Suomen suurin matkablogiyhteisö

Jo voi The Luksushotellin löytäminen olla vaikeaa!

Jahas, Instagramista se sitten taas lähti liikkeelle. Eksyin @beautifulhotels -sivustolle ja ihastuin. Ihastuin ihaniin kuviin uima-altaista, komeisiin maisemiin, kuvien iltatunnelmiin ja olin myyty.

Ensi heinäkuussa juhlimme miehen kanssa 15. hääpäivää. Toissa vuonna juhlimme sitä uniikissa viiden tähden hotellissa Sveitsissä, tänä kesänä Prahassa isossa, hallimaisessa Hiltonissa. Ilmoitin miehelle haluavani ensi vuonna haluan jonnekin luksuspaikkaan, mutta aika vaikealtahan se taitaa taas näyttää, kun meillä on noita vaatimuksia ihan kivasti…

Haemme luksustason hotellia Euroopasta, sillä meillä ei ole mahdollisuutta pitkään lomailuun. Hotelli ei saa olla iso ”laitos”, vaan haemme romanttista, persoonallista pientä/keskisuurta hotellia. Infinity-allas olisi suotava ja näkymien pitää olla myös sellaiset, että ne syöpyvät hyvällä tavalla mielen sopukoihin. Palvelun pitää olla ensiluokkaista, muttei hinta saa sentään olla tonnia per yö. Hyi meitä kahden lapsen vanhempia, kun emme halua nähdä kirkuvia lapsia uima-altaalla, emmekä myös golfkenttää missään lähistöllä. Niin juu, huoneen pitää miellyttää silmää, parveke olisi kiva ja Kreikka on pois laskuista periaatteestakin.

Että näin. Olen tutkinut intensiivisesti nettiä, mutta valitettavasti muutama hyvältä näyttänyt ehdokas onkin kaatunut siinä vaiheessa, kun mukana on ollut golfkenttä, perhehuoneita on vilahtanut kuvissa, taikka se näkymä komialta uima-altaalta onkin ollut vähemmän kutsuva.

Onneksi tässä on aikaa hakea hotellia, mutta jos jollain on joku kiva ehdotelma, niin olisin kiitollinen, jos kertoisit siitä kommettikentässä taikka sähköpostin välityksellä.

Grand Hotel Krononhof heinäkuussa 2014. Luksusta, rauhaa ja miellyttävä uima-allasosasto. Suosittelen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Taina keskiviikko, syyskuu 2, 2015 at 14:14

  Katsopas The Luxe nomad sivusto, luksus hotelleja halvempaan hintaan ympäri maailman. https://www.theluxenomad.com/hotels

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, syyskuu 2, 2015 at 18:35

   Wau, Kiitti neuvosta Taina!

 • Reply Mia / Elämää ja Matkoja sunnuntai, elokuu 30, 2015 at 19:53

  Miltä kuulostaisi hääpäivän vietto Nizzassa? Legendaarisen Negrescon lisäksi löytyy useita 4-5 tähden hotelleja ja hyviä ravintoloita hääpäivän illallista ajatellen on lukuisia, esim.Negrescossa on kahden Michelin tähden ravintola.
  Olemme olleet Nizzassa 3 kertaa ja tykkäämme kaupungista ja Rivieran alueesta todella paljon!

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, elokuu 30, 2015 at 20:44

   Kiitti vinkistä Mia! Pitää kattoa tuo Nizzakin. Olen ollut jotenkin niin orientoitunut siihen infinity-altaaseen, että moni hotelli on rankkautunut jo sen takia pois. Nizzassa luulisi olevan lämmintä heinäkuussa, joten käynpäs kattelemassa sieltäkin suunnalta. Niin juu ja en ole muuten unohtanut haastettasi. Pikkuisen aikaa menee sen työstämisessä 🙂

   • Reply Mia / Elämää ja Matkoja maanantai, elokuu 31, 2015 at 11:17

    Nizzassa takuulla tarkenee heinäkuussa ja siellä on monipuoliset mahdollisuudet loman viettoon. Infinity-altaiden löytyminen voi olla hankalampaa, mutta sen sijaan tarjolla on upeat näkymät hotellin parvekkeelta/terasseilta/uima-altailta merelle ja monilla hotelleilla on yksityinen ranta-alue palveluineen. Nizzassa on vaan ’sitä jotakin’! 🙂

    Ei kiirettä haasteen kanssa, siihen on hyvä käydä kiinni vaikka kun syksyn huonot kelit alkavat! 🙂
    Laita tosiaan vaikka linkki blogisitarinaan haastepostaukseeni, niin siitä on helppo käydä lukemassa tarinat blogien taustalla.
    Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle!

    • Reply Kthetraveller maanantai, elokuu 31, 2015 at 11:38

     Kiitosh. Hyvää alkanutta viikkoa sinnekin. Tämä on taas näitä pikkukökköjä päiviä minulla, mutta tästä on vain tie ylöspäin 😉

 • Reply lena / london and beyond sunnuntai, elokuu 30, 2015 at 18:52

  Haa, innostuin googlaamaan nyt 😀 Matteon kanssa tutkittiin tässä missä vois viettää hemmotteluviikonlopun kun tullaan Lontooseen talvella (ei budjetti anna periksi kyllä kun yhden tai kaksi yötä näillä hinnoillta), noiden yllämainittujen lisäksi löytyi myös Langham Place, Ritz ja Dorchester Hotel on julkkisten suosiossa ja Rolls Roycejen määrä ovien edessä jaksaa aina kiinnostaa, kun kävelen ohi.;)

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, elokuu 30, 2015 at 19:04

   Oi kiitos Leena kaikista vinkeistäsi. Olen ollut melkoisen epätoivoinen ja kattelin oikeastaan tämän surkuhupaisan Suomen kesän takia vain noita Välimeren maita. Pakko ruveta nousemaan pohjoisemmille leveyspiireille, sillä mun pienoinen The hotelli kustansi perushuoneessa yli 6000 euroa/2 yötä….

 • Reply lena / london and beyond sunnuntai, elokuu 30, 2015 at 18:39

  Kokeilkaas Lontoon Knightsbridgen Mandarin Orientalia! Kuulemma mainio. Shardin Shangri-La lienee myös mukiinmenevä. 😉

 • Leave a Reply