Suomen suurin matkablogiyhteisö

Rouva Ryytynyt ja Lomakärttyinen tässä, terve!

Huoh. Mitäpä tähän sanomaan. Työleiri tämä loma on ollut, vaikka miten päin asiaa katsoisi. Muutama ihana päivä tässä oli loman alussa, kun kävin lasten kanssa risteilyllä ja juhannuksen jälkeen saimme miehen kanssa juhlia hääpäiväämme ihan kahdestaan Prahassa. Sen jälkeen alkoikin hommat mökillä ja niissä meni vajaa viikko. Porissa saimme nauttia hieman Jazztunnelmasta, mutta silti tuo pitkä viikonloppu sisälsi velvoitteita enemmän kuin tarpeeksi. Eipä velvoitteet loppuneet kotonakaan, sillä saavuimme kotiin tiistaina ja siitä lähtien olemme tehneet hommia kotona oikein urakalla, kun lasten huoneiden muutosprojekti on jatkunut paussin jälkeen. Kyseisen projektin takia me hölmöt päädyimme tänään Ikeaan. Paha virhe, joka ei varmasti toistu enää koskaan.

Kesälomamme on ollut hirveää menemistä oikeastaan koko ajan, mikä näkyy ja tuntuu tässä naisessa. Olo on rähjääntynyt, eikä olotilaa pelasta ollenkaan loman aikainen ruokavalio. Epäterveellistä hiilaripommiruokaa ja herkkuja epäsäännölliseen aikaan, minimaalista veden juontia, liikuntaa tasan nolla. Voitte arvata, ettei tuolla ruokavaliolla ja liikkumattomuudella saa aikaiseksi kovin hehkeää olotilaa ja se jos mikä ärsyttää. Pienenä naisena hankin nesteturvotuksen todella helpolla, joten silmät on kuin Esko Aholla konsanaan, leuka on muuttanut komeasti muotoaan ja jalat, no niistä en viitsi alkaa edes puhumaan.

Minä myönnän suoraan, että rakastan pynttäytyä ja pukeutua, rakastan kekkereitä ja tapahtumia tietyissä määrin. Pori Jazz keleistään huolimatta toi minulle toivottua vaihtelua tähän kiireisen äidin elämään, mutta samalla se oli raaka muistutus minulle siitä, että mukavuudenhalu menee pynttäytymisen edelle. Tähän sitä on tultu. Ihailin Kirjurinluodolla edessäni istuvaa about samanikäistä naista, joka oli pukeutunut todella tyylikkäisiin, mutta melkoisen kevyisiin vaatteisiin. Mitäpäs minä? Farkut, useampi paita ja päällä vielä sateenkestävä ulkoilutakki, sillä kokonainen päivä ulkona ja viilenevä ilta piti huolen siitä, että vähällä vaatetuksella olisin joutunut lopettamaan Kirjurinluotovisiittini lyhyeen. Kroppa ja psyyke huusi kauniita vaatteita, edustavaa pukeutumista ja maailman komeinta retkeilyvilttiä kauniisti aseteltuine terveellisine ruokineen. Siellä minä vetelin kauhtanoissani tomaatti-mozzarellapatonkia, sipsejä ja lakuja lipittäen 22 euron hintaista, pahanmakuista viiniä. Mietimmehän me miehen kanssa samppanjapulloa, mutta puitteet eivät kertakaikkiaan ansainneet samppanjaa.

Tämä loma ei ole valitettavasti tuonut tälle naiselle toivottua lepoa ja nautintoa, sillä nämä kotihommat täyttävät varmasti loppuviikonkin ja se on lomamme loppu. Julmaa sanoa, mutta olen onnellinen kun pääsen töihin. Ei koskaan enää tällaista kesälomaa. Ei.

P.S.: Meinattiin napata halvat lennot Kööpenhaminaan ja iskin silmäni taasen Hiltonin Executive-huoneeseen. Lennot halpoja, mutta hotellit kalliita. Etsintä jatkuu.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply