No mutta vähänkö myö taas mennään tänään!

Tuskin kellekään teistä vakilukijoista tulee yllätyksenä, että tämä nainen päätyy tänään taas laivalle ja seilaamaan tuolla Itämerellä tällä kertaa kohti Tukholmaa. Tottahan toki postissa tulla tupsahtanut Viking Linen kanta-asiakkaille lähetetty lahjakortti piti ottaa hyötykäyttöön, joten mikäs sen mukavampaa kuin jättää arjen pölyt taakseen ja astella valmiiden ruokapatojen ääreen. Tällä kertaa tulee maisteltua myös 1.3.2015 saakka tarjolla oleva Pure Nordic Tastes-menu, josta minäkin löysin mieleistä evästä jonkin verran.

Kuva: Viking Line Suomi Facebook-sivut

Että hip ja hei vaan, tämä nainen nauttii merimatkasta taasen ja varmimmin viikonlopun menoani voi seurata Facebookissa ja Instragramissa, joista löytyy ne tuoreimmat kuulumiset.

Hyvää viikonloppua!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply