Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pieni kurkistus sviittiimme Karibian-risteilijällä

Helou. Voitte uskoa että tuossa äsken teki erityisen mieli takaisin risteilyllemme kun asettelin mm. 22 sukkaparia, 17 pikkuhousua ja kahdeksat shortsit kuivumaan langalle. Minä en inhoa mitään muuta niin paljon kuin sitä pikkupyykin lajittelua, missä laitellaan aina yksi sukka kerrallaan kuivumaan kun tietty samanlaista paria sukalle ei löydy just nyt heti jo kuivumassa olevan sukan pariksi. Siinä sitten pyörität sitä sateenvarjon näköistä härpäkettä suuntaan jos toiseen ja plaraat sukkia josko se yksi sukka jo löytyisi. Niin juu ja edellinen jo kuiva pyykki. Odotan kiltisti rakasta aviomiestäni selvittelemään kaveriksi ihmisen kokoista puhtaan pyykin vuorta makuuhuoneessamme. Minen sitä yksin lajittele, piste.

Että tällaisilla fiiliksillä tänään, koska olen nukkunut lyhyitä yöunia kun nuo simmut ja aivot tuntuvat heräävään eloon iltamyöhäsellä, kiitos uuteen aikavyöhykkeeseen totuttelemisen.

Mutta mitäpä tässä enempää mouruamaan. Osasyy tälle lievämuotoiselle halulle palata takaisin viime viikon maisemiin on meidän ihanassa hytissämme, joka tuntui heti kodille kun sinne astuimme. Mainitsinkin erään postaukseni kommenteissa sviitin isosta parvekkeesta, joten tässä aikojen ratoksi päätin laittaa tänne linkin Youtubeen lataamastani videosta. Alla siis pienoinen kurkistus sviittimme, olkaatte hyvät!

Tarinaa tarkemmin hytistämme, siihen kuuluvista eduista ja risteilijästämme myöhemmin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Martina torstai, 23 lokakuun, 2014 at 10:52

  Yhyy, minäkin haluan! Sviittiin siis, en lajittelemaan pyykkiä. 😀

  • Reply Kthetraveller torstai, 23 lokakuun, 2014 at 11:19

   Hahhah, juu kyllä tuollaisesta sviitistä saattaapi olla hiukkasen vaikeampi ”irrottautua”. Juteltiin miehen kanssa sviittimme parvekkeella ettei tuollainen matkustusluokka jää välttämättä viimeiseksi kerraksi mutta hinnan pitää olla sitten juuri se oikea. Tiukka metsästys alkakoon joskus myöhemmin, sviittivarausten depositit kun tuppaavat olemaan prosentuaalisesti isommat ja näkyvät kyllä luottokortilla liian komiana summana joten nyt ei riitä rahkeet 😉

 • Reply Jerry / Pako Arjesta torstai, 23 lokakuun, 2014 at 07:38

  Ja siis teillä oli tuo sviitti vielä laivan peräosassa :O! Vau :D! Mieletön ”hytti”! Jos tota edes hytiksi voi kutsua :). Tykkäsin erityisesti tuosta isosta kylppäristä ja sen näkymistä. Mikäs siinä on kylpyammeessa makoillessa samalla, kun katselee Karibianmerta :P. Kelpaa! Hienoa, että laitoit videon :). Itsekin otin ensimmäistä kertaa hotelliarvostelun yhteydessä Klaus K:ssa videon, mutten vielä tiedä laitanko sitä blogiin vai en. Näyttää kuitenkin toimivan erinomaisena informaationlähteenä.

  • Reply Kthetraveller torstai, 23 lokakuun, 2014 at 08:42

   Voit uskoa että tuntui mahtavalle istua kylpyammeessa, ihailla ikkunasta avautuvia maisemia ja nauttia lasillinen viiniä. Ja se suihku joka videolla näkyy, kuusi hierovaa suutinta jne. Kaksi käsienpesuallasta oli luksusta ja niiden tarpeen oikeastaan huomasi vasta sitten kun oli yhtä aikaa iltatoimilla miehen kanssa. Pieniä, ihania juttuja. Minä en ole ainoastaan siis laivatyttö, lentotyttö, hotellityttö, kylpynuttutyttö vaan myös kylppärityttö 😉

   Ja jään odottelemaan videotasi ja postausta uudesta Klaus K:n huoneesta.

  Leave a Reply