Suomen suurin matkablogiyhteisö

Wihii, Royal Caribbean maksettu ja tämä laivatyttö on kiireinen!

Täällä ollaan kuulkaattes naama messingillä! Maksoimme loppuerän Royal Caribbeanin vuonoristeilystä tänään ja Visa kiittelee. Päätämme retket vasta vajaan kuukauden päästä uuden Visa-kuun aikana joten maksutkin ajoittuvat sopiviin väleihin. Olo on hiukkasen hömelö, olihan tämä vuonoristeily oikea muutaman minuutin päähänpisto kun se lähti niin edulliseen hintaan. Tehty mikä tehty, ja olen satavarma että kävelen laivasta ulos hyvin monta kokemusta rikkaampana.

Tuosta se lähti. Ensimmäinen Karibian-risteilyni helmikuussa 2010. Laivayhtiönä toimi Royal Caribbean, jonka Gold Anchor-palveluun ihastuin. Tuon jälkeen siirryimme risteilemään Norwegian Cruise Linesillä, mutta pieni kaipuu testata muitakin varustamoita on kalvanut jo pidempään. Onkin ihanaa palata viiden vuoden jälkeen takaisin katselemaan mitä Royal Caribbeanille kuuluu tänä päivänä. Onko ruoka yhtä hyvää ja palvelu yhtä huippua kuin silloin aikoinaan? Se selviää vajaan parin kuukauden päästä.

Jottei nyt ihan laivatta oltaisi ennen vuonoristeilyä olisi tänä viikonloppuna tarkoitus katsastaa uusittu Viking XPRS kun teemme pikapyräyhdyksen Tallinnaan. Ensi viikolla pääsen puolestaan kutsuttuna piipahtamaan pikaisesti Silja Symphonyllä ja toivon mukaan näen siinä samassa edes hieman laivalle tehtyjä onnistuneita uudistuksia. Eiköhän sitä päästä tutustumaan erääseen toiseenkin uudistettavaksi menevään alukseen ennen vuonoristeilyä joten tälle pitkää risteilymatkustajauraa luoneelle naiselle on kyllä koittanut kissanpäivät.

Niin juu, ja jottei pelkissä laiva-aiheissa liikuttaisi, eiköhän jotain postauksia kuivalta maaltakin ole lähiaikoina tulossa.

Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta tiistai, maaliskuu 24, 2015 at 19:13

  Kuulostaa todella kivoilta suunnitelmilta :)!
  Katsoimme juuri Tiian kanssa ohjelman Norjasta ja heti alkoi matkakuume nousta.
  Kysyinkin, jos lähdettäisiin Norjan vuonoristeilylle :). Tarkistan vielä, että olihan teilläkin kohteena Norja? Jos on (kuten luulen), kertokaa sitten ihmeessä, mitä mieltä olitte, jotta voidaan itsekin harkita omaa reissua sinne :).

  • Reply Kthetraveller tiistai, maaliskuu 24, 2015 at 19:48

   Kyllä Jerry, Köpiksestä lähdetään ja reissataan Norjan alimpia vuonoja/paikkoja: Stavanger, Bergen, Alesund ja Geiranger. Mä en meinaa pysyä nahoissani sillä Youtubetin pikkuisen noita vuonoristeilyjä ja ne maisemat on aivan mielettömiän ihania!

   • Reply Jerry / Pako Arjesta tiistai, maaliskuu 24, 2015 at 20:16

    Just katsoin noita hyttejä, mutta sivulla oli todella vähän hyttejä. Pitänee katsella muualta :). Hienolta kuulostaa!

    • Reply Kthetraveller tiistai, maaliskuu 24, 2015 at 20:55

     Ei Serenade of the Seas ole todellakaan kovin monella hyttiluokalla varustettu joten sinänsä hieman hankala alus se oli meillekin. Näillä mennään nyt, onneksi meillä on sentään parveke 🙂

 • Reply Sanna/ Tuntematon turisti tiistai, maaliskuu 24, 2015 at 19:03

  Vitsit miten ihanaa! Mä olen haaveillut tuosta samaisesta risteilystä jo syksystä saakka, kun silloin nuo edulliset hinnat bongasin. Ongelma vaan on se, etten vielä ole saanut miestä reissusta innostumaan 🙁 No, jatkan taivuttelua sinnikkäästi, tavoitteena päästä sinne sitten vuoden päästä keväällä! Innolla odotan jo sun postauksia ja ennen kaikkea kuvia noista huikeista maisemista!

  • Reply Kthetraveller tiistai, maaliskuu 24, 2015 at 19:43

   Eiköhän meikäläisen postaukset sitten saa miehesi innostumaan ehkä enemmän. Käymme useassa satamassa ja aikataulu on melko tiivis joten laivalla olemiseen ei jää hirveästi aikaa. Tuommoinen reissu sopisi varmasti miehellesi joka ei innostu niin kovasti laivalla olosta.

   • Reply Sanna/ Tuntematon turisti tiistai, maaliskuu 24, 2015 at 20:04

    Toivotaan niin! Miehelle ongelma ei ole se risteily vaan nimenomaan tuo Norja. Karibialla ollaan risteilty myös pariin otteeseen, joten siten ihan tuttua hommaa ja mieskin tykkää. Jotain sillä vaan on juuri tuota Norjaa kohtaan 🙁

    • Reply Kthetraveller tiistai, maaliskuu 24, 2015 at 20:11

     Oi. No sitten omalla tyylillään olenkin hyvä testinukke. Nääs nauttisin mieluusti lämpimistä palmumaisemista, aurinkokannella löhöilystä jne. Kylmä ilma ei ole se mun juttu todellakaan joten aika hampaat irvessä minä varmaan parvekkeella seison. En ole vaeltelijatyyppiä joten aika mielenkiinnolla lähden reissuun. Norja on kaunis maa ja ne vuonot on ihania, mutta mitä mieltä olenkaan sitten niistä kohteista ja ihmisistä ihan oikeasti.

  Leave a Reply