Suomen suurin matkablogiyhteisö

Los Angeles ja Mexican Riviera-risteily, täältä tullaan!

Wihii, on tätä reissua odotettu ihmetellen, peläten ja innollakin jo pidemmän aikaa, ja nyt se on vihdoin edessä. Huomenna starttaamme kohti Los Angelesia, jossa olemme viimeksi käyneet miehen kanssa lähes 17 vuotta sitten. Tällä tulevalla kerralla emme ehdi tutustua Los Angelesiin paljoakaan, sillä aikaa ei vain ole kuin oikeastaan yksi päivä. Tuon päivän kuvio onkin jo melkoisen selvä, sillä tämän laivatytön toiveesta suuntaamme tutustumaan vuonna 1936 valmistuneeseen valtamerilaivaan RMS Queen Maryyn, joka toimii nykyään hotelli- museo- ja ravintolalaivana Long Beachillä.

Sunnuntaina astummekin jo nykyaikaisen risteilyaluksen sisuksiin ja laivamme suuntaa illalla kohti lämpimämpiä seutuja. Takuuvarmaa nautintoa siis tiedossa, sillä meidän sviittimatkustajien etuihin kuuluu mm. oma butler. Päivittelen laivayhtiön ilmaisnetin turvin varmasti kuulumisia Facebook-sivuilleni ja Instagramiin, joten tykätkää/pistäkää seurantaan jos risteilymme, laivamme, Los Angelesin visiittimme tai Meksiko kiinnostaa.

Cheers, tai kuten me mieheni kanssa sanomme, Skål to that! Kuva otettu lähdön hetkellä Norjan vuonoristeilyimme lähtösatamasta Kööpenhaminasta.

Oikein hyvää tulevaa viikonloppua!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jenni / Globe Called Home torstai, helmikuu 4, 2016 at 02:38

    Tulin vaan hihkaisemaan, että kärryillä ollaan somen ansiosta pysytty. Jatka samaan malliin, tätä on kiva seurata!

    • Reply Kthetraveller maanantai, helmikuu 8, 2016 at 22:50

      Oi kiitos Jenni! Oma prokkiksensahan tuo somettaminen oli kun piti vahdata minuutteja, mutta onneksi riittivät melko hyvin. Täytyypi kurkata sun kuulumiset, kunhan selviän henkiin. Oli rankka kotimatka.

    Leave a Reply