Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tyypillinen (?) suomalaisen turistipäivä Tallinnassa

Heipsistä vaan!

Pahoittelut blogin hidasta päivitystahtia mutta täällä ollaan kärsitty ensin miehen OIKEASTA flunssasta (hupsheijaa, tällä kertaa meillä ei ollut kylässä miesflunssaa) ja sitten meikäläinenkin alkaa pudota saman taudin syövereihin. Ääni on lähtenyt osittain pois ja kähisenkin tällä hetkellä melko kiitettävästi.

No, mitäpä tuosta, eilen sain sentään vielä pähistä normaaliäänisenä skumppakamuni kanssa kun piipahdimme päiväristeilyllä Tallinnassa. Meidän kahden perheellisen aikataulujen sovittaminen yhteen oli pikkuinen projekti, mutta onneksi kalenterista löytyi se yksi ja ainoa sopiva päivä tälle kesälle. Säätkin suosi jokseenkin hyvin Tallinnassa, joten nautimme reissustamme tyypilliseen tapaan vanhoin jumittunein kuvioin = laivasta ulos ja kukkakujan terassille istumaan, nauttimaan ja turinoimaan ja pikkuisen kävelylenkin kautta takaisin laivalle. Sen skumppakamu kuitenkin huomasi, että Tallinna on todella kaunis kaupunki ja pienen pyrähdyksen sijaan siellä kannattaisi yöpyä. Minähän markkinoin Tallinnaa minkä kerkesin ja nautin siinä samalla hyvästä musiikista Raatihuoneen torilla sillä menossa oli 34. Vanhankaupungin päivät.

Yksi vaivainen kuva teille, arvon lukijat. Kunnon suomalainen turistihan ei keskity kuvaamiseen vaan istumaan terassilla (?) Hyi minua, hyi. Mutta me tarvitsimme skumppakamun kanssa purkautumishetken, valitteluhetken, ilot, surut ja isot naurut.

Voitte uskoa että harmitti kun piti lähteä suuntaamaan takaisin laivalle. Ei tämä voi näin mennä että piipahtelen vain pikaiseen tuossa kauniissa ja tunnelmallisessa kaupungissa. Ymmärrän ettei meillä ollut skumppakamun kanssa mahdollisuuksia pidempään reissuun, mutta kyllä meidän perhearjen pyörittäjien pitäisi välillä ottaa itseämme niskasta kiinni ja paeta vaikka Tallinnaan hemmottelemaan itseämme oikein kunnolla.

P.S.: Kivasti on tullut osallistumisia Eckerö Linen lahjakortin arvontaan, mutta aikaa osallistumiseen on vielä. Osallistumisohjeet edellisessä postauksessani täällä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jenna / Journey Diary sunnuntai, kesäkuu 7, 2015 at 16:11

  Pieni rentoutumispyrähdys Tallinnan päässä tekisi kyllä hyvää. Töitten takia ei pitkiä reissuja voi tehdä, mutta yöpyminen juurikin esim Tallinnassa onnistuisi:)

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, kesäkuu 7, 2015 at 17:15

   Jep. Mnäkään en voi pitkiä reissuja tehdä sillä lomat on ns. tapissa ja suunniteltu jo melko tiukasti. Vähän yli vuorokauden getaway olis niin nappeli. Tulis merimatka hoidettua ja sitten nautittua kauniista kaupungista. Tuhottoman monta kertaa olen Tallinnassa käynyt, mutta yhtään hemmotteluhoitoa taikka mitään muutakaan hömpsyttelypalvelua en ole siellä ottanut. Ihme nainen.

 • Reply Miila lauantai, kesäkuu 6, 2015 at 21:34

  Välillä on myös kiva keskittyä kaikkeen muuhun kuin kuvaamiseen! Ainiin, ja tänään Hesaria lukiessa löysinkin sut ja risteilyvinkit sieltä 🙂

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, kesäkuu 7, 2015 at 09:50

   Juu, siellä Hesarissahan minä möllötin 😉 Minä tosiaan otin Tallinnan reissun lomailun kannalta ja teki kyllä hyvää!

  Leave a Reply