Suomen suurin matkablogiyhteisö

Earth Hour tänään! Milloin oli sinun mieleenpainuvin Earth Hour?

Tänään on taas se ilta, kun WWF:n alulle panemassa Earth Hour -tapahtumassa ihmiset sammuttavat turhat valonsa tunnin ajaksi klo 20.30-21.30 paikallista aikaa. Kansainvälinen ilmastotapahtuma järjestetään jo yhdeksättä kertaa ja Suomessakin sitä on järjestetty kiitettävästi vuodesta 2009. Tänä vuonna teemana on maailman suurin kynttiläillallinen, mutta itse en voi siihen oikein osallistua sillä olemme vasta matkalla kotiin päiväreissultamme.

Mieleenpainuvin Earth Hour oli minulle vuonna 2010 kun kävin Aussiystäväni D:n luona Sydneyssä. D tarjosi meille illallisen Sydney Tower Eye -tornissa, nautimme tunnelmasta ja olihan se aikamoinen elämys kun tiettynä kellonaikana sekä torniravintolan että Sydneyn valot sammuivat. Joitain valoja tietysti rakennuksiin jäi, mutta tunnelma ja näkymä oli aika erikoinen.

Harmikseni yhtään kuvaa tuosta illasta ei jäänyt, sillä ulkoinen kovalevymme rikkoutui aikoinaan ja vei mennessään ensimmäisen Australian matkamme kuvasaldon. Jotain sentään Facebookin syövereihin jäi, joten veikkaan että minä voitan ”matkakuvia, joiden ei ollut tarkoitus päätyä blogiin” -kisan.

Kuuma päivä Sydneyssä maaliskuussa 2010 ja olimme piipahtamassa rannalla jonka nimeä en muista. Mies polski tyytyväisenä meressä mutta minä en paljoa innostunut menemään veteen. Houkuteltuna minä sitten kuitenkin päätin testata veden lämpötilaa varpaillani, käsilaukku kädessä ja pöksyt jalassa. Että kuvasta sen kyllä näkee miten siinä kävi ja oliko vesi mielestäni lämmintä… 

Tarkempaa tietoa Suomen Earth Hour tapahtumasta WWF:n omilta sivuilta täältä.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply