Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkamessulippujen voittaja on selvillä!

Helouta! Täällä ollaan vieläkin varpaat jäässä päivän tapahtumista, sillä ainakin minulle on aiheutunut pienoisia ongelmia lumikaaoksesta työmatkaliikenteessä. Mitäpä sitä kitisemään ja valittamaan, kun istun nyt kotona lämpimässä lököverkkarit päällä ja pörrösukat jalassa. Voisi päivä olla mennyt huonomminkin loppujen lopuksi. Pienoisesti tekisi mieli avautua taasen VR:n tiedottamisesta, mutta suljen sanallisen arkkuni nyt ja kerron, kuis matkamessulippujen arvonnan kävi. Ja suuren suuret pahoittelut, taistelin print screen-kuvien kanssa saamatta niistä helposti luettavia. Reppanat kamerakuvat siis ohessa, scrollatkaa loppuun jos kuvat hyppii silmille.

Tuommonen lista.

Tuonne sen lykkäsin.

Ja tuommonen sieltä tuli.

Että lämpöisät onnittelut Sami, Mr. Kanarian, Reikan ja SiljaLandin ystävä! Pistän sinulle sähköpostia piakkoin.

Jos onni ei suosinut tällä kertaa sinua lukija, katselepas muita blogeja sillä silmällä Rantapallon feedissä. Monissa blogeissa on vielä arvonta-aikaa jäljellä, joten onnea arvontaan toisaalla.

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Juha Puu keskiviikko, 10 helmikuun, 2016 at 01:48

    Onko sulla mikä ohjelma millä sä oot yrittäny ottaa kuvakaappauksia? Mulla on Lightshot niminen ohjelma millä se käy näpsäkästi ohjelma koneelle ja sit kun tarttee ottaa kuvaruudusta kuva niin painat printscreen-nappulaa ja sen kuvan saa halutun kokoisena klikkaamalla kahdesti (välissä siirrät hiirtä vastakkaiseen kulmaan). Tässä linkki sivulle mistä saa tän ohjelman: https://app.prntscr.com/fi/

    • Reply Kthetraveller keskiviikko, 10 helmikuun, 2016 at 08:45

      Mää vaan käytin tietokoneen omaa printscreeniä. Olen hieman epäileväinen kaikkia netistä ladattavia ohjelmia kohtaan, joten siksi en ole lataillut mitään. Täytyypi tutkia tuota ohjelmaa, mutta onneksi näitä Printscreen-tilanteita ei kovin usein tule. Kiitti vinkistä Juha 🙂

    Leave a Reply