Suomen suurin matkablogiyhteisö

Operaatio muutama australialainen Lappiin ja risteilylle

Hah, pitihän sitä tietty taas risteily yhdistää suunnitelmiin, mutta se on ihan Aussikamuni toiveesta. Neiti on päättänyt tulla Suomeen vuoden 2017 alusta ja viipyä täällä vajaat parisen viikkoa. Hänen alkuperäisenä toiveenaan oli päästä yöpymään Kakslauttasen Iglussa, mutta muiden järjestelyjen takia näyttää siltä, että suunnistamme enemmänkin Leville. Yritämme saada joko miehen tai minun työpaikkani kautta liiton mökin ja jos se ei onnistu, niin sitten on yritettävä hankkia majoitus muuta kautta. Levillä on myös komeat Levin Iglut, joten D olisi tarkoitus yövyttää siellä yhtenä yönä.

Tämä kuva ei ole läheltäkään Lappia, mutta lunta sentään kuvasta löytyy.

Olen käynyt Levillä muutaman kerran keskittyen mökkeilyyn ja lasketteluun, joten melkoinen projekti meillä on vielä edessä. Tarkoitus kun olisi suunnitella Aussikamulleni ikimuistoista Lapin reissua ja ehkäpä Joulupukinkin näkemistä. Iglu lienee lyötävä lukkoon melko aikaisessa vaiheessa, mutta onneksi muita puitteita voidaan pohtia hieman myöhemmin.

Niin juu, ja se Päivä Tukholmassa risteily. Matkassa on mukana D:n esikouluikäinen lapsi, joka ei ole eläissään käynyt laivalla. Takuuvarmaa ihmeteltävää laivalta löytyy, mutta tuo Tukholma vaatiikin sitten suunnittelua. Jouluhörpötykset on jo ohi, eikä huvipuistot tai muut ulkoilmakohteet ole välttämättä auki.

Huoh. Mies rakastaa järkkäämistä ja operoi läppärillään reissusuunnitelmia Lapin suuntaan, minä varmaan käyn laivatyttönä Tukholman kohteita läpi jossain vaiheessa. D on vaan niin innoissaan, että tiedän hänen haluavan ”makustella” matkaohjelmaa mahdollisimman pian ja siinä on meille projektia kerrakseen. On se kuitenkin omalla tavallaan häpeä, että meidän perheen motivoimiseksi reissaamaan Lapin suuntaan tarvitaan muutama australialainen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply