Suomen suurin matkablogiyhteisö

Voi kihveli miten mahtavia suunnitelmia!

Aussikaverini D on aivan rakastunut Suomeen. Kesäinen Suomi on jo nähty joten ei ihme että neidillä on ollut ajatukset pikkuisen Suomen talvessa ja erityisesti Lapissa. yli 40 asteen helle Sydneyssä on saanut naisen haaveilemaan todella paljon vilpoisemmista keleistä ja niinpä hän lähetti yllä olevan viestin minulle.

Siitä se ajatus sitten lähti. 98% varmuudelta ensi vuoden alkutalven suunnitelmiin kuuluu majoitus mm. seuraavanlaisessa kohteessa:

Kuva: wikimedia.org

Muina suunnitelmina on ainakin SantaPark, mutta eiköhän me jotain muutakin yritetä keksiä talvisen Suomen kokemiseen. Ainakin paljuun on päästävä lillumaan ensimmäistä kertaa elämässä sillä sauna ja lumen hierominen kroppaan on jo testattu 90-luvulla.

Olen aivan täpinöissäni täällä. Kakslauttanen Igloo Village on vain varausnapin päässä. Ymmärtämäni mukaan ko. kohteeseen ei ole vielä mahdollisuuksia tehdä varauksia joten nyt ei auta kuin vain odottaa kiltisti.

Kakslauttanen Igloo Village on kuulunut haaveisiini jo pitkään, joten hienoa että Aussikaverini saa vihdoin tarttumaan tuumasta toimeen. Eipä tässä voi kun hyristä onnesta. Kiinnostuneille linkki Kakslauttasen sivuille tässä.

Onkos joku jo käynyt ko. paikassa? Tykkäsitkö?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta keskiviikko, joulukuu 17, 2014 at 07:38

  Yritän tässä pikkuhiljaa käydä blogi kerrallaan läpi postauksia, jotka on mennyt ohi omien kiireiden ja matkan takia :P. Älä siis ihmettele kommentteja vanhempiin postauksiin ;).

  Tuo on ollut itselläkin mielessä jo pidemmän aikaa, vaikka varsinaisesti Lappi ei kiinnostakaan. Mutta Kakslauttane olisi varmasti mahtava yöpymispaikka! Odotan innolla postausta sieltä :).

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, joulukuu 17, 2014 at 12:36

   Kyllä minäkin odotan innolla tuota yöpymistä. Kunhan saadaan kuviot kuntoon niin ilmoittelen kun varauksia on tehty.

 • Reply Maarit Johanna sunnuntai, marraskuu 23, 2014 at 12:22

  Jee!! Me ollaan Markun kanssa mietitty kans noita. Olis alle sadan kilometrin päässä meiltä nuo ja mieletön kohde viikonloppureissulle. Se vain että yön hinnalla saatais viikko missä tahansa etelän lomakohteessa ja Ausseja vartenkin pitäisi säästää. Levilläkin on muuten iglukylä. En tiedä onko se kuinka samanlainen kuin Kakslauttasen. Mahtavaa jos tuutte Lappiin ^^

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, marraskuu 23, 2014 at 13:12

   Takuuvarmasti tullaan Lappiin, mutta katellaan tosiaan mitä tehdään. Hinnat on niin suolaisia että niinkuin sinäkin sanoit, jopa yhden yön hinnalla viettää viikon muualla. Lappi on kyllä niin ihana paikka. Olen ollut kaksi kertaa Levillä viikon pätkät ja yhden kerran Rovaniemellä Joulupukkia tapaamassa. Lapissa on taikaa!

   • Reply Maarit Johanna sunnuntai, marraskuu 23, 2014 at 18:08

    Kyllä se on toisinaan järkyttävää kattella miten yritetään rahastaa mutta ilmeisesti nuokin iglut on pääosin täynnä. Saariselkä on minun lempparipaikkoja talvikohteista Suomessa 🙂

    • Reply Kthetraveller sunnuntai, marraskuu 23, 2014 at 20:19

     Juu, aika suosittuja ne tuntuu olevan ja vähän niinhän se on että jos tunkua on, niin hintakin on sen mukainen. Onneks tässä on aikaa säästää niin meidän kuin D:nkin.

 • Reply Teea / Curious Feet sunnuntai, marraskuu 23, 2014 at 10:16

  Kuulostaa mahtavalta! Olen käynyt tuolla opintoretkellä silloin kun mökkejä vasta rakennettiin ja kaikki oli kesken. Silloin jo mietiskelin, että tuonne on joskus päästävä talvella reissaamaan! Mielenkiinnolla siis odottelen kokemuksiasi paikasta 🙂

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, marraskuu 23, 2014 at 11:46

   Talvinen lappi on kuulunut aina suosikkeihini joten en meinaa pysyä nahoissani täällä vaikkakin reissuun on sellainen vuosi. Näillä näkymin lennämme Ivaloon josta huristelemme vuokra-autolla ympäriinsä. Toivottavasti kelit suosii sitten, olisi iso harmi jos emme pääsisi näkemään revontulia. Kiitti Teea viestistä!

  Leave a Reply