Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ei mennyt taaskaan niin kuin Strömsössä!

Anteeksi kun puhisen mutta olen niin järkyttävän vihainen ettei tosikaan!

Minä olen pieni ihminen. Niin pieni ettei minulle tästä valtiosta taikka nettikaupasta kovin helpolla vaatteita löydy. Kaikki roikkuu, on yhtä isoa pussia ja kun ei niin ei. Saatan joutua metsästämään pitkiäkin aikoja erilaisia vaatteita ja sitten kun vihdoin löydän the vaatteen, on tämä nainen seitsemännessä taivaassa. Voitte uskoa että olinkin iloinen kun löysin vihdoin itselleni pöksyt, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin ja istuivat päälläni kuin hyvä hansikas kädessä.

Siinä ne ovat, The pöksyt!

Arvatkaapas vaan miten niille kävi? Olin Royal Caribbeanin Serenade of The Seasin teatterissa ja kun lähdin paikaltani ottamaan kuvaa ennen ohjelman alkua, tarttui pöksyni kohollaan olevaan ruuviin ja reikähän siitä syntyi. Kaiken kukkuraksi kankaaseen tuli silmänpako, joten pöksyt menivät pilalle. Royal Caribbean korvasi minulle pöksyjen hinnan ja räätäli paikkasi ne nätisti, mutta ei se poistanut sitä tosiasiaa että mielenharmi oli melkoinen.

Tämän viikon alussa päätin yrittää metsästää samanlaisia pöksyjä vaikka tiesin ettei niitä olisi välttämättä enää myynnissä. Olin onneni kukkoloilla kun löysinkin samat pöksyt Vilasta, sovitin niitä ja tunnistin että kyse oli aivan samanlaisista pöksyistä. Ostin pöksyt kera uuden paidan mutta ilo oli lyhytaikainen. Pesin pöksyt ohjeiden mukaan ja kun otin ne koneesta niin eipäs ne enää samanmoiset ollutkaan.

Että näin. Tekisi mieli avautua isoin kirosanoin tänne mutta yritän niin kovasti olla hieno nainen, tässäkin tilanteessa.

Miksipä harmittaa? Kyseiset pöksyt piti olla päälläni kutsuvierastilaisuudessa huomenna, mitäs muuta kuin aamupäivällä. Olin laskenut juuri noiden pöksyjen varaan vaatetukseni, ostanut uuden paidan ja metsästänyt sopivat korut. Ei mennyt taaskaan niinkuin Strömsössä. Johan kerkesinkin jo hehkuttaa pöksyjen löytymisestä. Ei olisi pitänyt.

Parasta tässä koko jutussa on se, että takaraivossani kolkutti useaan otteeseen ”kannattaakohan noitä pöksyjä pestä, mitäs jos niille tapahtuukin jotain pesussa?”. Olisi kannattanut kuunnella taas sitä sisäistä ääntään. Ehkä se olisi yhden kutsuvierastilaisuuden pelastanut.

Jep jep.

Edit: Kyseiset leveät pöksyt olivat kuvassa pienoisesti kosteina, sillä huomasin kokoeron kun kääntelin niitä langalla. Nyt aamulla kuivina ne olivat astettuneet hieman pienemmiksi mutta testasin niitä äsken ja kyllähän ne vain on sellaiset ettei niillä kehtaa liikkua. Minen jaksa mennä valittamaan minnekään asiasta joten takkiin tuli.

 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Elina | Vaihda vapaalle lauantai, toukokuu 23, 2015 at 10:19

    Voi ei! En ole koskaan ennen törmännyt siihen, että housut suurenisivat pesussa, itse onnistun aina vain kutistamaan vaatteita (pitäisi varmaan lähettää ne sen jälkeen sinulle, hehheh ;)). Aika hyvin muuten hoidettu housujen korvaus ja paikkaus Royal Caribbeanilta, mutta uskon kyllä, että harmittaa silti, kun eihän niistä uusia saa.

    • Reply Kthetraveller lauantai, toukokuu 23, 2015 at 11:21

      Hahhah, en kyllä minäkään ole aiemmin törmännyt siihen että houdut suurenisivat pesussa mutta nyt olen, joten kyllä silmätkin suureni päässä 🙂 Royal Caribbean hoito hommat todella hyvin ja olin erityisen hämilläni siitä että he vielä korjauttivat ne räätälillään. Kyseessä oli tosiaan sellaiset pöksyt joita oli tarkoitus käyttää monessa ilta-aktiviteetissa erilaisten yläosien kanssa, joten sain sentään käytettyä niitä hätään loppumatkan. Päivänvalossa niitä ei kehdannut tosin käyttää.

    Leave a Reply