Suomen suurin matkablogiyhteisö

Terveisiä mökiltä!

Heips! Täällä vietetään miniloman toiseksi viimeistä päivää vihdoin ja viimein sellaisessa kelissä että ulkonakin tarkenee hiukkasen. Me juhlimme juhannusta oikeastaan vasta eilen, kun seurueen viimeinenkin jäsen pääsi muutaman päivän vapaille töistä.

Meidän perheen juhannukseen ei ole kuulunut koskaan mitään suurta ja erityistä, kamalaa örmyämistä taikka muutakaan. Olemme kerääntyneet tietyllä porukalla mökille ja nauttineet yhdessäolosta. Hyvä seura, hyvää ruokaa, juomaa ja kunnon puusauna erinomaisin löylyin on kyllä se meidän juttu ja tuo juhannustunnelman aina. Oli meillä pikkuinen kokko tuossa pihapiirissä tänäkin vuonna, mutta eipä siitä kostean kelin takia tullut oikein mitään. Mies tönötti ulkona yrittäen sytyttää kokkoa, omat lapset seisoi uskollisesti vieressä ja minä + muut, no, me nautimme lämpöisästä ja itikattomasta mökistä kaikilla mukavuuksilla. Hyi minua kun en jaksanut uskollisesti seistä mieheni vierelläni tuossa tilanteessa mutta rajansa kaikella.

Anyway, olen ottanut tämän viikon oikean lomailun kannalta eikä tietokonekaan ole paljoa avautunut kun se kuuluisa Flow’kin on ollut kadoksissa. Päätän tämän lyhyen postaukseen muutamaan kuvaan mökkiviikonlopultamme, ajakeehan turvallisesti ja lehmänhermoisesti te, jotka suunnistatte kotia tänään.

Juhannusperinne: Luonnonkukkia terdellä.

98 % kasvissyöjä repäisi juhannuksen kunniaksi.

Tottahan toki meillä laitetaan juhannuksena lippu salkoon. Tänä vuonna piti kuunnella Porilaisten marssi siinä samassa. (Ei meikäläisen idea).

Sauna, vihta ja kylmä lempparijuoma. Homma paranee entisestään kun saunamökille hankitaan myös jääkaappi, eihän sitä pärjää mökkitontilla vain kahdella jääkaapilla… First World Problems?

The truth: Tämä vaatetustaan vahtivasta naisesta kasvaa tietyissä oloissa oikein räjähtänyt ja mukavuudenhaluinen pakkaus: Päällä velourverkkarit (Prisma 19,90), sukat (Finnair Business Class vuonna kivi ja miekka) ja I <3 New York T-paita (Nykistä vuonna kivi ja miekka). Mökki on pienoinen työmaa vieläkin ja jos minulta kysytään niin pistäisin terassin kalusteet uusiksi, mutta rahoille löytyy täällä mökillä muutakin käyttöä. Haaveissa on palju taikka poreamme, muttei se ole ensimmäisten joukossa silloin kun saunalle ollaan vetämässä sähköjä ja muutakin väsättävää pihalla on. Huoh, ikuinen työmaa ja rahareikä siis täällä… Onneksi olemme saaneet tuotua tänne kotimme aikaisemmat kalusteet, joten niihin ei ole tällä mökillä mennyt rahaa oikeastaan ollenkaan.

Että tämmöttii täällä, mää menen jätskille. Lisää mökkitunnelmia Instassa (@passionatecruiser)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply