Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viking Grace, viihde & Victoria’s Secret

Viking Grace, viihde ja Victoria’s Secret, siinäpä kolme mukavaa V-alkuista sanaa. Olimme tosiaan viime viikonloppuna Viking Gracen risteilyllä jälleen ja tälläkin kertaa tuli varattua risteily nimenomaan ohjelman takia. Pääkaupunkilaisena kritisoin kyllä edelleen kyseisen laivan lähtösatamaa ja lähtöaikaa, mutta minkäpäs minä sille voin. Niinpä uni painoi maanantaina silmiä sillä kotiutuminen vei jonkin verran aikaa sunnuntaina ja töihinkin oli rahtauduttava entiseen malliin heti seuraavana aamuna.

Laivan peräosassa, kannella 7 ollut S4R (allergiahytti) oli ihan mukava, joskin yllätyksekseni Tukholmaan saapuminen tuntui sen verran voimakkaasti hyttiin että tämä nainen jopa heräsi uniltaan. Niinpä häiritsi myös naapurihytin siivous aamutuimaan sekä yläsängyn natina kun lapsi heräsi ja oleskeli sängyssä joten yhdessä totesimme miehen kanssa että tästä lähtien hyttivalinnassa painavat parisängyllinen Seaside Family Double + Four taikka suosikkimme Premium. Muutoin hyttimme S4R oli ihan kiva, ikkunakin mukavan kokoinen ja positiivisena vielä se, että ilmainen WiFi toimi melkoisen hyvin jopa hytissäkin.

Kunnon kenttä hytissäkin!

Nautimme Nat Newborn Big Timen showsta ja yllätyin myös Bulgarian suosituimpiin orkestereihin kuuluvan Akagan esiintymisestä. Viking Gracen yökerho Vogue on kyllä Itämeren paras paikka nauttia viihteestä, sillä tilaa on ja näkyvyys lavalle on hyvä yläkerran katvealueille sijoitettujen televisioiden avulla. Paluumatkalla pystyimmekin istumaan lasten kanssa toisessa kerroksessa perässä olevien suurten ikkunoiden ääressä rauhaisassa paikassa, sillä äänentoisto oli sen verran isolla Nat Newbornin showta kuunnellessa että mahdollisimman kaukainen sijainti lavasta oli enemmän kuin suotavaa. Televisiosta näki shown, lapset pelasivat tyytyväisenä kännyköillään ja minäkin repäisin tilaamalla baarista baarimestarin loihtiman makumieltymysteni mukaisen alkoholittoman drinkin hintaan 4 euroa.

Ei niinkään tanssijoita lattialla mutta kuuntelijoita sitäkin enemmän istumapaikoilla.

Tällä matkalla söimme lounaan Buffet Aurorassa. Minä en kyllä ole millään buffetin ystävä, mutta onneksi minäkin löysin kasvissyöjänä jotain murua rinnan alle. Pientä harmitusta kyllä aiheutti sokerittomien limujen puuttuminen buffetin hanoista kokonaan ja lähestulkoon sama ongelma jatkui laivan merimyymälässä sekä juoma-automaateissa joista sentään sai Coke Zeroa (Whattaa, missäs muut sokerittomat versiot?). Sokerittomia makeisiakin löytyi hyvin vähän, sillä merimyymälässä oli ainoastaan yksi sokeriton suklaa ja Läkerol-pastilleja. Pisteet siis tällä kertaa sokerittomista vaihtoehdoista menee Tallink Siljan Baltic Queenille, jolta löytyi mukava valikoima vuodenvaihteessa.

Kaikista karamelleista ja suussa sulavista jälkkäreistä huolimatta herkullisimman fiilikset antoi Viking Gracelle avattu Victoria’s Secret-myymälä jossa oli tietysti pakko piipahtaa.

Kuva: Viking Line Suomi Facebook-sivut

Suomen ensimmäinen ja maailman ainoa risteilyaluksella oleva Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälä ei nyt kovin suuri ollut ja tiettyyn aikaan siellä oli jo niin paha ruuhka että ostoshetki oli kaikkea muuta kuin miellyttävä. Täydet pisteet kuitenkin palvelualttiille ja ystävälliselle henkilökunnalle, joka teki liikkeessä vierailusta miellyttävää. Tuotevalikoimaan kuului mm. kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä, alushousuja (9,90-12,90 euroa) ja laukkuja (49-200 euroa), ja sen verran muutamat tuotteet huusivat minun nimeäni hyllyiltä että ihanien ostoskassien kanssa astuin liikkeestä ulos. Niinpä  mm. passiani koristaa nyt komiat VS-kannet.

Victoria’s Secret tuotteita ja samppanjaa, mikäs sen parempi tuliaisyhdistelmä. Tällä kertaa ostoskriteerinä samppanjalle oli mahdollisimman alhainen sokerimäärä, joten elegantti Pol Roger Pure Extra Brut tarttui Seamore Champagne Loungesta saadun neuvon avulla merimyymälästä mukaan. Pol Roger Extra Brutissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria, eikä 33,90 euron hinta paljoa kauhistuttanut.

Lisää Viking Gracen Victoria’s Secret-myymälästä ja hinnoista täällä, Viking Linen merimyymälän samppanjavalikoimaa sekä hintoja voi puolestaan ihailla täältä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta keskiviikko, helmikuu 4, 2015 at 09:01

  Viking Grace on ehkä ainoa laiva, joka houkuttelisi tässä lähialueilla, mutta sehän seilaa vain Turusta, eikö? Ei oikein jaksaisi lähteä sinne asti :P. Onko niin, ettei tuolla laivalla ole ihan niin paljon sitä kännipelleilyä kuin muilla laivoilla? Muistelisin vain jotain, että laivan käyttöönoton yhteydessä nousi jokin kohu alkoholin käytön rajoittamisesta???

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 4, 2015 at 10:47

   Luiden rahtaaminen Turkuun on todellakin oma projektinsa ja se laivan aikataulu sucks silloin kun ei ole itse Turkkusesta. Grace on rauhaisampi laiva hyttien/hyttikäytävien osalta eikä omasta mielestäni äärettömän hirveää menoa ole ehkä muutoinkaan, koska niiden omien hyttijuomien määrää on rajoitettu viikonloppuisinkin jolloin bilekansa on liikkeellä. Yökerhosta löytyy rauhaisiakin paikkoja mutta pubi on pubi, paikka jota inhoan koko sydämestäni sillä no, siellä ei ole mun kaltaisia immeisiä taikka menoa siellä. Örinä kuuluu ja lasit kilisee tyypilliseen tapaan. Sen verran olen elämäni aikana reissannut että voin sanoa että Grace on rauhallisempi, joskin näiden muutaman vuoden saatossa ovat pikkuisen löysentäneet meininkiä ;). Bileihmiselle laivalta kuitenkin löytyy menoa kun katsoo viihteen oikein joten jos vain olet siellä päin liikkeellä niin käypä katsastamassa ko. alus.

   • Reply Jerry / Pako Arjesta keskiviikko, helmikuu 4, 2015 at 21:47

    Kiitos vastauksesta :). Saa jäädä edelleenkin harkintaan tuo, jos sinne päin eksyn, mutta sen verran tiedän, etten varmaankaan sinne ole lähdössä varta vasten. Ei ole tehnyt tarpeeksi suurta vaikutusta vielä.

    • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 4, 2015 at 22:19

     Ymmärrän erittäin hyvin Jerry 🙂

 • Reply ottoizakaya torstai, tammikuu 29, 2015 at 12:11

  VS- kuoret passille kuulostaa mahtavalle 😀 Ja tuo samppiksen hinta kuulostaa myös kohtuulliselle. En ole itse vielä vieraillut Gracella, vaikka Turussa päin paljon tulee pyörittyäkin. Tää postaus sai kyllä hieman laivafiiliksille, ehkä järkätään bloggaajaristeily ja sit korot kattoon 😛

  • Reply Kthetraveller torstai, tammikuu 29, 2015 at 15:06

   Siitä vaan menoks Otto, paas ottaen yhteyttä Viikkarille, en yhtään epäile etteikö he sulle kryssningin tarjois 😉

 • Reply Jenna keskiviikko, tammikuu 28, 2015 at 19:20

  Pakko päästä itsekkin tuolle laivalle risteilemään, jos ei muuten ni vaikka sitten vaan VS:n ja noiden ruokien takia!

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, tammikuu 28, 2015 at 22:23

   Juu, ne ruoat on kyllä huippuja. Pidän itse eniten Oscar a la cartesta mutta myös Frank’s on suosikkini. VS tuotteet mulla on muuten vieläkin kassissa kun pitää hakee niille paikka ja kröhöm, siivota ensin että voi ottaa ne esiin. Tuotteet ansaitsevat huippuympäristön 🙂

 • Reply terhi tiistai, tammikuu 27, 2015 at 19:06

  Gracella olen itsekin juonut ehkä parhaat alkoholittomat drinksut. Ihanaa, kun tarjolla on muutakin kuin limua tai hypermakeita sekoituksia. Nam nam. Onhan sitä pakko kai taas pian mennä 😀

  • Reply Kthetraveller tiistai, tammikuu 27, 2015 at 19:13

   Minä olin tosiaan aika hakusessa alkoholittoman juomani kanssa enkä osannut pyytää mitään muuta kuin happaman juoman koska inhoan kaikkea ällömakeaa. Hienosti baarimestari osasi väsätä minulle maukkaan juoman joka ei ollut makeaa makua nähnytkään. Viime kesänä saimme puolestaan herkulliset smoothiet omien makumieltymystemme mukaan ja baarimestari rakensi meille mahtavat juomat. On se vaan kiva antaa joskus vapaat kädet ammattitaitoiselle henkilökunnalle.

 • Reply Marikaw tiistai, tammikuu 27, 2015 at 16:49

  Munkin passia koristaa ihana VS kotelo <3 Kuolasin instanssi jo noit tuliaisia muutenkin. Ehkä vähän nihkeetä toi Turusta lähtö, mutta kyllä nää sun postaukset on sen verran kehuvia olleet että kai senkin voisi testata!

  • Reply Kthetraveller tiistai, tammikuu 27, 2015 at 17:13

   Ai että mä olen paha kun saan teidät himoamaan risteilyjä 😉

 • Reply Miila tiistai, tammikuu 27, 2015 at 15:22

  Täällä ollaan myös ahkerasti luettu näitä Viking Grace postauksia ja niiden innoittama on nyt myös pakko päästä itse kokemaan tuo laiva! Vaikuttaa niin erilaiselta kuin nuo perus Tallinnan laivat:)

  • Reply Kthetraveller tiistai, tammikuu 27, 2015 at 16:00

   No hienoa jos postauksista on apua sillä Gracea ei voi verrata Tallinnan-laivoihin. Jokainen voi itse rakentaa Grace-matkastaan millaisen haluaa. Sitä voi aina reissata perustyyliin (buffa ja taxfree-juomat hyttiin mutta forget hyttibileet) taikka ottaa sitten kaikki irti laivan tarjonnasta. Hyvä artisti, joku muu kun buffa ravintolana, samppanjaa tms. Seamoressa taikka mahtava drinksu Voguessa. Rentouttava hoito Spassa ja joku spesiaalimpi hytti. Suosittelen!

   • Reply Miila tiistai, tammikuu 27, 2015 at 16:27

    Oi, nyt kyllä kuulosti hyvältä toi toinen vaihtoehto! Sellainen myyntipuhe, että sait mut eksymään Viking Linen nettisivuille 😀

    • Reply Kthetraveller tiistai, tammikuu 27, 2015 at 17:11

     🙂 Toivottavasti löydät mukavan lähdön Miila.

 • Reply Maria tiistai, tammikuu 27, 2015 at 11:32

  Olen tässä ahkerasti lueskellut juttujasi Viking Gracesta ja varausnappia on melkein jo painettu. Puuttuu enää vahvistus että loma-aika on ok 😉 En muista koska viimeeksi olisin Viking Linella matkustanut, mutta Grace näyttää niin kivalta vaihtoehdolta että pakko päästä kokeilemaan!

  • Reply Kthetraveller tiistai, tammikuu 27, 2015 at 11:39

   Hienoa! Se luiden rahtaaminen Turkkuseen on tosiaan oma projektinsa ja laivan liikkumisajatkin sellaiset että kyllä olisi lomapäivä ollut eilen poikaa 😉 Toivottavasti saat lomapäivän pyyntösi mukaisesti.

 • Reply Maarit Johanna tiistai, tammikuu 27, 2015 at 11:09

  En tiennytkään että olet kasvissyöjä! Se ei jotenkin tullut esille Plazassa kun tarjolla oli niin erikoista herkkua 🙂 Tuonne Victorias Secretille minäkin haluan. Kulutin Keflavikin lentokentällä VS-puodissa arvokasta loungeaikaani, mutta sain kuitenkin ostoksia tehtyä. Aussireissulle puhallettava tyyny ja unimaski. Toki leopardikuvioisena ^^
  Mungolifessäkin oli vasta Viking Grace postaus, mutta tämän innoittamana piti lähteä bongailemaan hintoja. Harmi että koko kevät on meillä nyt ihan täyteen jo buukattu. Syksylle vois kyllä kehitellä jonkin kivan Helsingin reissun yhteyteen risteilynkin. Haluttais niin kokeilla myös se spa. ^^

  • Reply Kthetraveller tiistai, tammikuu 27, 2015 at 11:42

   Kuules, mä en ole mitenkään leopardi-kuvion erityinen ystävä mutta kas kummaa juuri ne kuvioiset tuotteet huusi meikäläistä hyllyssä sillä ne on vaan niin mageita! Kannattaa ottaa se Spa-osasto mukaan risteilyvaraukseen, ja jos olette isommalla porukalla (taikka juhlitte kahdestaan jotain) niin ottakaa se VIP-huone Spasta 🙂

  Leave a Reply