Suomen suurin matkablogiyhteisö

Happy New Year peeps!

Heips! Niin se vain vuosi röpsähti tulla talsittua hieman tahienkin välillä. Tämä viimeinen viikkokin on ollut vähän sitä sun tätä kun olen istunut pidempää päivää töissä ja yrittänyt siinä samalla työstää pikkuisen noita minun ajatuksiani. Minulle rakas ystävä sai kuulla muutama päivä sitten hieman harmillisia uutisia ja nyt on mennyt itselläkin opetellessa suhtautumaan asiaan sen tarvitsemalla tavalla. Ei siitä sen enempää, mutta hieman kevyemmillä yöunilla sitä on taas pienten huolien takia menty. Minä sitä en koskaan opi.

Anyway, olen sen verran kypsä tähän arkimenoon nyt, että on ihan hyvä kun pääsen totaalisesti irrottautumaan tänään. Tallinkin Baltic Queen kutsuu tänään tätä naista oman kullan kanssa nyt kun lapsukaiset ovat tämän viikon isovanhemmillaan meidän pitkien työpäivien takia. Aion nauttia olosta miehen kanssa ja ensi kerran tulee testattua aluksen Russian à la carte Aleksandra-ravintolakin.

Vuoden vaihtumista minä olen juhlinut yleensä kotona perheen kera mutta viime vuonna saimme juhlittua sitä miehen kanssa ihan kahdestaan illallisen ja teatterin merkeissä. Kaikkein mukavin uuden vuoden aatto taitaapi kuitenkin muistoissani olla 2011/2012. Lensimme nimittäin ystäväni luokse Sydneyyn ja saavuimme sinne vasta 31.12.2011. Ystäväni oli sopinut latvialaisten naapureidensa kanssa yhteisestä illanvietosta ja niinpä me pääsimme ystäväni naapureiden luokse juhlimaan vuoden vaihtumista. Ilta oli kerrassaan ikimuistoinen, söimme hyvää ruokaa, nauroimme ja tutustuimme. Ja mikä parasta, loimme ystävyyssuhteet myös heihin, joten ulkomainen ystäväpiirimme kasvoi uusiin mittasuhteisiin.

Wihii, niin lähellä mutta niin kaukana. Vuoden vaihtumista Sydneyssä 2011 seurasimme televisiosta sen sijaan että olisimme menneet keskustaan katselemaan ilotulitteita. Viisas ratkaisu, vaikka joskus olisi kyllä kiva nähdä ilotulitukset livenä. Mistäpä sitä tietää vaikka niin tapahtuisikin joskus, ystävälläni kun sattuu olemaan avoin kutsu luokseen.

Oikein hyvää uutta vuotta 2015 lukijat! Mitkäs on teidän parhaat muistot vuoden vaihtumisesta vai onko se messevin uuden vuoden juhla ehkäpä tulossa?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Maarit Johanna keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 17:27

  Ehkä joskus se legendaarinen Sydneyn uusivuosi!
  Mieleenpainuvin uuvee oltiin äitini kanssa Lontoossa. Koko kaupunki oli niin täynnä ja tukossa porukkaa kuin olla ja voi. Ihmiset repivät alennusmyynneissä riepuja toisiltaan ja tappelivat kuka ne saa. Oltiin aattona niin väsyneitä että skipattiin hotellin hintaamme kuulunut gaalaillallinen ja mentiin yhdeltätoista nukkumaan 😀

  • Reply Maarit Johanna keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 17:27

   Aivan niin, ja ihanaa uutta vuotta sinullekin 🙂

   • Reply Kthetraveller torstai, tammikuu 1, 2015 at 21:56

    Kiitosh, sinne myös!

  • Reply Kthetraveller torstai, tammikuu 1, 2015 at 21:55

   Hahhah, siinäpä tosiaan uuvee. Itse en edes mene Hulluille Päiville sun muille samanmoisille häppeningeille etten vaan joudu kokemaan tuota ”taistelemista” mitä te koitte. Ymmärrän että olitte oikki tuommoisen jälkeen.

 • Reply ottoizakaya keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 15:09

  Loistokasta uuttavuotta myös sinne! Täällä fiilistellään kanssa Sydneyn UV:eetä. Ah viimevuotinen siellä oli melko maaginen. Se kaupunki ei jätä todellakaan MITÄÄN arvailujen varaan! 😉

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 15:38

   Ei niin todellakaan. Mulla on kaikki effen lomat polteltu niin ahkeraan, ettei Sydney tullut tänä vuonna kyseeseenkään vaikka haluja oli ja kovasti. Saas nähdä josko sitä sais säästettyä pikkuisen lomia ens uudelle vuodelle 😉

  Leave a Reply