Suomen suurin matkablogiyhteisö

Si si, I am alive

Tai mitenpä sen nyt ottaa. Olen yrittänyt parantua karmaisevasta räkätaudista ällöttävällä mutta toimivalla nenäkannulla ja saanut jotenkuten nostettua itseni sängynpohjalta ihmisten ilmoille.

Töissä polkaisimme X-projetin käyntiin ja siinä meneekin viikkotolkulla joten melko uuvuttavistakin viikoista on tämän naisen lähitulevaisuus tehty, kiitos muiden ihmisten. Onkin siis ihan hyvä että pysymme muutaman viikonlopun kotioloissa, jotta saan ladattua akkuja edes jonkin verran maaliskuun puolesta välistä alkavaan melko haipakkaan menemiseen.

On ollut todella huono omatunto siitä etten ole pystynyt rakentamaan varsinaisia matkablogipostauksia toivotulla tavalla tämän sairastelun ja rankan työrupeaman takia. Muutamia mainioita hotelleja Alppireissulta on vielä esittelemättä mutta lupaan kyllä palata niihin myöhemmässä vaiheessa. Nyt on kuitenkin tärkeämpää keskittyä työelämään ja työpäivistä täysipainoiseen toipumiseen.

Tällä Luganosta otetulla kuvalla ei ole kyllä mitään tekemistä töideni kanssa mutta jotenkin tässä kuvassa on jotain rauhallista ja siksi laitoin sen tänne.

Että tämmöttii täällä, lupaan olla aktiivisempi Facebookin puolella joten pistäkääs seuraten jos kuulumiset kiinnostaa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta tiistai, helmikuu 24, 2015 at 21:41

  Pikaista paranemista :). Tavallaan flunssakin on aina kehon tapa ilmoittaa, että kannattaa ottaa rauhallisemmin, joten ihan oman mielenrauhan vuoksi, salli se itsellesi. Kyllä niitä blogijuttuja ehtii kirjoittamaan myöhemminkin. Ei me terveenä olijatkaan aina jakseta :P.

  • Reply Kthetraveller tiistai, helmikuu 24, 2015 at 21:49

   Totta turiset. Kait se minun kroppani tosiaan tsipahti tästä kaikesta häslingistä mitä työmaalla on nyt ollut. Jotenkin vaan olisi niin kiva pistää blogipostauksiakin tulemaan sillä on se kumminkin ihan kivaa vastapainoa kaikelle. Mutta nyt mää lepään, huomenna on taas kökkö päivä duunissa.

   • Reply Jerry / Pako Arjesta keskiviikko, helmikuu 25, 2015 at 07:32

    I know what you mean, mutta välillä pitää mennä kehon ehdoilla :).

    • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 25, 2015 at 09:22

     Kyllä. Olen jättänyt liikunnankin pois mutta se jos mikä hermostuttaa vielä enemmän sillä nautin liikunnan tuomasta ilosta ja psyyke pitää kroppaa automaattisesti kiinteämpänä jumppapäivien jälkeen. Ihan kun löpsähtäisi viikossa! Ah tätä naisen pääkoppaa 🙂

  Leave a Reply