Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotellipostaukset koottuna nyt omalle sivulleen

Oi ihanuus niitä tyytyväisiä, syviä unia pehmoisissa lakanoissa ja sitä fiilistä kun tietää löytäneensä The Hotellin majapaikakseen. Mikään ei harmita, oli sitten kyseessä hostelli tahi viiden tähden hotelli.

Grand Hotel Kronenhof Pontresina, Double Room Comfort

Niin vaan käy kova vilinä erityisesti minun Solo Sokos Hotelleista tekemissäni postauksissa joten siitä se ajatus sitten lähti. Olen koonnut erilliselle sivulle lähes kaikki hotelleita koskevat postaukseni, jotta teidän lukijoiden olisi helpompi kaivaa hotelliarvostelu blogistani ehkäpä juuri siitä hotellista jota olet pohtinut yöpymispaikaksesi.

Osassa postauksia näkyy varmasti blogin ikä joten kaikissa ei ole yhtä tarkkaa arviointia hotellista/huoneesta. Kommentteja ja kysymyksiä saa laittaa joko kommenttikenttään taikka sähköpostiin [email protected]

Siitä vaan tarkistamaan lista arvostelluista hotelleista yläpalkista. Sivu HOTELLIT/HOTELS.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply