Suomen suurin matkablogiyhteisö

Oikein hyvää uutta vuotta ja missäs me sen tänä vuonna vietämme?

Niin taas mennyttä vuotta ollaan pistämässä komiasti pakettiin. Olen ottanut uutta vuotta vastaan niin ulkomailla, kotimaassa kuin merelläkin, ja tänä vuonna pystyn lisäämään listaan taas uuden paikan.

Vuosi 2015 on ollut minulle hyvin erilainen vuosi. Olen tavannut miellyttäviä ihmisiä ja päässyt osaksi kivoja tapahtumia, mutta myös oppinut paljon itsestäni ja joutunut punnitsemaan hyvin vakaviakin asioita. En voinut uskoakaan, millä tavalla elämä voisi muuttua muutaman pahan/ymmärtämättömän/kylmän ihmisen myötä, mutta toivottavasti nyt saamme miehen kanssa hengähtää hieman aikaa.

Niin, hieman aikaa. En uskalla katsoa asioita muutaman viikon päähän, iloita lähenevästä Meksikon-risteilystä, edes tämä päivä ei saa meikäläistä hehkuttamaan mitä tuleman pitää. Elämä on opettanut minut ehkä hieman ylivarovaiseksikin, joten siitä tunteesta poisoppiminen onkin minulle vuoden 2016 haaste.

Vielä on kuitenkin vuotta 2015 jäljellä pikkuinen rupeama. Siksi pysyn päätöksessäni olla hehkuttamatta sitä, missä vuodenvaihdetta juhlin. Kyllä se selviää Facesta tai Instagramista aikanaan, mutta kerron toki kuulumiset blogissa jälkikäteen.

Oikein hyvää, railakasta, rauhallista ja menestyksekästä uutta vuotta!

Pahoittelut siitä, etten muuta kuvaa kuplivasta juomasta tähän hätään löytänyt. Kuva otettu Norjan vuonoristeilyltämme (Geiranger, toukokuu 2015).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna sunnuntai, 3 tammikuun, 2016 at 10:03

  Huonoja viboja elämään tuovat ihmiset pois ja uusia positiivisia tilalle! Matkarikasta uutta vuotta, vaikuttaa siltä että mahtavia kokemuksia tulossa!

  • Reply Kthetraveller maanantai, 4 tammikuun, 2016 at 17:31

   Kiitos Anna! Oi se olisi niin ihanaa, jos huonoja viboja aiheuttavat ihmiset voisi pyyhkäistä tuosta vain pois. Joskus se onnistuu, joskus ei. Mutta nyt onneksi vaikuttaa tosiaan hieman rauhallisemmalta. Eiköhän se tästä, mahtavia kokemuksia on tosiaan tulossa.

 • Reply Jerry / Pako Arjesta torstai, 31 joulukuun, 2015 at 12:35

  Tuo on erinomainen tavoite ensi vuodelle :)! Olen tainnutkin sanoa kerran tai pari, että kannattaa keskittyä niihin positiivisiin energioihin eikä pelätä sitä, että hyvä tuo tullessaan myös pahaa, sillä näin ei ole.

  Mahtavaa uudenvuoden viettoa sinne missä sitä ikinä vietättekään ;)!

  • Reply Kthetraveller torstai, 31 joulukuun, 2015 at 12:55

   Kiitti Jerry. On mulla edessä pitkä ja kivinen tie tuon minun pääkoppani kanssa ja se vaatii aikaa sekä energiaa, mutta saas nähdä millainen paketti meikäläisestä isona tulee 😉 Ja kiitoksia uudenvuoden toivotuksista, fiilis on pikkuisen korkeammalla nyt. Have fun tonight!

   • Reply Jerry / Pako Arjesta lauantai, 2 tammikuun, 2016 at 08:46

    Kyllä kaikki järjestyy ;). Hauskaa oli ja toivottavasti sinullakin!

    • Reply Kthetraveller maanantai, 4 tammikuun, 2016 at 17:28

     Kiitti Jerry! Kaikki järjestyi ja hauskaa oli, kyllä kannatti satsata hiukkasen siihen meidän majoitukseen 😉

  Leave a Reply