Blogihaaste: #kehukumppania

Kataja-Parisuhdekeskus ry lähestyi minua #kehukumppania -blogihaasteella kirjoittamaan parisuhteesta hyvää. Niinhän se monessa parisuhteessa on, että niistä valittamisen aiheista ja ärsyttävyyksistä puhutaan enemmän kuin niistä positiivisuuksista.

Eipä tullut mieleenikään olla osallistumatta tähän kampanjaan, sillä tiedän erittäin hyvin miten suuri merkitys hyvällä parisuhteella on henkiseen hyvinvointiin. Hyvässä parisuhteessa ei kaivella tikulla menneitä, mäkätetä päivästä toiseen, metsästetä virheitä ja vellota niissä.

Että tiedättekö mitä? Minä olen onnellinen. Olen onnellinen siksi, että olen löytänyt rinnalleni ihmisen jota rakastan täydestä sydämestäni vielä lähes 17 vuoden yhdessäolon jälkeenkin. Sitä luulisi rakkauden muuttaneen muotoa noissa 17 vuodessa, mutta eipä vain ole. Sama kutina vatsanpohjassa/lämmin olo sydämessä on aina mieheni kanssa elellessä joten eiköhän tämä ole sitä ihka oikeaa rakkautta ja sielunkumppaniutta.

Kun katson mieheni kasvoja, hänen hymyään joka paistaa aina silmiin saakka tunnen suunnatonta lämpöä. Kaipaan hänen halaustaan, kosketustaan, ihania keskusteluhetkiä niin maailman politiikasta, elämän menosta kuin Seiska-lehden artikkelista. Ja eipä nämä tunnelmat ole yksipuolisia, sillä jaamme mieheni kanssa saman arvomaailman, olemme toistemme ystäviä, rakastavaisia sekä isä ja äiti, jotka muistavat myös kiireisen arjen ja perhe-elämän keskellä olla mies ja vaimo.

Olen ylpeä kumppanista joka päivä, vaikken sitä joka kerta muista sanoa. Hän ei ole ainoastaan hyvä oman alansa ammattilainen työpaikallaan vaan myös upea isä ja aviomies, joka vääntyy moneen. Ihastuin alun perin kumppanini perhekeskeisyyteen joka ilmeni ensimmäisissä keskusteluissa, ja olenkin todella iloinen siitä että mies myös oikeasti tykkää perhe-elämästä. Yhdessä tuemme arjen kiireissä toisiamme, minkä takia niin miehellä kuin minulla on aina hyvä olo tulla kotiin.

Ja mikä onkaan parasta vaimona kuin kuulla näin monen vuoden ja kahden lapsen jälkeen olevansa kaunis, vaikka olo olisikin kaikkea muuta.

Rakastan aviomiestäni. Hän on upea, mies isolla M-kirjaimella. Kunpa vain muistaisin sanoa sen arjen keskellä tulevaisuudessakin, kehua kumppaniani muutoinkin kun ajoittain täällä blogin syövereissä.

Milloinka sinä viimeksi kehuit kumppaniasi? Mitäpä jos tänään(kin) sanoisit hänelle kauniita sanoja? Siitä vain osallistumaan #kehukumppania -haasteeseen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply #Kehukumppania - Parisuhdepurkki sunnuntai, maaliskuu 15, 2015 at 21:04

    […] Siirry blogiin #cmsms_fb_5505d7a9658f0 .cmsms_button:before { margin-right:.5em; margin-left:0; vertical-align:baseline; } #cmsms_fb_5505d7a9658f0 .cmsms_button { font-weight:100; font-style:normal; padding-right:20px; padding-left:20px; background-color:#a020f0; color:#ffffff; } #cmsms_fb_5505d7a9658f0 .cmsms_button:hover { } […]

  • Leave a Reply