Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotelliarvostelu: Residence Inn Los Angeles Redondo Beach

Varman hotelliketjun ”kohtuuhintainen” hotelli rauhallisella alueella juuri oikeassa kohtaa sataman ja lentokentän välissä, aamupalan oli sisällyttävä hintaan ja huoneen piti olla sen verran iso ja uudehko, että siellä viihtyisi pidempiäkin aikoja. Niin juu, ja ulkouima-allaskin oli löydyttävä. Siinäpä hakukriteerit tällä kertaa Los Angelesin hotellillemme. Meillä oli tiedossa lähes vuorokauden matkustaminen ja pakollinen nopea toipuminen kymmenen tunnin aikaerosta, joten halusimme hotellin kohtuullisen matkan päästä lentokentästä, mutta sen verran kaukaa, etteivät lentävät koneet häiritsisi meitä. Hakiessamme sopivaa hotellia kiinnitimme huomiota Marriottin Residence Inn Los Angeles Redondo Beachin huoneisiin, joista löytyi pieni keittiö kodinkoneineen. Aamupalallinen hintakaan (150 euroa/yö) ei ollut kovin suuri, joten varasimme hotellin tarkistettuamme arvostelut mm. Tripadvisorista.

Saavuimme Los Angelesiin melko ryytyneinä, joten alle 20 minuutin mittainen taksimatka hotellille oli juuri sopiva meille. Alue, jossa hotelli sijaitsi ei ollut mitenkään erikoinen, mutta hyvin rauhallinen ja itse hotellikin oli sisältä miellyttävän oloinen. Palvelu vastaanotossa oli ystävällistä ja pian astelimmekin jo isoon huoneeseemme.

Residence Inn by Marriott Redondo BeachResidence Inn by Marriott Los Angeles Redondo Beach

Huone oli jaettu erilliseen olohuone/avokeittiöön ja makuuhuoneeseen, josta oli pääsy isoon kylpyhuoneeseen. Sisustus ei nyt paljoa mieltä säväyttänyt tätä skandinaaviseen vaaleaan tykästynyttä naista, mutta kaikkialla oli hyvin siistiä, myös jääkaapissa. Kuluneisuutta ei paljoa huomannut huonekaluista ja muutoinkin huone ajoi hyvin asiansa muutamaksi yöksi. Avokeittiön varustus oli hyvä, sieltä löytyi kaikki perustarvittavat ja ruokajätteille tarkoitettu jätemylly. Jääkaappi oli erinomaisen kylmä ja kerroshoitajat olisivat voineet täyttää sen pyynnöstä erikseen tilattavilla (melko hintavilla) tuotteilla. Keittiön toimivuudesta emme valitettavasti pysty sanomaan mitään, sillä emme testanneet sitä yöpymisjaksomme aikana.

Residence Inn Redondo Beach kitchenResidence Inn Redondo Beach kitchen 2Residence Inn Redondo Beach kitchen 2GlasswareResidence Inn Redondo Beach tableware

Huoneemme sijaitsi vilkkaan autotien puolella. Näkymät eivät luonnollisesti olleet kovin mukavia, mutta liikenteen ääniä ei kantautunut häiritsevin määrin ulkoa sisään. Ainoat äänihaitat tuli oikeastaan käytävän puolelta asiakkaiden keskustellessa kovaäänisesti ohi kävellessään. Naapurihuoneista emme kuulleet mitään, mutten myöskään tiedä, oliko niissä ketään.

Makuuhuoneessa oli toinen televisio, joskin hieman hankalassa paikassa, laatikosto ja pehmeä sänky hyvin tyynyin. Sänky oli sopiva eri painoisille nukkujille, enkä kokenut sänkyä epämiellyttävänä selkävaivaisenakaan.  Huoneen ilmastointi toimi erinomaisesti.

Residence Inn Redondo Beach bedroomResidence Inn Redondo Beach bedroom 2

Kylpyhuone oli hyvin siisti, tilaa oli mukavasti, mutta huoneen liukuovellinen vaatekaappi oli poikkeavasti sijoitettu kylpyhuoneeseen. Ilmastointi pelasi kylpyhuoneessa kuitenkin sen verran hyvin, etten kokenut vaatekaapin sijoittelun suhteen ongelmia.

Residence Inn Redondo Beach Los Angeles bathroom

Aamupala oli amerikkalaiseen tyyliin hyvin pelkistetty ja makeapainotteinen, joten itselläni oli melkoisia vaikeuksia löytää aamupalalta itselleni syötävää. Muutama vaalea paahtoleipä cheddarjuustoraasteella, hunajamelonipalaset ja ällömakea jugurtti olivat ainoat, jotka vatsaani täyttivät aamuisin, mutta mies sentään löysi lautaselleen jotain lämmintä perunasotkua. Astiastona toimi kertakäyttöastiat, joka tuntui todella halvalta ja luontoa roskaavalta, mutta kaikkialla oli siistiä aamuisinkin koska ihmiset veivät astiat kiltisti roskiin. Aamupalan takia tätä hotelia ei kannata varata, vaan suosittelen hankkimaan omat eväät huoneeseen ja käymään hakemassa brekkarihuoneesta mahdollisesti itseä miellyttävät tuotteet.

Residence Inn Los Angeles Redondo Beach breakfast

Aamupala-aluetta.

Garden Inn Los Angeles Redondo Beach aamupala

Alueella tuntui olevan paljon ihmisiä ilta-aikaan, koska aula oli suosittu kokoontumispaikka. Valitettavasti minulla ei ollut aikaa ja energiaa lähteä metsästämään hetkeä, jolloin hotellin aulassa olisi ollut täysin rauhallista kuvaamiseen. Sama koski hotellin uima-allasaluetta, sillä siellä oli grillausmahdollisuus ja tunnelmallinen avotuli ,jonka ympärillä ihmiset tykkäsivät istua. Ainoa hetki, jolloin pihalla oli rauhallista oli silloin, kun siellä satoi, joten hotelli tuntui suositulta.

Hotelli sijaitsi juna-aseman päätepysäkillä, josta oli hyvät yhteydet keskustaan. Päiväsaikaan emme kokeneet kovin suurta ongelmaa liikkumiseen, mutta neljän-viiden aikaan illalla junassa alkoi olla jo sellaisia hiippareita, että olimme onnellisia päästessämme takaisin hotellille. Sen vain sanon, että vaikka olen pääkaupunkiseudulla julkisilla liikkuessani tottunut yhteen sun toiseen ”erilaiseen ihmiseen”, Losin hiipparit olivat ihan omaa laatuaan. Hilton Garden Inn Redondo Beach Los Angeles sijaitsi muuten aivan vieressä, joten sijaintiarvosteluni käy aivan hyvin Hiltonillekin.

Recidence Inn Redondo Beach location

Plussat:

 • Takuuvarman, hyvän hotelliketjun (Marriott) hotelli ja se näkyy ja tuntuu.
 • Hyvä, ystävällinen asiakaspalvelu
 • Siisti, uusittu hotelli
 • Paikallisjunan päätepysäkki lyhyen kävelymatkan päässä
 • Toimiva hotellihuone avokeittiöllä, erinomainen pidempään yöpymiseen
 • Kodikas aulatila ja uima-allasalue
 • Hyvät parkkipaikat hotellin edessä
 • Junapysäkki kävelymatkan päässä.

Miinukset:

 • Sijainti. 45 – 60 minuuttia julkisilla Los Angelesin keskustaan
 • Suppea aamupala, kertakäyttöastiat
 • Karu, mutta rauhallinen alue

Mitäs mieltä, menisinkö uudelleen?

Myönnän suoraan, että tasokkaampaan matkustustapaan tottuneena ”ei niin kauniilla alueella” oleva hotelli heikolla aamupalalla tuotti minulle tiettyjä vaikeuksia. Sijaintikin oli ehkä ihanteellisempi autolla liikkuville, mutta meidän tilanteessamme hotellin sijainti oli ihan hyvä. Huonomminkin olisi kuitenkin voinut käydä. Hyvä asiakaspalvelu, siistit, uudehkot tilat ja toimiva huoneratkaisu, sekä alueen rauhallisuus nostivat sijoitusta.

Menisinkö tänne tarkoituksena lomailla Los Angelesissa? En.
Menisinkö tänne romanttiselle reissulle? En.
Menisinkö tänne perheeni kera autolomaillessamme kyseisellä seudulla? Kyllä. En pelkäisi tuoda lapsiani tänne, mutten liikkuisi heidän kanssaan julkisilla.
Voisinko suositella hotellia perusyöpymiseen? Kyllä.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply