Helou!

Kyllä, olen muistellut teitä kaikkia lukijoita lämmöllä ja väsännyt hitaasti mutta varmasti blogipostauksia mutta aika säälittäviltä tekeleiltä näyttää. Olen paiskinut aikamoisia työpäiviä ja jatkanut samalla meiningillä kotonakin, joten ”flow” on ollut totaalisen hukassa.

Tämä päivä oli kyllä niin kökkö ettei tosikaan. Olisi niin hienoa jos voisin avautua kaikista mahdollisista epäkohdista mutta kun en vain voi. Niinpä suljen taas sanallisen arkkuni työtehtävistä ja puhisen yhdessä työkavereideni kanssa järkyttävää menoa töissä.

Joulufiilikset minulla, jouluhörhöllä, on tasan nolla. Ei hajuakaan mitä ostaisin miehelle joululahjaksi mutta jottei elämästä tulisi liian helppoa, jopa lapset ovat kyllästettyjä eikä heillä ole mitään lahjatoiveita. Niinpä niin, jouluaattona on kriisi päällä jos lahjoja ei ole tai niitä on eriparimäärä, taikka sitten ne ei miellytä joten metsästysprojekti jatkukoon.

Hip ja hei, Christmas Spirit viheltelee jossain kaukana (pistäkees tänne päin), olo on räjähtänyt rankkojen työpäivien takia ja blogipostaukset laahaa. Tekisi mieli istahtaa sohvalle glögimukillisen kera muttei sitäkään juomaa löydy kaapista joten pelailen tässä ohessa Candy Crushia ja jumittelen tasolle 3. Näillä mennään.

Onneksi pääsen huomenna siemailemaan samppanjaa. Hyi minua kun lipittelen keskellä työviikkoa alkoholijuomaa mutta ai että kun minä odotan innolla tuon kuplivan juoman nauttimista mukavassa ympäristössä. Pienet on tämän naisen ilot, mutta nämä pienoiset muutokset arkeen ovat kivaa vaihtelua.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply