Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hyvää pääsiäistä murut! Meikäläisen kuulumisia tähän väliin

Huoh. Takana on melkoinen työviikko, uskomattoman paljon härdelliä ja kunnon kevätväsymystä, mutta nyt on tämä työviikko melkein taputeltu. Jotkut lukijat saattavat muistaa viime myöhäissyksynä kertomani henkiset rasitteet, kun kävin läpi melkoista surua sekä järkytystä minulle ja rakkaille läheisilleni tapahtuneista asioista. Muutama viikko sitten itkin lohduttomasti miehelleni kaikkea tapahtunutta, koin pysyvien negatiivisten muutosten aiheuttamaa tuskaa ja yritin jäsennellä tapahtunutta, valmistautua sellaiseen tilanteeseen johon en voinut kuvitellakaan koskaan joutuvani.

Nyt tilanne on toinen. Aurinko paistaa tänne suuntaan ja tunnelin päässä on toivoa. Ehkäpä tässä maailmassa on sittenkin inhimillisyyttä ja hyvyyttä, ja täytyy myöntää, että viimeisimmillä hetkillä nämä positiiviset tapahtumat tuli. Paljon on vielä sulateltavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa. Olen onnellinen. Olen ihaillut mieheni suloista hymyä, halannut rakastavasti iloisia lapsiani ja nauttinut perheen yhdessäolosta, möllöttämisestäkin.

Tänään me juhlimme pääsiäistä tekemällä parsahodareita ja syömällä itsemme ähkyksi hedelmistä. Huomenna suuntaamme kohti Itä-Suomea rakkaan äitini luokse. On aika hiljentyä, olla vain ja nauttia yhdessäolosta. Lämpimät, rakastavat ihmissuhteet ja äidin rakkaus. Parasta.

Hyvää pääsiäistä murut. Nauttikaahan!

Suklaamuna

Ilahdutin duunikavereitani suklaamunilla ja enpä ollut ainoa, joka herkkuja toi ihan vain huvin vuoksi. Täällä käytävillä raikaa nauru, ihmiset ovat iloisia ja tulevat hyvin toimeen keskenään. Hyvä työhenki ja sen tärkeys, siitä minä jaksan paasata. Olisipa kaikilla työpaikoilla samanlainen meininki kuin meillä täällä.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply