Suomen suurin matkablogiyhteisö

Seikkailumieltä kehiin ja eikun Latviaan!

Jep jep, tämä nainen ei tiedä miten päin olisi. Aussikamu D tuli Eurooppaan ja viettää muutaman viikon vielä entisessä kotimaassaan Latviassa. Sovimme tällä kertaa viikonlopputreffit Latviaan, sillä viime kesä meni Eurooppaa kiertäessä ja Suomessa D:n kanssa. Tänään perheemme suuntaakin Riikaan, josta otamme vuokra-auton ja huristelemme D:n vanhempien mökille viikonlopuksi. Mutta mihin sitä seikkailumieltä tarvitaan?

Ah sitä latvialaista kulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Minä tiedän että tuleva viikonloppu on niin täynnä syömistä, että voivottelen sängyn pohjalla ja luulen poksahtavani tuhdeista eväksistä. Juu, ja hiljaista hetkeä tuskin tulee, sillä meitä suomalaisia on tulossa katsomaan vähintäänkin puoli sukua D:n puolelta. D lohdutteli että heidän mökillä oli juhannuksena 20 henkeä, joten kyllä me mahdumme sinne hänen sukulaistensa sekaan.

Mitäpä tuosta, latvialaiset ovat ihania, nauravaisia ja niin sydämellisiä. On ilo tuntea heidän kaltaisiaan, aitoja ihmisiä. Mutta sen minä vain sanon että saatan olla pikkuisen ryytynyt kun palailen kotiin. Alla muuten kuva linna-alueesta, jolla mekin vierailemme huomenissa.


Kuva napattu www.flickr.com -sivustolta, Cesis Castle.

Oikein hyvää viikonloppua!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna lauantai, kesäkuu 27, 2015 at 18:48

    Hahaa latvialaiset 😀 Mullakin pian koittaa reissu Riikaan! Toivottavasti tätä kautta saa vähän fiilistelyjä koko maasta. Piä kivvaa 🙂

    • Reply Kthetraveller sunnuntai, kesäkuu 28, 2015 at 21:35

      Oi että, tulet nauttimaan reissustasi! Meillä oli aivan mahava viikonloppu ja kirjoittelen fiiliksiäö aivan varmasti kunhan kerkiän. Pikkuisen aikaa menee toipuessa 😉

    Leave a Reply