Suomen suurin matkablogiyhteisö

m/s Mariellan synttärit ja oi niitä Platen herkkuannoksia!

Hymy, hymy ja vielä isompi hymy. Siinäpä tämän laivatytön reaktio kun sähköpostiini napsahti kutsu saapua juhlimaan vanhan rautarouvan 30-vuotis synttäreitä Mariellan ollessa satamassa. Eilen se sitten tapahtui, kun astuin laivan uumeniin mitäs muuta kuin ryytyneenä aamun tapahtumista joihin minulla ei ollut jälleen osaa eikä arpaa.

Silloin kun kalenteri ei anna myöten tehdä pitkää risteilyä, niin 22-tunnin risteily neljässä tunnissa tuntui enemmän kuin hyvälle vaihtoehdolle kokea risteilytunnelma. Aloitimme juhlapäivän Mariellan suuressa auditoriossa, jossa kuulimme mm. Mariellan uudistuksista sekä kesävuorojen lisäyksistä Helsinki-Tallinna -reitille. Sen jälkeen pääsimme katsastamaan uuden kokoustilan, kiertelemään vapaasti muutamalla hyttikäytävällä ja uusissa ravintolatiloissa.

Comfort-hyttiluokan lisäksi mielenkiintoisin uutuus kuitenkin lienee Plate – Social Dining -ravintola, jota minäkin jo kerkesin suositella Mariellan uudistuksia koskevassa postauksessani. Jännä miten kyseinen ravintola sai tämän naisen vuolaat kehut vaikken ollut aterioinutkaan siellä koskaan. Konsepti on kuitenkin juuri sellainen, jota olen tänne Itämerelle kaivannut. Henkilökunnan ja asiakkaan välinen vuorivaikutus on minulle hyvin tärkeää, eikä maukkaita, ulkonäöltään täyttä silmänruokaa olevia annoksia kannata myöskään unohtaa ravintolakokemuksessa. Se on varmaa, että yllätyksellisyyttä annoksista ei puutu, vai mitä mieltä olette alla olevista kännykuvista?

Oi että, katsokaa noita annoksia ja juomia! Kyllä tällekin kuohujuomaa ja mansikoita rakastavalle naiselle kelpaisi lasillinen kuplivaa mansikkasiivujen kera. Eipä tuo vinkeän pillin omaava tölkkijuomakaan ole huonon näköinen. Suola ja pippuri patterin näköisissä sirottimisissa, kukkia juomissa ja annoksissa. Huippua!

Aikani kuolattuani upeita annoksia pääsin onneksi täyttämään vatsani aluksen Buffetissa ennen kutsuvierastilaisuuden kohokohtaa, yökerhon tähtiesiintyjää. Jotkut varmaan ehkä tiesikin jo kenet Viking Line oli saanut kaivettua esiintymään laivalle ja myös minua kiinnosti kovasti se, olivatko vuodet tehneet tehtävänsä 80- luvun kuuluisalle artistille.

Eipä laulaja ollut kovin paljoa vanhentunut, hyvässä kunnossa tuntui mimmi olevan.

Ja kyllä, on niiden pakko olla aidot.

Pahoittelut kuvanlaadusta. Otin kutsuvierastilaisuuden lomailun kannalta enkä viitsinyt rahdata järjestelmäkameraa mukanani. Samsung Galaxy S4 mini ei taipunut zoomailuun sitten yhtään. Huoh.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jerry / Pako Arjesta lauantai, toukokuu 23, 2015 at 18:42

    Kiva juttu, että pääsit osallistumaan tuollaiseen ja kaikki oli kohdallaan :)!

    • Reply Kthetraveller lauantai, toukokuu 23, 2015 at 18:46

      Jep,tul kyllä niin oikiaan osoitteeseen tuo kutsu Jerry! Juu ja kaikki ol kohillaan 😉

    Leave a Reply