Suomen suurin matkablogiyhteisö

Oikein hyviä pikkujouluja immeiset!

Juups, enpä taida olla ainoa joka juhlii tänään pikkujouluja ja innokkaimmillehan juhlijoille poliisi julkaisi tänään kivan kaavion illan kulusta. Sitä voi tosiaan läträtä miestä väkevämmän juoman kanssa viisaasti tai vähemmän viisaasti, mutta yrittäkäähän muistaa ettei auton rattiin ole asiaa ja jos tekee mieli haastella riitaa tai heilutella nyrkkejä, ei muuta kuin nenä kotia kohti ennen tappelua, joohan?

Itse olen lyönyt kättä päälle kollegani kanssa että otamme vain muutaman lasillisen ruoan kanssa ja sitten kotia viimeistään yhdeksältä. Tänä aamuna olin pikkuisen sillä fiiliksellä että en jää ollenkaan pikkujouluihin, mutta kait sitä pitäisi sittenkin käydä ainakin pyörähtämässä tuolla taukotilan puolella. Olen paiskinut mukavasti töitä ja ottalohkoa kolottaa, mutta ohviisin naiset ja miehet ovat laittaneet paikat niin nätiksi että eiköhän tuo minun vanhaakin vanhempi bileasu soinnu oikein kivasti koristeluihin.

Oikein hyvää iltaa, viikonloppua ja iloisia pikkujouluja kaikille!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply