Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hyviä ruokaravintolavinkkejä Tampereelle kaivataan!

Heips. Ihan pikainen kysely teille rakkaat Tampere-expertit ja hyvän ruoan ystävät. Olemme miehen kanssa tulossa viettämään romanttista iltaa ja öhöm, yötä, kahden kesken Tampereelle ensi viikon lauantaina. Majoitumme Scandic Tampere Stationissa ja illan ohjelmaan kuuluu Tampereen Komediateatterin näytäntö ”Ei tolkun häivää”. Miellyttävämiljööneinen ruokaravintola olisi nyt sitten hakusessa ja hieman hankalaa tuntuu olevan. Itse suosin hyvää kasvisruokaa, jossa kasvikset maistuvat juuri sille mille pitääkin eikä yhdelle sörsselille. Mies puolestaan on herkullisen ja murean lihan perään ja me molemmat nautimme yksilöllisestä palvelusta.

Edellä mainitun kuvauksen turvin kyselisinkin teiltä Tampereen ravintoloita enemmän tuntevilta ihmisiltä mitä suosittelisitte? Aikataulumme on hieman rajallinen joten ravintolan tulisi sijaita melko inhimillisen matkan päässä Scandic Tampere Stationista tai Tampereen Komediateatterista.

Kaikki vinkit otamme tuon karvaisemman puoliskon kanssa kiitollisna vastaan.

Ei näin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply satuvw perjantai, 24 lokakuun, 2014 at 13:04

  Tännehän on tullut vaikka jo mitä vinkkejä, mutta siis Cafe Pispala oli aivan mieletön. Sinne ette kyllä varmaankaan ehdi jos aikataulu on tiukka, mutta Pispalasta saa brunssinkin jos se maittaa sunnuntaina 🙂 Listalla näyttäisi olevan yleensä yksi kasvisannos eli vaihtoehtoja ei ole, mutta itselleni ainakin kasvissyöjänä viime viikon annos maistui erinomaisesti. Ihanaa Tampereen reissua!!

  • Reply Kthetraveller perjantai, 24 lokakuun, 2014 at 14:25

   Kiitos Satu! Me olemme olleet miehen kanssa niin poikki iltaisin että pääsemme tutkailemaan vaihtoehtoja vasta tänä viikonloppuna. Otan tosiaan kaikki ehdotelmat ja vinkit ilolla vastaan sillä olen suoranainen ummikko mitä Tampereeseen tulee. Se mitä olen kaupungista nähnyt on saanut minut vakuuttuneeksi siitä, että tulen nauttimaan visiitistäni paljon ja takuuvarmasti haluan piipahtaa siellä vielä joskus toistekin ihan Tampereen takia. Nythän kyseessä on vain pikainen nauttimisreissu miehen kanssa.

 • Reply Liina keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 23:12

  Itse pidän blogia jossa on selvitystä Tampereen vegaaniruokatarjonnasta. Sieltä siis parhaat vinkit kasvisruuan suhteen, ja ehkä jos löydät blogista hyvän kasvisruokapaikan niin voitte miehen kanssa katsoa jos hänellekin löytyisi samasta paikasta hyvää ruokaa. 🙂

  linkki blogiin vielä jos haluat tutkia http://gastropapu.blogspot.fi/

  • Reply Kthetraveller torstai, 23 lokakuun, 2014 at 08:47

   Hienoa, kiitos Liina. Luen takuuvarmasti blogistasi vinkkejä. Vaikka raavas mieheni on lihan suuri ystävä, intoutuu hän välillä syömään kasvisannoksia koska ”ne vain vaikuttavat paremmilta”. Siksi siis kasvisruokapaikkakaan ei ole poissuljettu vaihtoehti. Kiitos viestistäsi!

 • Reply Maija keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 11:58

  Suosittelen koko sydämestäni Masu Asian bistroa (sijaitsee lähellä hotellianne) mikäli aasialaiset maut houkuttelevat. Palvelu on täydellistä, kannattaakin kysyä suosituksia henkilökunnalta. Ravintola on sisustukseltaan tunnelmallinen, mutta kuitenkin rento. Ruokia odotellessa kannattaa tilata jokin alkujuoma ja kannattaa siinäkin kysyä omien mieltymysten mukaisia vaihtoehtoja listan ulkopuolelta :). Kaikki liha jota olen Masussa syönyt on ollut mielettömän mureaa (ribsit soija-kamarellikastikkeella, naaam). Kannattaa kurkata menu! Huom, ruuat ovat parhempia jaettuina, joten kannattaa tilata pöytä täyteen erilaisia herkkuja. 🙂

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 12:23

   Kiitos. Maija. Melkein tunsin raksuvat vihannekset suussani 🙂 Tässähän menee ihan hämilleen näistä ehdotusten määrästä mutta enemmän kuin hienoa että niitä tulee.

 • Reply Hanna / Rêves & Voyages keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 08:27

  Panimoravintola Plevna on ainakin miljööltään tunnelmallinen, itse en ole ikinä ruokia siellä tosin maistanut. Myös 2h+k on kiva ravintola ja sieltä saa kuuluisien parilaleipien lisäksi myös muuta. Espanjalaisiin ruokiin erikoistunut Salud on kanssa kiva paikka, tosin en tiedä millaiset kasvisruokavalikoimat siellä on.

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 11:31

   Ui että, ihanaa kun annatte näitä vinkkejä, kiitos. Meillä onkin miehen kanssa aikamoinen projekti tutkia menuja 🙂

 • Reply sandra keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 07:24

  Vaikka siitä on vähän reilu vuosi, kun muutin pois Tampereelta, tuntuu kuin olisin unohtanut kaikki.

  Stefan’s steakhouse on hyvä pihvipaikka ja tila tunnelmallinen ja yksi parhaita Tampereella. Palvelun taso vaihtelee, joskus tosi hyvää ja rentoa, joskus keskitasoa. Kasvisruokatarjonnasta ei kokemusta.

  Ravinteli Berthaa on moni kehunut, mutta itse en ole testannut. Menussa kerrotaan vain raaka-aineet, joten et tiedä, missä muodossa ruoka tulee. Tila tunnelmallinen, mutta pieni.

  Ravintola C on äänestetty monta kertaa Tampereen parhaimmaksi ravintolaksi. Kallis, tunnelmallinen, fiinimpi paikka.

  Ravintola Henriks sijaitsee hieman kauempana, mutta on myös tosi kiva ja tunnelmallinen. Hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu. Itse käytiin täällä syömässä, kun palautin gradun ja oli unohtumaton ilta.

  Ravintola Masuuni kuuluu S-ketjuun ja sijaitsee Sokos Hotelli Ilveksen alakerrassa, mutta on mielestäni ihan kelpo ravintola niin tunnelman, palvelun kuin ruuankin suhteen. Kävin itse syömässä täällä viime kesänä ja yllätyin positiivisesti. Hyvää ruokaa, lähituotteita, ei pönötystä.

  Ravintola Borneo on taas edullisempi tapaus ja ylistetty esimerkiksi eat.fi:ssä. Palvelu on ihan ok, mutta ei mitään unohtumattoman ihmeellistä. Ruoka hyvää, kasvisruokavaihtoehtoja on. Sijaitsee hieman kauempana, mutta Tampereella kaikki on kävellenkin riittävän lähellä 🙂

  Jos pizzaa tekee mieli, niin Napoli on ehdoton ykkönen.

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 07:29

   Kiitos Sandra viestistäsi, siitä oli paljon apua. Karibian risteilymme takia heräsimme tähän ravintola-asiaan melko myöhään joten toivottavasti saamme pöydän mistä sitten päädymmekään varaamaan sen.

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 00:17

   Kiitos viestistäsi Venla, katselen miehen kanssa noita ruokalistoja huomenissa (Öhöm, tänään kun kello onkin jo yli puolen yön)

 • Reply Kristiina tiistai, 21 lokakuun, 2014 at 21:15

  Stockmannin takana Kyttälänkadulla sijaitseva izakaya Nomu on aivan ihastuttava paikka! Japanilaishenkistä baariruokaa, uskomattoman herkullista. Itse söin viimeksi Teriyaki Chicken Burgerin, joka oli todella herkullinen.
  Toinen suosikkini on Siperiassa sijaitseva Classic American Diner, joka on ehdottomasti täydellinen paikka nälkäiselle. Laaja valikoima kaupungin parhaita burgereita! Ehkä vähän kauempana kuin Nomu, mutta kävelymatkan päässä Komediateatterilta.

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 00:19

   Kiitos vastauksestai Kristiina. Täytyypi katsoa nuo vaihtoehtosi miehen kanssa. Arvostan todella paljon neuvojanne, sillä Tampere ei ole minulle mikään tuttu paikka.

  Leave a Reply