Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kodikas, koiraystävällinen Sonnenhotel Zaubek (Itävalta)

Minua harmittaa paljon se että visiitti Itävallan Treffenissä, vuorenrinteellä sijaitsevassa Sonnenhotel Zaubekissa (****) jäi niin lyhyeksi heinäkuussa 2014. Me saavuimme myöhään illalla ja lähdimme seuraavana päivänä aamupalan jälkeen pois, joten lähimaasto sekä hotellin uima-allasosasto ja muut tilat jäivät kokematta. Sen voin kyllä sanoa, että visiittimme aikana henkilökunta osoitti ystävällistä venymistä meidän suuntaan ja olo tuntui tervetulleeksi heti ensimmäisestä hetkestä lähtien.

Seesteinen Kthetraveller. Täällä Sonnenhotel Zaubekin parvekkeella olisi ollut mielellään kauemminkin. Talon puolesta lainaksi tuli ainaskin kylpynuttu, tohvelit ei jäänyt mieleen.

Että tällaiset maisemat parvekkeelta.

Me yövyimme 30 m2:n suuruisessa kahden hengen parvekkeellisessa huoneessa (Panorama-Dobbelzimmer), joka oli siisti ja huonekaluissa ei suurempia kulumia näkynyt.

Mukavasti kaappitilaa eteisen puolella!

Kuin myös tilaa oleskella parvekkeella!

Kylpyhuone oli erikseen wc-tiloista mikä ainakin minua häiritsee sillä wc-tilan puolella ei ollut käsienpesuallasta. Toisaalta pitkästä kylpyhetkestä nauttivat arvostavat varmasti ratkaisua.

Huonehintaan (meillä n. 160 euroa) kuului ateriat. Emme olleet hotellilla vielä illallisaikaan, mutta he järjestivät pienelle neljän hengen seurueellemme illallisen ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka (illalla tarjotun menun eväksiä) oli ihan kohtuumakuista.

Good morning! Olisimme nauttineet aamupalan terassilla ellei keli olisi ollut aurinkoisuudestaan huolimatta hieman vilpoinen.

Aamupala oli kattava, lämpimätkin perusvaihtoehdot löytyivät, appelsiineista oli mahdollisuus tehdä tuorepuristettua mehua ja aamiaishuone oli siisti. Kyseinen aika ei ollut hotellin high seasonia, joten olimme lähestulkoon ainoita asiakkaita aamupalalla. Siksi tunnelma oli kaikkinensa leppoisa enkä voinut arvioida henkilökunnan toimintaa kiireen keskellä.

Hotelli mainostaa koiraystävällisyyttään, mutta sitäkään emme pystyneet testaamaan kun koiraa ei ollut matkassa. Hotellialueelta kuulemma löytyy aidalla suojattu alue jossa koirat voivat juosta vapaana. Erillinen menu koirille sekä ulkoilutuspalvelukin löytyy, ja koirista vähemmän tykkäävät voivat huokaista helpotuksesta sillä koiraseurueet sijoitetaan ravintolassa omalle alueelleen.

Että tämmöttii, ei paha.

Hotellin plussat:
– hyvä sijainti vuoren rinteellä laskettelurinteiden ja condolihissien lähettyvillä (kauniit näkymät)
– terassi laakson suuntaan
– ilmainen parkkeeraus
– ystävällinen henkilökunta, kielitaidosta ei isoa tietoa sillä Itävaltalainen ystävämme hoiti suurimman osan keskusteluista. Muutamat hetket puhuin englantia ja kommunikointi toimi.
– uima-allasosasto (ei testattu)
– kodikas ja siisti hotelli, ei suuria kulumia
– huoneen suuri parveke

Hotellin miinukset:
– vuoren rinteellä, ajomatkaa on jonkin verran pieniä ja kapeita teitä pitkin
– ei jääkaappia
– ilmastointi? (ei tietoa oliko vain ei)
– hinta? (en tiedä yhtään mihin haarukkaan tämä pitäisi pistää ”syrjäisen” sijainnin takia.)

Menisinkö uudelleen? Ehdottomasti, lastenkin kanssa jos hinta on sopiva.

Sonnehotel Zaubekin sivuille pääset suoraan tästä.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenna/ Journey Diary perjantai, maaliskuu 6, 2015 at 10:50

    Noi maisemat parvekkeelta….! Kattava postaus kaikinpuolin (:

    • Reply Kthetraveller perjantai, maaliskuu 6, 2015 at 11:46

      Siis ne maisemat oli aivan mahtavia. Ja harmi etten pystynyt tekemään kattavampaa postausta juuri sen takia etten kerennyt testaamaan uima-allasosastoa, kaikkia aterioita (hintaan olisi kuulunut muutakin evästä pitkin päivää), lähimaastoa taikka palvelua. Sen muistan että kun saimme laskukuitin kouraamme, oli siihen kirjoitettu käsin ”Thank You, Have a Nice Day!” ja perään laitettu iloinen hymyiö. Jotenkin tosta tuli kiva fiilis. Hotelli oli tosiaan kodikas ja henkilökuntaan kuuluvat näyttivät samannäköisiltä. Selvisi myöhemmin että ko. hotellia pyörittää perhe/suku mikä selvensi työntekijöiden tietyntyylistä yhdennäköisyyttä. Tuntuivat tykkäävän olemisestaan ja elämästään 🙂

    Leave a Reply