Suomen suurin matkablogiyhteisö

Huono äiti ja melkein paha vaimo, ei kai sentään?

Jeps, olipas taas melkoinen otsikko melkoisen pienistä asioista. Mutta en minä kyllä ollut mikään malliäiti tuossa taannoin kun istuin tyytyväisenä töissä yli normaalin työajan koska en ymmärtänyt lähteä sieltä ulos vaikka olisikin pitänyt. Kyllähän minä olisin töissä saanut istua vaikka yömyöhäseen, mutta minä hajapää unohdin pienen asian vaikka olin sen samana päivänä aikaisemmin muistanut, nimittäin omien lasteni kevätjuhlat. Lähdin muuten työpisteeltäni kuin rusakko puskasta. Onneksi meidän perheessä mies osallistuu perheen pyörittämiseen kiitettävästi joten hänestä oli iso apu hoitaessa lapset juhlia edeltävään tilaisuuteen. Kerkesin itsekin pyörähtämään kotona ennen kuin suuntasimme miehen kanssa juhlaan, mutta sen verran myöhässä olimme, ettei vapaita paikkoja ollut enää salissa. Hyi minua kun istuin salin ulkopuolella sohvalla ja etsin netistä Karibian-risteilyjä minkä kerkesin. Malliäiti juu.

Siinä samalla hävettää omat tunteet omaa rakasta miestä kohtaan muutamana yönä. Rakkauden sijaan tunteeni olivat suorastaan raivoisat ja yritin vain hampaat irvessä kestää vaikka sisuksissa pyöri ärtymys. Poliisien ja sossutanttojen on aivan turha ruveta kiinnostumaan tarkemmin kirjoittamastani, sillä ei täällä oikeasti mitään pahoja tekoja suunnitella. Pikkuisen vain häiritsi, että lähes viikon ajan tuli kuunneltua yskimistä yöt läpeensä ja unet olivat sitä myöten hyvin vähäisiä minullakin. Ymmärrän että mies on kipeä, eihän sille voi mitään. Tämän rakastavan vaimon sympatiat vain olivat öisin hiukkasen minimissä kun miehen mielestä yskä lähtee yskimällä eikä lääkkeitä taikka lääkäriä tarvita. Itse olisin toivonut herran ottavan itseään niskasta kiinni, hakevan jotain lääkettä joka tappaa talossa ja puutarhassa, mutta jättäisi miehen eloon. On hän sen verran rakas vieläkin.

Melkein viikko siis huonoilla yöunilla. Todella huonoilla. Olen nukahtanut julkisiin kulkuvälineisiin, ajanut pysäkkini ohi, simahtanut sohvalle ja keskustellut miehen kanssa unissani. Niin, olenhan minä ollut oikeasti hereillä kait, mutta kiistän käyneeni koskaan ko. keskustelua miehen kanssa ja keksin sille syynkin. Olin juuri herännyt sohvalla nukutuilta alkuiltauniltani.

Että pistäkees energiasäteitä tänne suuntaan. Tämä viikonloppu puretaan kahden tenavan sängyt, metsästetään uusi sänky Ikeasta, muutetaan huoneet päikseen ja siivotaan kunnolla siinä samassa. Ja miltä näyttäkään ensi viikko?

Että näin. Ja kuulkaattes samanmoisena jatkuu koko kesä. Kait. En ole uskaltanut merkitä kalenteriin kesän pikkujuttuja.

Niin juu, onneksi viime yö oli rauhallinen miehen yskinnältä. Olisin nukkunut yhteen pötköön ellei kännykkääni olisi tullut viestiä klo 02.47. Aussikamu D vain viestitteli lentokentältä että aloittaa matkansa Eurooppaan. Ensi kuussa tapaammekin jälleen, tuolla kertaa Latviassa jonne menemme viettämään mukavan maaseutuviikonlopun.

Erinomaista perjantaita muruset!

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply