Suomen suurin matkablogiyhteisö

Passionate Traveller mukana Parhaat Kotiblogit -lehdessä

Myönnän suoraan että olen hyvin kiireinen nainen. Elämääni tähdittävät suloisten lasten lisäksi maailman paras aviomies ja kokopäivätyö lisättynä tunnin työmatkoilla suuntaansa. Joka suuntaan pitäisi revetä ja antaa myöskin parhaansa sekä ottaa se oma aika, joten blogien aktiiviseen seuraamiseen, saatikka bloggaamiseen jää loppujen lopuksi aika vähän aikaa. Olinkin hieman kahden vaiheilla kun minua lähestyttiin Parhaat Kotiblogit -lehdestä ja pyydettiin artikkelia lehteen.

Missä kumman välissä? Millä ihmeen jutulla, onko tuohon hommaan edes kannattavaa lähteä?

Mutta hei, minä elän vain kerran. Olen tehnyt sitä ja tätä, ruksannut bucket listasta yhtä sun toista joten miksen lisäisi lehdessä esiintymistä bloggaajan ominaisuudessa myös? Kun minä joskus vanhuksena istun kiikkustuolissa tai vanhainkodissa jumissa sängyssäni, on muistoissani jotain sellaista joka on jäänyt konkreettisesti käteen.

Että tadaa, muutama muisto vuoden takaisesta reissustamme Australiaan on nyt sitten taltioitu Parhaat Kotiblogit -lehteen, joka on toimitettu Lehtipisteen myyntipaikkoihin (mm. päivittäistavarakauppoihin) eilen. Lyhyesti ja ytimekkäästi selostettuna ajankohtainen ja uudenlainen yli 100-sivuinen lehti helpottaa kiireisessä arjessa blogeihin tutustumista ja se yhdistää luontevasti verkkoympäristön printtituotteeseen. Täytyy itse myöntää etten ennen lehden yhteydenottoa ollut kuullutkaan moisesta lehdestä, mutta kiireisenä äitinä tosiaan tuollaisen lehden idea kuulostaa nappelilta. Tänä iltana taidankin uppoutua lehden maailmaan ja hankkia vinkkejä kevään sisustukseen.

Oikein hyvää viikonloppua!

 

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Laura / Heinässä heiluvassa sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 13:10

  Olipas vain kiva juttu! Kiitos. Mukava oli lukea teidän reissusta ja samalla kasvattaa oma matkakuumetta. Minulle nämä lehtijutut ovat myös uusi juttu ja ehkä myös uudenlainen avautuminen isomman yleisön edessä 🙂

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 20:16

   Kiitos. Lukaisin juttusi ja niin se vaan minullakin on että tekee mieli kevään tuoman valon takia pistää sisustusta uusiksi ja leikkiä väreillä että kodista tulee jotenkin raikkaampi. Iskin muuten silmäni jutussasi olleeseen By Lassen Kubus Bowliin mutta harmi kun se ei käy sisustukseemme ollenkaan!

 • Reply mollymay lauantai, helmikuu 21, 2015 at 13:31

  Hieno juttu! Äh, tai siis hieno juttu, että lähdit mukaan, itse artikkelia en ole vielä lukenut. On myös mulle ihan uusi lehti.

  • Reply Kthetraveller lauantai, helmikuu 21, 2015 at 16:52

   Kiitos! Mä olin ihan yllättynyt miltä kuvat näytti lehdessä. Täytyy myöntää että ammattilaiset, siis lehdentekijät, osaa kyllä asiansa.

 • Reply Maarit Johanna lauantai, helmikuu 21, 2015 at 03:25

  Hei ihan mahtava juttu! 🙂 Pitää heti täältä nimenomaisesta paikasta kotiuduttua käydä tsekkailemassa tuo lehti!

  • Reply Kthetraveller lauantai, helmikuu 21, 2015 at 09:17

   Siinä lehdessä kerroin Australian leppoisasta elämäntyylistä ja maunitsin siitä että ko. maassa tietävät mistä puhun 😉 on vaan tosi mahtavaa lukea sun blogista sun fiilareista, tulee lämmin mieli.

  Leave a Reply