Suomen suurin matkablogiyhteisö

Itämeren paras bilebändi: Disco Inferno!

Työkaverini intoutui kysymään aamukahvilla minulta, josko tämä laivatyttö tietäisi laivalla esiintyvän bändin nimeltä Disco Inferno. Tottahan toki minä kyseisen bändin tiesin, ja ryhdyinkin leveän hymyn kera markkinoimaan sitä koko kahvihuoneen porukalle sen siliän tien, sillä bändi on oikeasti hyvä!

Voice of Finlandia nämä laulajat eivät voittaisi, mutta talenttia kavereissa on. Disco Inferno on ennen kaikkea bilebändi, jonka koko show nappaa mukaansa. Tuhti annos tanssittavaa musiikkia, huumoria, härskiyttä ja flirttiä, juuri sellaista joka osuu ja uppoaa bilekansaan iltatunneilla.

Paljon olen elämäni aikana laivoilla käynyt ja monen monta bändiä niillä kuunnellut. Harvaa kuitenkaan kehun näin vuolaasti ja rakenna sellaisesta omaa postausta. Disco Inferno on se nimi joka kannattaa muistaa, kun pohdit itsellesi viihdyttävää menoa hyvällä pössiksellä.

Disco Infernon voi nähdä hyvin useasti TallinkSiljan aluksilla. Nuoriin herroihin pääset tutustumaan tarkemmin bändin omilla nettisivuilla, linkki tässä. Sieltä näkee myös keikkakalenterin, joten ei muuta kun varaamaan risteilyä oikeaan ajankohtaan, tai keräämään kiva bileporukka maissa olevaan ravintolaan, jossa bändi esiintyy.

Yksi sana: Suosittelen.

Rupuset kuvat Silja Europalta keväällä 2014.

.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply