Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tämän naisen uusi ihastus: lankutus!

Juups, tiedän että postauksia on pukannut nyt hieman hitaampaan tahtiin mutta olen tarvinnut kaikki vuorokauden tunnit melko tiiviisti ihan elämiseen. Työpäivät on vienyt tämän naisen energiat komiasti mukaanlukien VR:n tempaukset sillä tällä viikolla joka päivä on saanut tahia tuon julkisen liikenteen kanssa. VR ei kyllä ole paljoa pisteitä saanut tällä viikolla ja erityistä huutia saa kuulutukset joita ei vain aina ole. Tuon me matkustajat saimme kokea karvaasti tässä eräs päivä, kun matkustaja joutui käskemään kaikki ulos rikkoituneesta junasta kun konduktööri ei moista kuulutusta viitsinyt tehdä. Ja kuulutuslaitteissa muuten ei ollut vikaa joten se siitä. Parahin VR siis, opettakaapas konduktööreillenne vielä enemmän näitä vikakuulutuksia, sillä uskon etten ole ainoa matkustaja joka kaipaa väliaikatietoja. Se on kiva että toivotellaan hyvää päivänjatkoja jne, mutta kun niistä muistakin asioista olisi kiva kuulla.

Jos on VR saanut tämän naisen verenpaineen nousemaan komiasti niin jumppa on laskenut sitä. Olen saanut otettua itseäni niskasta kiinni tämän kaamosväsymyksen keskellä ja jumpannut lähes joka ilta mikä tekee hyvää. Halusin myös jumppaani hieman vaihtelua joten innostuin testaamaan lankutusta ja jösses kun tuntuupi hyvälle. Olisihan sitä voinut aloittaa hieman kevyemmin mutta pamautin samantien kelloon lukemat 1.21, seuraavana 1.31 ja parina muutamana 1.41. Siihen olen jättänyt tässä vaiheessa, sillä vatsalihaksiin moinen liike tuntuu aika vahvana. Olen 90 % tyytyväinen keskivartalooni mutta lihaksia olisi kiva saada vielä enemmän näkyviin. Saas nähdä mihin tuloksiin pääsen jos otan keskivartaloni vielä enemmän jumpassa huomioon.

Turha odotella kuvia meikäläisen vatsasta tarkemmin, siksi kuva ihan vaatteet päällä. Paidan alla on jo pikkuisen lihaksia näkyvissä kun oikein tiiraa tietyssä valossa, mutta jospa sitä saisi ne näkyviin ilman tihrustamistakin. Hyvä olo toimii kummasti motivaattorina ”vatsalihakset kuntoon”-projektissani.

Saatan jossain vaiheessa kertoa missä mennään tuon projektin kanssa, mutta sen minä teille kiireisille perheenäideille vain sanon että ei sitä tarvitse lähteä kuntosalille pystyäkseen pitämään itsestä huolta. Minusta ei olisi lähtemään rankan työpäivän jälkeen kuntosalille saatikka kökkökeliin lenkkeilemään, joten kotijumppa juuri minulle sopivaan aikaan on se minun juttuni. Liikunta tekee hyvää keholle ja sielulle, joten kannattaa kokeilla sitä kotijumppaakin jos muutoin ei nappaa. Itse katselen jotain lempiohjelmaani netistä/televisiosta (televisiota tulee katsottua muutoin tosi vähän) stepperijumpan aikana ja huomaamattakin sitä tulee poljettua 40-50 minuuttia.

Onkos muita lankuttajia? Kuulisin mielelläni muiden mietteitä tuosta lankutuksesta, toimiiko?

 

 

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply ottoizakaya torstai, tammikuu 22, 2015 at 19:30

  Lankutuksesta en tiedä tuon taivaallistakaan, mutta sun jutut saa aina mut niin hyvälle tuulelle! 😀 *epämääräistä hyminää lukiessa*. Wihii!

  • Reply Kthetraveller torstai, tammikuu 22, 2015 at 20:11

   Whattaaa? Kiitos kauniista sanoistasi mutta niinkuin pistin sulle kommenttia postaukseesi, sä olet kerrassaan ihana. Jatka samaan malliin, mä olen niin fanisi!

 • Reply mollymay torstai, tammikuu 22, 2015 at 15:06

  ^^Mulle tuli itse asiassa sama mielleyhtymä. 😀
  Viime vuonna kiersi FB:ssa joku lankutushaaste ja teinkin sitä ehkä pari viikkoa ”innoissani”, mutta sitten se jäi. Ehkä kuitenkin siedettävin keskivartalotreeni, pitäis jatkaa taas! 🙂

  • Reply Kthetraveller torstai, tammikuu 22, 2015 at 17:24

   Hah, voi vitsit kun mä saan teidät lukijat sekaisin 🙂 Juu, mä tykkään tosta treenistä sen takia että sitä ei tarvitse vetää niin tuhottoman kauan. Vedän tohon alle stepperijumpan, muuta jalkatreeniä ja käsitreenit (tuntuu vatsassa) kuminauhalla ja sitten vielä lankun lopettajaisiksi. Mahtava fiilari ton setin jälkeen.

   • Reply mollymay perjantai, tammikuu 23, 2015 at 20:23

    Mä en saa oikeen aikaseksi jumpata kotona. Joogannut olen joskus ja se menee jos samalla katsoo jostain videota ja tekee samassa tahdissa.
    Täytyy sanoa, että olisi hienoa olla yhtä hoikka kuin sinä! 😀 Mutta ei kuntoa mistään ilmasta tule.

    • Reply Kthetraveller perjantai, tammikuu 23, 2015 at 21:06

     Oi kiitos. Tekisi mieli sanoa että hoikkuus tulee geeneissä mutta kun ei tule… kyllä se vaatii tiukkaa motivaatiota ryhtyä jumppaamaan joten ymmärrän sua. Kotisohva on mun mielestä niin pehmee ja voishan sitä tehdä muutakin sen tunnin kun jumpata 😉 onneks se tunne mikä tiukan treenin jälkeen tulee on sen verran palkitseva että jatkan valitsemallani linjalla.

 • Reply Marikaw torstai, tammikuu 22, 2015 at 11:48

  Mul tuli otsikosta ja pienestä kuvassa uusimmissa postauksissa mieleen, että oot alkanut lankuttamaan reissuissa. 😀 Eli sitä planking mikä oli joskus pari vuotta sitten muodissa :Dd

  • Reply Kthetraveller torstai, tammikuu 22, 2015 at 12:36

   Hahhah, ei sentään semmosta vielä. Teen tämmöistä ”kuivaharjoittelua” kotona ensin 😉

  Leave a Reply