Suomen suurin matkablogiyhteisö

20 random facts about me, omalla vastuulla

Näyttää siltä, että blogeissa alkaa pikkuhiljaa pyörimään nuo pikkuiset paljastukset, joten kannanpa minäkin oman korteni kekoon. Pidemmittä puheitta, nolojakin paljastuksia teille ystäväiseni.

1. Olen tiukkojen ja kärkkäidenkin mielipiteiden nainen, minulla on vahva kanta moneen asiaan ja saisin varmasti kirvoitettua melkoisia keskusteluja blogissani yhteiskunnasta, politiikasta, ihmisistä ja parisuhteista. Veikkaan, että minusta tulisi hyvä parisuhdeterapeutti, mutta se edellyttäisi sellaista terapoitavaa ihmistä, joka olisi valmis kuuntelemaan tiukkojakin sanoja. Sanallinen arkkuni pysyy kuitenkin enemmälti kiinni, sillä somemaailma on raaka.

2. Olen näkynyt nimettömänä lukuisia kertoja televisiossa ja lehdissä, ensimmäisen kerran Savon Sanomissa 70-luvulla. Minusta on melkein kolmen minuutin mainospätkä Youtubessa ja onpa tämä nassu paistanut muutamassa markkinointikampanjassakin.

Kthetraveller

Nih, että tämmönen nassu!

3. Minulla oli aikoinaan tiukat kriteerit tulevan miehen luonteen suhteen, mutta haaveissa oli myös seuraavat ulkoiset ominaisuudet: Pituuden oli oltava 182-185 cm, hammasrivistön hyvin hoidettu, tukan vaaleanruskea ja laineileva, leuassa pieni kuoppa ja karvojakin piti kropassa olla. Iältään miehen piti olla minua vanhempi ja pitipä miehen myös näyttää ”nallekarhumaiselta”. Puku oli myös hakuprosessissa plussaa. Mites kävi? 100 %:n osuma ja minu tykkää! Tähän tietysti vielä huomautus, että ihastuin mieheeni jo ennen kuin näin häntä ollenkaan, joten kyllä sillä luonteella oli loppujen lopuksi se suurin merkitys. Niin ja parikymppisenä tähtäimessä oli paikka ruotsalaisen toimitusjohtajan edustusvaimona ja asunnon piti olla Tukholman saaristossa. Ei tainnut ihan onnistua…

Royal Caribbean WiFi

Siinäpäs kaikki mitä näytän pukumiehestäni teille! Nappasin tämän kuvan Norjan vuonoristeilyllä viime keväänä tarkoituksenani kertoa, miten hyvin WiFi toimi Royal Caribbeanin Serenade of the Seas -aluksella.

4. Kylpynutut, ah! Nostan ne mukavuudessaan yhtä korkealle kuin lököverkkarit, joten tämä nainen on onnensa kukkuloilla jos sellainen löytyy matkoilla hotellihuoneesta tai hytistä. Kotona kylpynuttuja on kaksi kappaletta, mutta useampi kylpynuttu huutaa nimeäni kaupassa.

Norwegian Cruise Line Suite

5. Rakastan vakaata elämää, joten elämänmuutokset tuntuvat syvällä sielussa. Rakastin lapsuudenkotiani, enkä oppinut koskaan tykkäämään ensimmäisestä omasta kodistani. Kolmas kotini, (aviomieheni ja minun ensimmäinen asunto) oli sellainen, josta pidin todella paljon, mutta nykyinen asuntomme, (neljäs kotini) on vähän niin ja näin. Rakastan siis tätä nykyistä kotiamme, se on koti isolla K-kirjaimella, mutta näkymä yläkerran makuuhuoneesta tuottaa vieläkin sekalaisia tunteita keppoisesti yli kymmenen vuoden jälkeen. Näkymässä ei sinänsä ole vikaa, vehreitä maisemia ja rauhallinen ulkoilualue, mutta kyseessä lienee välineellinen ehdollistuminen. Kun katsoin näkymää ensimmäisen kerran yli kymmenen vuotta sitten, minut valtasi pienoinen ahdistus. Minut oli repäisty rakastamastani kodista pois uuteen kotiin, joka sijaitsi ”keskellä ei mitään” ja tietty vapauteni liikkua sekä nähdä ihmisiä vapaammin oli viety. Veikkaan, että nuo muistot kumpuavat vieläkin jostain, enkä osaa rakastaa täysillä näkymää yläkerrastamme vieläkään. Alakerran terassilta en kyseistä maisemaa näe, eikä minua häiritse tuolloin mikään.

6. Olen ajoittain kaavoihini kangistunut. Omat aamurutiinitkin hoidan tietyn kaavan mukaan ja jos joku ei mene suunnitelmien mukaan, niin soppa on valmis. Useamman kerran olen lähtenyt ryminällä ulos, kun aamun aikataulu on mennyt sekaisin pienoisen muutoksen takia.

7. Yle on puhekielessäni ”haudankaivajien kanava” ja inhoan ko. kanavaa, koska sen vanhahtava ja vakava ohjelmisto sekä ”kankeus” saa minulta isot haukut. Tuosta huolimatta parkkeeraan mieheni kanssa sohvalle lauantai-iltaisin katsomaan YleLeaks ja Uutisvuoto-ohjelmat, nautin tapani mukaan mm. hedelmiä ja nauran vatsa kippurassa ohjelmille.

8. Lempisarjojani televisiossa pyöriessään ovat/olivat mm. Uutisvuoto, Hyvät ja huonot uutiset, Frasier, Ruotsin Miljonääriäidit, Beverly Hillsin täydelliset naiset ja Solsidan, jossa lempipariskuntani on Fredde ja Mickan. Heidän talonsa, autonsa, omaisuutensa ja vaatteensa vain kolahtavat minuun täysillä. Kyllä kelpais. Frasier tuli katsottua vuosien varrella varmaan miljoona kertaa, mutta aina se vain jaksoi hauskuuttaa. Ainoa oikea paikka sen katsomiselle oli yläkerrassa miehen kainalossa. Kuten sanoin, yksi kaavoihin kangistunut nainen täällä, helouta vaan.

9. Luen aktiivisesti netistä uutisia, mutta kiinnostun enemmän viihteen hömppäpömpästä. Lehdistössä paistattelevat ulkomaiset kuuluisat naiset saavat huomioni, erityisesti motivaatiomerkityksessä. Hyvännäköinen, istuva vaate hyvännäköisellä naisella motivoi minua pitämään vartalostani huolta. Kun olen tyytyväinen kroppaani, näkyy se mielentilassani ja sitä myötä avioliitossani. Lempipukeutujiani ovat mm. Amal Clooney ja Herttuatar Catherine.

10. Pelkään vanhenemista. Pelkään sitä päivää kun rupsahdan enkä jaksa enää kävellä tai kiivetä portaita. Haluan kuolla pois, ennen kuin joudun vanhushuollon asiakkaaksi.

11. Olen mestari jättämään raajojani kaikenlaisten ovien väliin. Jalat ja kädet ovat jääneet jopa auton oven väliin muutaman kerran, ja tällä hetkellä toivun oudosta onnettomuudesta Norwegian Jewelillä kun jätin keskisormeni parvekkeen oven kielekkeen väliin. Sormi oli turta muutaman päivän ja kosketusarka, joten huomasin pitäväni keskisormea tahattomasti pystyssä monessa tilanteessa, myös kapteenin järjestämillä VIP kokkareilla. Huippua on myös se, että olen kompastunut yhden kerran suojatiehen (yksi hiihtäjä täällä nääs) ja ottanut laivalla muutaman kerran kurvin hyttikäytävällä sen verran tiukasti, että olen törmännyt kulmaan. Alkoholilla EI ole ollut osuutta asiaan.

Kthetraveller varpaat

Varpaat, nuo viheliäiset lisukkeet. Voin vannoa, että kalautan niitä useita kertoja kuukaudessa johonkin. Välillä ne on teipattu toisiinsa kiinni ja välillä ei. Ihme etteivät ole pudonneet vielä matkasta.

12. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyn luomaan uudesta ihmisestä pikaisesti kuvan siitä, millainen ihminen hän on. Siitä on ollut apua niin edellisessä työpaikassani kuin yksityiselämässänikin. Olen uskollinen ja lojaali ystävä, mutta myös pitkävihainen ja kuolemaansa saakka muistava vihamies. Olen oikeudenmukainen, enkä hyväksy epärehellisiä, vahvasti omaa etua tavoittelevia ihmisiä.

13. Olen ehdottomasti aistien nainen. Tykkään valtavasti kosketella erilaisia materiaaleja, tuntea käsissäni ja ihollani asioita. Hyvät tuoksut, maut ja miellyttävät äänet saavat iloiseksi ja tykkään silmänruoasta, oli se sitten mitä tahansa. Nuorempana kankkusesta kärsiessäni tiettyjen värien tai asioiden katsominen sai minut voimaan pahoin. Joitain värejä ja asioita katsomalla puolestaan oloni helpotti.

14. Edelliseen liittyen, kuplamuovit on niin ihquja ja suklaakonvehtirasioiden konvehdeille tarkoitettu ”pidikelevy” on kiva kääntää tyhjänä ympäri ja painella ”konvehtikuopat” sisään. En ole tosin tehnyt sitä pitkilleen, mutta kuplamuovia ei kannata meikäläiselle antaa jos haluaa hiljaisuutta. Uusin innostus on postimyynnissä tuotteiden ohessa mukana tulevat isot ”ilmapussit”. Ne on vain pakko pamauttaa!

15. Rakastan kirkkaan värisiä vaatteita yli kaiken. Ostanko niitä? En.

Kthetraveller

Hui mitkä värit! Ihan kuulkaattes repäsin!

16. Rakastan ihmisten seuraamista ja olen tikkana katselemassa, jos jossain on jotain mielenkiintoista. Joskus oikein harmittaa, mikäli en näe tilannetta loppuun.

17. Pelkään kuollakseni hämähäkkejä. Ne ilkimykset, minua vaanivat monijalkaiset elikot, osaavat juosta lujaa ja hypätä päälle. Ja ne ihan oikeasti haistavat pelon. MINUN pelkoni!

18. Lapsena näin monasti unta siitä, että olen hississä joka jää kerrosten väliin, hissi tippuu kovaa vauhtia alas, tai sitten se kiihdyttää vauhtia ylös mennessään pysähtymättä viimeisessä kerroksessakaan. Nykyään näen lentokoneunia. Joskus olen normaali matkustaja menossa jonnekin, mutta useasti olen nähnyt myös sellaisen unen, jossa näen lentokoneen putoavan jonnekin. Minen vaan ymmärrä, miksi samanmoisia unia tulee useita kertoja.

British Airways A380 Upper Deck Wing View

19. Vihki- ja kihlasormukseni ovat menneet kokonaan uusiksi, koska halusin valkokultaiset sormukset keltakullan sijaan. Vaikken olekaan superuskovainen, häiritsee minua se, ettei vihkipappi ole siunannut nykyistä vihkisormustani. Haluaisin kovasti rakennuttaa entisestä siunatusta sormuksestani itselleni valkokultaisen sormuksen vasempaan nimettömään, mutten oikein luota siihen, että saisin omat timanttini takaisin.

20. Moneen edellä mainittuun kohtaan viitaten, olen outo ja tiedän sen itsekin. Osaan nauraa itselleni ja vitsailenkin pienistä ongelmistani kuten siitä, että olen pikkuisen bakteerikammoinen. Syötävä työpaikan pöydällä ilman alustaa on nou nou, ja irtokarkit kaikkien näprättävänä työpaikalla saavat jäädä pian muiden syötäväksi. Työpaikan tai julkisen vessan oven avaan hihalla tai käsivarrella ulos tultaessa. Kotona olen tarkka vessan pesusta ja siellä minulla on vessan pesuun kaksi eri pesuainetta ja neljä eriväristä pesusientä. Jokaisella pesusienellä on oma tehtävänsä ja paikkansa. Turha siis kutsua meille ulkopuolista siivousapua, vaikka sellainen olisi kiva. Luonteeni tuntien siivoaisin kuitenkin ennen siivoojaa sekä hänen jälkeensä =tuplahomma.

No niin, siinäpä minun luonnepaljastukseni. Haukkuja tulee varmasti, muutama saattaa lopettaa seuraamisen, mutta eiköhän sieltä jokunen samoin ajatteleva löydykin. Mites on, kolahtiko joku kohta omalle kohdalle vai ei?

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Kiira / Lifelong Adventure keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 21:16

  4, 5, 6 samaistun! Tällaset postaukset on kivoja, täytynee tehdä itekin 🙂

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 22:27

   Yay! Siitä vaan tekemään oma tunnustuspostauksesi. Jään odottamaan 🙂

 • Reply Maarit Johanna keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 19:01

  Hahaa, täytyy myöntää ettei kyllä monikaan kohta yllättänyt! Aistien nainen, se sie taidat todellakin olla 🙂
  Jännittävin näistä taitaa olla tuo mainospätkä youtubessa ja muut markkinointisysteemit. Cool! Mielenkiintoista.
  Hauskaa että sait sellaisen miehen joka miellyttää 🙂

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 19:23

   Se mun mies oli kyllä yllätys kun pamahti ensitreffeillä (sokkotreffit) vastaan. Olin ihan että whattaah! Oonkin naureskellut miehelleni aina välillä siitä, miten hyvin se on osunut mun ”haaveiden mies-lokruun”. Ja nuo markkinointisysteemit sun muut oli kyllä tosi jänniä juttuja mulle. Youtube-filmi on kyllä mun bravuuri, kaksi päivää sen vajaan kolmen minsan pätkän tekemiseen meni. Onneks oli mukava tuotantoyhtiön tiimi väsäämässä sitä 🙂

 • Reply Virpi/ Täynnä tie on tarinoita keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 17:13

  Hihhih, täällä hihittelen, koska tämä oli niin hauska! Tästä inspiroituneena päätin, että nyt kyllä alan väsätä myös itse tälläistä kasaan! 😀

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 19:15

   Jään odottamaan omia paljastuksiasi Virpi 🙂

 • Reply Jerry / Pako Arjesta keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 14:49

  Tosi hauskoja nää paljastuspostaukset :)! Oppii tuntemaan itselleen ”tutun” ihmisen ihan uudella tavalla, koska ei näistä useimmista jutuista tule koskaan puhetta, kun harvoin nähdään.

  Tunnistan itseni ainakin tuosta lievästä bakteerikammosta, mutta sanon mieluummin, että tykkään hyvästä hygieniasta ja siisteydestä ;P. VIHAAN sitä, jos julkisen vessan ovi aukeaa sisäänpäin eikä sitä saa avattua esimerkiksi käsipaperilla tai jollain… hyi helvetti! Joskus taiteilen oven auki jopa polvellani, mikä ei ole helpointa… tai odotan, että joku toinen menee ensin ;). Ja ei, en koske irtokarkkeihin missään yleisissä jutuissa. Muutenkin buffetit ällöttävät tietyissä tilanteissa, joten syön aina mieluummin listalta ravintoloissa ja tapahtumissa, vaikka hintaero olisi huimakin.

  Ps. Jos koskaan mietit kuinka likainen kännykkä on, kannattaa hankkia Verkkokaupasta saatavia puhdistuslimoja, jotka on tarkoitettu elektroniikalle :D. Tappaa bakteerit ja saat olla hyvillä mielin. Itse käytän niitä jatkuvasti.

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 14:55

   Wau, kiitti ”tappaa talossa ja puutarhassa” vinkistä! 🙂 Ja hyvä jos löytyypi toinen kohtalotoveri tuon vessaprobleeman kanssa. Julma sanoa näin naisena, mutta veikkaan, että teidän miesten vessoissa on pikkuisen enemmän sitä sottaa ajoittain, joten tsemppiä täältä sulle julkisen vessan visiitteihin 😀

   • Reply Jerry / Pako Arjesta sunnuntai, helmikuu 21, 2016 at 13:51

    Kyllähän ne on välillä aika kauheita, mutta Tiian juttuja kuunnellessa en välillä tiedä kummat on pahempia xD. Kiitos tsempistä!

  Leave a Reply