Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ihanien ladyjen perjantai ja jäkättävän vaimon lauantai

Heipsistä vaan! Täällä ollaan vieläkin hieman ryytyneitä kiireisestä viikonlopusta ja tuntuu kyllä nyt hyvälle, että mies lähti lasten kanssa kauppaan ja saan istua vähän aikaa itsekseni. Mihinkäs sitä osatoiminen bloggaaja raidoistaan pääsisi, kun läppäri napsahti samantien esille ja rupesin naputtelemaan tekstiä.

Perjantaisen Sviibit olivat erittäin onnistuneet, mutta hiemanhan se harmitti että aika meni niin nopeaan. En kerennyt käydä aamupalalla kuin pikaisesti, kun oli jo lähdettävä kohti uusia seikkailuja, LeasePlanin koeajopäiviä. Mies oli se, joka keskittyi ajamisnautintoon, kun meikäläinen puolestaan nautti tunnelmasta ja ihaili komeita autoja sekä kiiltävää peltiä. Aikamoinen keikkahan siitä tuli, sillä me olemme miehen kanssa hiukkasen erilaisia tuon automaun suhteen…

Yksi sana: komia!

Siinä missä minä kiinnitän huomiota auton ulkonäköön huomattavan paljon ajettavuuden ja tilan lisäksi, mies puolestaan rakastaa ajonautintoa ja TILAA niin paljon, ettei ulkonäöllä ole niin paljoa väliä. Viisastahan tuo on, mutta kun minä olen minä. Sieltä se koeajopäiviltä sitten löytyi, oikea helmi, miehen unelma ja vaimo avasi sanallisen arkkunsa. Ja nyt kaikki sitikka-fanit, meillä on ollut aikoinaan kaksi eri Citroën C5 autoa ja tykkäsimme niistä, mutta vaihdoimme toisiin autoihin sen jälkeen. Anti -sitikkaihmisiä emme ole, mutta seuraavat sanani ovat vähemmän mukavia, joten kannattaa lopettaa lukeminen tähän taikka sitten ihailla vielä allaolevaa kuvaa välittämättä muusta. Haluan tässä kyllä vielä alkuun huomauttaa, ettei mieheni todellakaan välitä/tarvitse osaa Grand C4 Picasson herkuista, koska hän hakee tilaa ja hyvää ajettavuutta, mutta minkäs teemme kun sieltä tulee kaupanpäällisinä yhtä sun toista. Pyydän myös lukemaan alla olevat kommenttini huumorilla, sillä miehenikin ymmärsi kuunnella niitä tietyllä korvalla, vaikka jäkätinkin kuin papupata.

Kuva: Citroënin viralliset Facebook-sivut

Mikä tuo on?! Avaruusalus, törpötin? Kokoa on kuin laivalla ja kulkee pehmoisasti, mutta jösses kun tuo auto on ruma! Minä olen vanhakantainen automallien suhteen ja noin näkyvästi ”halkaistut” ajovalot ovat liian futuristiset silmiini. Nokka on töpö ja tuulilasikin yli-iso. Oikeasti. Mies oli ihan innoissaan, kun tuulilasi on yhtä kattoikkunaa konsanaan ja minä vain näin auringon paistamassa otsaan, kun tämä meidän ihana Suomen kesä on sitä mitä on. Tottahan toki siihen pään päälle tulevaan ikkunaosaan voi vetää aurinkosuojan, mutta silti. Ihme lisäikkuna sivuikkunan ja tuulilasin väliinkin on pitänyt tunkea ja kojelautakin on kuin jossain avaruusaluksessa. Bye bye vaan normaali mittaristo, jonka ystävä minä olen. Ja mihin kummaan tuo tuplanavigaattori tarvitaan? Oikeasti?

Tahtoo oikeat mittarit ja viisarit!

Mies hihkui innoissaan penkeistä numero 6 ja 7, kun minä puolestani huomautin että ne ovat tappopenkit. Ei tarvita kuin komea peräänajo ja ihmiset siellä takakontissa istuessaan voivat heittää hyvästit maalliselle vaellukselleen. Ja tiedätteko mitä, se teknisten sun muiden herkkujen määrä on ihan mahdoton tuossa autossa. Lapset nauttivat varmasti lentokonepöydistään, jossa on komia juomatuki, mutta pyhät hyssykät kun niihin pöytiin saa led-valotkin kuulemma. Juu, ja parfymointijärjestelmä, eihän sitä nyt voi ihminen ilman parfymointijärjestelmää ajella. Wunderbaum -tuoksu taikka Chanel 5 vaan sinne jonnekin ja ihana tupsaus lempituoksuasi kohottaa ajonautintosi uusiin sfääreihin. Tottahan toki normaalit istuimet eivät ole mitään, vaan autossa on Pack Lounge -istuimet, joissa on sellainen lisäosa että tuntuu kuin matkustaisit lentokoneen businessluokassa. Mikä lyömätön yhdistelmä, Led -valaistu pöytä ja Pack Lounge istuin, voi jösses sanon minä.

Eihän tässä voi enää kohta ajella normaalilla autolla ollenkaan, kun tottuu tuohon luksukseen. Nauraen totesin miehelleni ostavani hänelle Stig -lippiksen ja pyysin häntä kasvattamaan kalapuikkoviikset, kait se takatukkakin olisi kiva. Juu, ja pyysin häntä laittamaan parfymointijärjestelmään feromonia, jotta tämä nainen olisi aivan myyty ja astelisi mielellään sen avaruusaluksen kyytiin. Kait siellä auton alapohjassa on myös sellaiset led- valaisimet ja kenties autossa on myös leijuntaominaisuus. Täytyypi tutkia tarkemmin asiaa.

Onneksi meillä on vielä aikaa ja automalleja päivitetään. Pieni muutos ajattomampaan Grand C4 Picasso -versioon olisi nääs tarpeen.

P.S.: Jos joku innostui tuosta hyvälle tuoksuvasta autosta, jossa on kaikkea kivaa matkustusmukavuutta kohottamaan, on linkki auton sivuille suoraan tässä. Siitä vain rakentamaan elämäsi autoa! Oli nääs muuten miellyttävä istua siellä ja tilaa oli todella paljon.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply