Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ei kurjuutta kummempaa, pohdintoja kateudesta

Että näin. Pyydän anteeksi blogihiljaisuutta, mutta täällä päässä on ollut aika harmistuttava tilanne. En viitsi avautua kovin suuresti, mutta eräs erittäin katkera, elämäänsä kyllästynyt ihminen on yrittänyt terrorisoida ympäristöään melkoisen kiitettävästi, tähän mennessä onnistumatta siinä. Me olemme vältelleet ko. henkilöä kaikin tavoin, mutta nyt tuo ihminen on hyökännyt teoillaan meidän kimppuun. Kuukauden päivät on mennyt taistellessa tuon ihmisen kanssa ja minulta on kyllä kadonnut kokonaan hymyt. Mies on tuskastunut, yhdessä olemme lamaantuneita ja todella väsyneitä.

Kateus, tuo penteleen paha voima, joka saa ihmiset toimimaan niin vastenmieliselläkin tavalla että suorastaan oksettaa. Niin ja vihastuttaa, että moisen ihmisen teot voivat aiheuttaa niin paljon töitä. Jaksan uskoa vielä edes himpun verran että paha tulee saamaan palkkansa, mutta tällä hetkellä fiilikset on jotain ihan muuta.

Minä en ymmärrä. Miksi pitää olla kateellinen? Puhun nyt ihan yleisellä tasolla, mutta omaa onnea ei voi koskaan löytää jos vertailee itseään aina muihin. Onko toisen ihmisen elämä/talo/auto/elämänkumppani/lapset/rahat/matkat pois omalta itseltään? Viety kateellisen ihmisen nenän edestä? Omasta mielestäni ei, mutta mitäpä minä tietäisin. Onko minussa sitten jotain vikaa, kun en tunne sydämessäni pistoa kun visiteeraan vaikkapa toisen ihmisen hulppeassa kodissa? Olisinko jotenkin onnellisempi 350 neliön lukaalissa jota emme jaksaisi siivota ja huoltaa piha-alueita tämän kaiken kiireen keskellä? En.

Ugh, ei minulla muuta. Fysiikka alkaa varmaan paukkumaan tällä naisella kohta, ellen saa muuta ajateltavaa. Vatsa ja iho on jo alkanut reagoimaan tähän stressiin, yöunista puhumattakaan. Yritä siinä sitten tehdä töitä kun pääkoppa kumisee klassisesti tyhjyyttään, naama punottaa ja muumikin on kylässä. Ja ei auttanut pussillinen luumuja, ei sitten yhtään.

Nauttikaahan tulevasta viikonlopusta kaikki ja keskittykää omaan hyvään oloon toisten onnen sijaan! Meikäläisellekin koittaa mukavia hetkiä kun käyn huomenna katsastamassa m/s Princess Marian. Lauantaina suuntaankin jouluhörhön innolla Fiskarsiin, joten ihan kivaa vastapainoa tiedossa tälle kaikelle ketulle kökölle.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mia / Elämää ja Matkoja perjantai, marraskuu 13, 2015 at 23:33

  Todella inhottavaa joutua kateellisen ihmisen hampaisiin, tiedän valitettavasti miten ikävää se voi pahimmillaan olla.

  Voi vain ihmetellä, miksi joku viitsii myrkyttää omaa mieltään kateudella; toisen onni ei ole keneltäkään muulta pois.

  Voimia ja tsemppiä tulevaan!

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, marraskuu 15, 2015 at 11:47

   Kiitos Mia! Olemme nukkuneet katkonaiesti välillä, sillä tällaiset asiat vain tulevat uniin välttämättäkin. Olemme rauhaa rakastavia ihmisiä ja pyrkineet välttelemään kaikin puolin erilaisia konflikteja, mutta vähän vaikea vältellä nyt, kun toinen ihminen on myrkyttänyt mielensä niin pahasti ja osoittanut vihansa meitä kohtaan. Ei tässä auta nyt kuin vain odottaa mitä tuleman pitää. Onneksi saamme apuja.

 • Reply Veera Bianca torstai, marraskuu 12, 2015 at 22:17

  Kateus tekee ihmisistä välillä todella pelottavia, olen ollut tämän uhri tänä vuonna muutamaan otteeseen ja ei auta kuin ihmetellä mitä joillain päässä pyörii ja miksi kateellinen ihminen haluaa toiselle pahaa… Tsemppiä! <3

  • Reply Kthetraveller perjantai, marraskuu 13, 2015 at 09:01

   Thanks. Tsemppiä sinnekin. Se on surullista miten pahaa tuollaiset ihmiset saavat aikaan. Toivottavasti saat positiivisen ratkaisun noihin sun ongelmiisi kateellisten kanssa!

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle torstai, marraskuu 12, 2015 at 21:32

  Kuulostaapa ikävälle tilanteelle. 🙁 Ei voi käsittää joidenkin ihmisten ilkeyttä ja pahansuopuutta. Kateus on kurja juttu, eikä siitä ole kellekään mitään hyötyä. Toivottavasti pääsette eroon moisesta häiriköstä. Toivottavasti saat nautittua viikonlopusta! 🙂

  • Reply Kthetraveller torstai, marraskuu 12, 2015 at 21:41

   Minä toivottavasti toivon, että me pääsemme eroon tuosta ihmisestä mutta mikäs pahan t*****… Pelottaa, että vaikka ”voittaisimmekin”, kimpaantuisi hän siitä vielä enemmän. Sunnuntain ja maanatain välisenä yönä nukuin tämän asian vuoksi 2,5 tuntia yhdessä herätyksellä ja oikeastaan vasta kaksi viimeistä yötä on mennyt jo hyvin. Täytyy vaan iloita siitä, että unet on jo tasoittunut ainakin vähäksi aikaa ja viikonloppukin tuntuu mieluisalta. Kiitti tsemppiviestistä Elina!

  Leave a Reply