Suomen suurin matkablogiyhteisö

Öykei

Tämä on taas tätä. Pari viikkoa olen metsästänyt uusia vaatteita ja elämä alkaa näyttää aina vain hankalammalta vaatteiden osalta. Voi olla kuulkaattes vaikeaa löytää The vaatteita pikkujouluihin. Pienoinen koko asettaa taasen rajoituksia aika komeasti, hintakin pitäisi olla inhimillinen ja kaikkein tärkeintä, asun pitäisi olla just se oikea. Minä haluaisin asun olevan sensuelli ja korostavan parhaita puoliani, mutta tuntuu siltä että tarjolla on enemmänkin hyvin paljastavia, jopa tyrkyn oloisia vaatteita. Että haloota vaan, naimisissa oleva kahden lapsen äiti ei kyllä kekkuloi roiskeläpässä ja rintavarustus asun ulkopuolella joten epätoivoinen metsästys jatkukoon. Aikaa klassiset 24 h.

Että tämmöttii täällä. Kun nyt kerran tahitaan tuon vaatetuksen kanssa niin kerronpa siinä samalla että tahin minä tämän blogialustankin kanssa. Tekisi mieli hiukkasen uudistaa ulkoasua mutta eipä siitä taida tulla mitään. Niin juu, ja nyt kun Visan kopiointi-juttu ja Vianor ongelma oli jo takana päin niin nyt sitten tahitaan K-Plussa Mastercardin kanssa. Hip  ja hei, näillä mennään.

Onneksi töissä alkaa pikkuisen helpottaa, tuo minun mieheni on aivan suloinen ja lapsetkin on niin syötävän suloisia ettei tosikaan. Kuopion surullisten tapahtumien takia on tullut jotenkin halattua noita tenaviaan hieman enemmän ja olen kyllä myöskin tuntenut hyvää mieltä siitä, että ymmärsin hakea ja sainkin apua äärettömään väsymykseeni silloin vuonna kivi ja miekka kun kuopus valvotti kaikki yöt.

Minä rupean nyt jumppaamaan kun on aivan kamala morkkis liikkumattomuuden kanssa. Oikein hyvää illanjatkoa!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply