Suomen suurin matkablogiyhteisö

Finnair ja mahtava Joulupukin salaisuus

Harvemmimpa minä tänne olen nostellut mainiskampanjoita taikka mitään erityisiä filmejä, mutta nyt täytyy kyllä aplodeerata ja kunnolla Finnairille heidän uusimmasta kampanjastaan. Jouluihmisenä tämä filmi osui ja upposi tähän naiseen toden teolla, joten mitäs mieltä te olette kyseisestä uutukaisuudesta? Omasta mielestäni filmi ansaitsee rummutusta, joten pistäkääpäs filmi Youtubesta jakoon somessa. Itselläni on mukavasti ulkomaalaisia ystäviä henkilökohtaisella Facebook-sivulla ja filmi on saanut positiivista palautetta. Hyvä Finnair!

P.S.: Samasta filmistä löytyy myös suomenkielinen versio sekä englanninkielinen versio kiinaksi teksitettynä. Siitä vaan jakamaan.

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna maanantai, joulukuu 1, 2014 at 12:41

    Mie ihastuin kans tuohon heti kun se ilmestyi <3

    • Reply Kthetraveller maanantai, joulukuu 1, 2014 at 14:11

      Oiva filmi, tykkäsin kovasti aikoinaan siitä pikkuisesta porosta ja myöhemmin unelmoivasta pandasta mutta tämä kyllä veti pisimmän korren. Nousi oikein karvat pystyyn (positiivisessa mielessä). Yritin kovasti googletella mainostoimistoa filmin takan mutten ihan varmuutta saanut. Ehkä joku Mjölk tai sitten ei. Olisi kiva kuulla jos jollain on parempaa tietoa asiassa että onko kaiken takana suomalainen porukka.

    Leave a Reply