Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mää oon Snäpissä, kirosana, voi minua pientä poloista!!!!!!

Minen oikeasti tiedä, mihin pääni pistin nyt! Minä, nykyajan tekniikkaa melkoisen kiitettävästi kammoksuva nainen, latasin tuon hirvityksen tosiaan muutama viikko sitten puhelimeeni. Minulle riitti jo se, että se pirulaisen ohjelma rupesi filmaamaan naamaani sen siliän tien, joten klikkasin itseni ulos ja yritin vain unohtaa koko jutun. Eihän siitä mitään tullut. Kävin välillä kurkkaamassa ohjelmaa, taistelin kameran näyttämään toiseen suuntaan, metsästin seurattavia ja, no, yritin kaivella netistä tumpeloille tarkoitettuja käyttöohjeita.

Muutama ilta meni käyttöohjeita tankatessa ja jos ollaan rehellisiä, en ymmärrä asioista vieläkään, sillä teen niistä itselleni vaikeita. On se vaan kumma, että olen sellaisessa työpaikassa, jossa tarvitaan oikeasti älykapasiteettia, mutta vaivaisen Snapchatin ohjeet ovat minulle suoranaista hepreaa. Vetele sormellasi sinne ja tänne, lisäile tekstiä, pölise kameralle ja ja ja. Öh, sanon minä!

Duunin vessassa otatin salaa itsestäni tänään inhoamani selfien sen haamun whatever-keskelle, enkä ymmärtänyt että se ohjelma napsiikin useita kuvia. Hölmistyneitä, päätä keikisteleviä kuvia levahti saman tien näkyville ja minä meinasin viskata koko puhelimen vessanpönttöön. Tähän hetkeenkään mennessä en ymmärrä, miten lie sain dellattua kuvani ja asetettua uudet ihmisen näköiset kuvat tilalle.

Että nuin. Yritin filmata edullista lounastani, mutta se jäi kellottamaan ja hävisi jonnekin bittiavaruuteen. Kuvan sentään sain napsittua ”huippuhyvistä” työsuhde-eduistani ja ladattua kait Snapchatiin, joten taviselämäni on nyt polkaistu kansan nähtäväksi snäpissä.

Sieltä vaan seuraamaan sitä ihka oikeata elämääni, joka ei päädy edes Facebookin sivuille. Suokaa jo etukäteen anteeksi kaikki asiat, joita suollan nähtäväksenne.

Minut löytää Snapchatissa nimimerkillä kthetraveller.

Screenshot_2016-02-24-15-11-50

Näytänkin jo siltä, kuin meikäläisellä olis Spockin korvat. Hyvin lähti käyntiin tämä juttu. Not.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply alex keskiviikko, helmikuu 24, 2016 at 19:58

  Heh! Itse yritin perehtyä Snapin maailmaan joskus aikaisemmin, mutta ei vaan auennut mulle ollenkaan (luovutin siinä kohtaa), joten tuo tuskailusi tuntuu niin tutulta…
  Tsemppiä snäppäilyyn!

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 24, 2016 at 20:53

   Hahhah, olit viisas kun luovutit! Minä pätin jatkaa snäppäilyä, koska hakuan haastaa itseni ja oppia. Tuskailua siis tiedossa, mutta myös liikkuvaa kuvaa elämästä ja matkoilta.

   • Reply alex keskiviikko, helmikuu 24, 2016 at 21:17

    Joo, itsensä haastaminen on ihan hyvä pointti, Snapin kanssa en vaan jaksanut vaan kädet nousi pystyyn. Itsellä tuo Periscopeen perehtyminen kiinostaisi taas enemmän.

    • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 24, 2016 at 22:36

     Jännä juttu, mulle Periscope on nou nou, kun siitä puhutaan niin paljon pahaa (nuorten ajattelemattomat paljatukset ym.) Oon pitänyt sitä vähän liian nuorten juttuna. Mielelläni kuulen, jos ja kun liityt Periscopeen!

  Leave a Reply