musikaalia, oli kyllä tosi huikea!

  • Reply Kthetraveller maanantai, toukokuu 9, 2016 at 22:51

   No kiva kun tykkäsit ja otaksun, että tyttäresikin pitivät musikaalista. Kiitti viestistäsi Matkatar!

 • Reply Hah, meikä sai viiniä massuun ja taas mennään merille! - Passionate Traveller lauantai, huhtikuu 16, 2016 at 11:08

  […] Eilinen oli siis ihan virkistävä päivä meikäläiselle, kun pääsi ulos kotoa ja tapaamaan muutamaa mukavaa bloggaajaa. Kaiken kukkuraksi molemmat lapset olivat yökylässä, joten me vanhemmat pääsimme nauttimaan kahdenkeskisestä illasta hiljaisessa kodissa. Siitä onkin hyvä jatkaa tänään merimatkalle. Menoputki aloitetaan kunnon musikaaliristeilyllä Silja Symphonyllä, jolle suuntaamme koko perheen kera tänään. Grease-musikaali tuli jo nähtyä muutama viikko sitten kutsuvierastilaisuudessa, mutta keskityin tuolloin kuvaamiseen. Onkin ihan kiva päästä nauttimaan hyvästä show’sta tällä kertaa ihan vapaasti. Arvosteluni kutsuvierastilaisuudessa näytetystä Grease-musikaalista voit lukea täältä. […]

 • Reply Maiju sunnuntai, huhtikuu 3, 2016 at 21:36

  Tää oli niin paras esitys. Olen ollut jo monta päivää haltioissani 😉

  • Reply Kthetraveller maanantai, huhtikuu 4, 2016 at 08:43

   No kiva kun tykkäsit 🙂 Nappeli veto Siljalta!

 • Reply alex perjantai, huhtikuu 1, 2016 at 22:48

  Kovasti on ennakkoesitystä kehuttu, joten odotukset ovat korkealla (etenkin viime vuoden kokemusten perusteella). Mielenkiinnolla odotan, että pääsen toukokuussa katsomaan itse!

  • Reply Kthetraveller lauantai, huhtikuu 2, 2016 at 11:31

   No hyvä, olishan se ollut ihmeellistä jos sinä et olisi jo ollut matkaasi varannut 😉 Toivottelen jo nyt oikein nautinnollista musikaalimatkaa Alex!

 • Reply Sandra perjantai, huhtikuu 1, 2016 at 17:49

  Katsoinkin tuota esitystä snäpin kautta eilen ja vauhdikkaalta näytti! En ollut aiemmin ollenkaan tietoinen noista, vaan olen aina ollut siinä käsityksessä, että laivan esiintymiset ovat sellaisia eläkeläisten/ kännisten myötähäpeähumppaa tai vastaavaa 😀

  • Reply Kthetraveller lauantai, huhtikuu 2, 2016 at 11:34

   Kyllä sitä myötähäpeähumppaa näkee laivoilla sitten myöhemmin illalla 😉 On ihan hyvä, että laivoille on tuotu tuollaista ohjelmaa, jotta on muunlaista katsottavaa ja kuultavaa perusmenon lisäksi.

  Leave a Reply