Suomen suurin matkablogiyhteisö

Desperate

 

Että pikaisia terveisiä nuhaflunssalandiasta. Olen niin epätoivoinen että kaivelin jo tuon nenäkannunikin käyttöä varten kunhan saan kaupasta oikeanlaista suolaa. Ne fiilarit kun lämmin vesi huljuaa nenä-/pääkopassa eivät ole mitenkään mieltä ylentäviä mutta nyt on vain pakko ryhtyä toimeen. Ensi viikolla pitäisi olla täydessä terässä töissä eikä tähän saumaan vaan sovi sairastaminen. Oloa ei myöskään todellakaan helpota se, että vajaan tunnin päästä auton nokka osoittaa kohti anoppilaa ja meikäläinen on auton ratissa kun mies paiskii töitä siinä vieressä. Kyllähän mies pyrkii osallistumaan ajoon mahdollisuuksiensa mukaan mutta minkäpäs noille deadlineille voi.

Hip ja hei, pitäkees peukkuja että selviämme hengissä 3 tunnin ajomatkasta. Näillä mennään. Surullista ettei ihminen voi sairastaa rauhassa.

EDIT: Mies ehdotti näkemättä tätä artikkelia että jäisin kotiin. En suostunut, mutta mies ajaa suurimman osan matkasta. Eiköhän tämä tästä mutta ei naurata. Maanantaina ON oltava kunnossa.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Anna Koskela lauantai, helmikuu 21, 2015 at 20:37

  Voih, mikä ihme flunssaaalto nyt jyllää?
  Muhun on iskemässä joku megaviirus myös. Parissa tunnissa täysin raadoksi. Ei naurata.
  Onneksi on Jenkkilästä roudattuja flunssalääkkeitä, joilla saa nukuttua yön. Tiistaina pitäisi lähteä Pietariin ja mä olen odottanut sitä reissua tosi paljon. Tahtoo olla kunnossa silloin…

  • Reply Kthetraveller lauantai, helmikuu 21, 2015 at 22:04

   Huoh, pikaista paranemista sinullekin, toivottavasti lääkkeistä on kunnon apu. Kyllä joskus arvostaa ulkomaiden troppeja sillä ne ”tappaa talossa ja puutarhassa” toisin kun monet meidän omat tropit.

 • Reply alex lauantai, helmikuu 21, 2015 at 16:08

  Nyt ei auta kun ottaa kaikki troppikonstit käyttöön + muista: lepo, lämmin juotava ja uni (jos vaan suinkin on mahdollista perille päästyänne.
  Ja hei: Tuo nenäkannu ei kuulu myös omiin suosikkeihin itse toimenpiteenä, mutta tehokas se on ja aina tuntuu käsittelyn jälkeen hieman paremmalta – joten eikun ”sarvikuonoon” kiinni!
  Pikaista paranemista!

  • Reply Kthetraveller lauantai, helmikuu 21, 2015 at 16:54

   Kiitos Alex, nukuin puolet automatkasta ja käyn sarvikuonon kimppuun kun olen syönyt. Meillä ei ollut kotona normisuolaa joten anoppi pelasti jälleen kerran.

  Leave a Reply