No voi irtokäsi sentään! Kummitusjuhlat Teatterimuseossa huomenna

Meillä oli kunnia saada osallistua syyskuussa Teatterimuseon järjestämään demoon, jossa kartoitettiin hieman lasten mielipiteitä 1.11.2014 järjestettävistä kummitusjuhlista. Lapset lähtivät reippain mielin Teatterimuseolle ja vaikka kotoa oli otettu omat Halloween-asut mukaan, tuntuivat nuo tenavat kaivelevan innoissaan Teatterimuseon laatikoista lisärekvisiittaa. Ikuinen prinsessa minussa ihasteli erilaisia prinsessamekkoja ja onnekseni tällekin minikokoiselle naiselle löytyi ihana röyhelöhelmainen mekko tapahtumajärjestäjän rekeistä.

Seikkailu alkoi pienoisella alkutarinalla, jossa selvisi että teatteriseurue Ulvova luun teatteriesitys oli menossa mönkään sillä hyvin tärkeä esine, irtokäsi, oli siepattu. Niinpä saimme tehtäväksi metsästää irtokättä ympäri Teatterimuseota ja teimme innoissamme tehtäviä. Enempää en tässä vaiheessa kerro ettei tehtävät ja tarina paljastu sen enempää, vaan annan kännyllä napattujen kuvien puhua puolestaan. Niin, ja hyi minua kun en ottanut järjestelmäkameraa mukaan. Meillä oli lasten kanssa niin kivaa etten olisi edes kerennyt kuvailla sen tarkemmin tapahtumaa.

Mutta minne suunnistetaankaan seuraavaksi?  Peikkoja, haamuja, keijuja sun muita. Niistä hahmoista on huisi seikkailu tehty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 Melkoisia pukuja ihmeteltäväksi. Mutta onko ne tehty pitsistä, hämähäkinseitistä, kalanruodoista vai mistä?

Aurinkoisia keijuja, teatteritekniikkaa ja iloisia lapsia. Mikä olikaan mahtavampaa kun saada itse kokeilla valo- ja ääniefektejä, auttaa keijua ja ihmetellä.

Mutta miten saatiinkaan kakku leijumaan maagisesti?

Se ja moni muu asia selviää Teatterimuseossa huomenna lauantaina 1.11.2014 kello 12-17 välisenä aikana. Teatterimuseolle voitte mennä itsellenne sopivaan aikaan, mutta viimeistään kello 16.30. Liput 6 / 8 euroa, lisätietoa Teatterimuseon omilta sivuilta täältä.

Huomautuksena vielä se, että me kävimme yleisöpelin demossa, joten lopullinen versio saattaa poiketa näistä kuvista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oikein hyvää Halloweenia kaikille!

 

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply