Suomen suurin matkablogiyhteisö

Millennium Hilton Bangkok, King Executive Suite & Lounge

Tämä postaus ei tarjoa ihan tuoreimpia kuvia hotellista, sillä yövyimme tässä hotellissa vuosina 2011 ja 2012. Millennium Hilton Bangkok on kuitenkin saanut palkintoja senkin jälkeen kun olemme sen edellä mainittuina vuosina havainneet hyväksi, joten päätin kaivella vanhat kuvat nähtäviksenne ja esitellä teille hieman kyseistä hotellia.

Bangkokissa, Chao Phraya-joen varrella sijaitseva huomiota herättävä Millennium Hilton Bangkok on hotelli, joka sopii hyvin täydelliseen rentoutumiseen eikä vaadi välttämättä ollenkaan poistumista hotellilta. Hotellille pääsee ajoteitä käyttämällä mutta myös Skytrainilla, jonka aseman juurelta löytyy lauttalaituri. Kyseiseltä lauttalaiturilta liikkuu ilmainen Hiltonin oma yhteyskuljetusalus, joka kulkee hotellin ja Skytrain-aseman väliä sopivin väliajoin. Lyhyt lauttamatka vilkkaalla Chao Phraya-joella on kokemus sinänsä, joten kannattaa käyttää hyväksi kyseinen mahdollisuus.

Hotellin 533 huoneesta ja sviitistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Bongasimme aikoinamme Hiltonilta erityisen tarjouksen jossa kaikki huoneet, mukaanlukien jopa sviitit olivat puoleen hintaan. Katselimme huoneita silllä silmällä ja pisimmän korren valinnassa molemmilla kerroilla vei 67 m2:n King Executive Suite, jonka etuihin kuului myös Executive Loungen käyttöoikeus.

King Executive sviitti eroaa kalliimmasta King Executive Plus-sviitistä siten, että se sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa ja siinä on vain yksi kylpyhuone verrattuna Plus-sviittiin. Ilman ylimääräistä kylpyhuonettakin pärjää, sillä King Executive sviitti on käytännöllinen. Kaappitilaa löytyy niin makuuhuoneesta kuin työpisteen lähellä olevista kaapeista, tavaroille puolestaan löytyy laskutilaa eteisestä, olohuoneen pöydältä, sohvan takana olevalta pitkältä pöydältä, työpisteen puolelta ja makuuhuoneen isolta pöydältä. Olohuoneen kaarevista ikkunoista tulvii sopivasti valoa ja näkymät muutoin matalarakennuksiseen kaupunkiin ovat hulppeat.

Työskentelytilaa ns. toimiston puolella on riittävästi. Kuten jo aiemmin kerroin, yövyimme King Executive sviiteissä vuosina 2011 ja 2012, joten muistikuvaa työpisteen yhteyksistä ja mahdollisista laitteista minulla ei valitettavasti ole.Sviitin makuuhuone on riittävän kokoinen, hyvän parisängyn lisäksi sieltä löytyy nojatuoli, muhkea lamppu ja televisio.Ylläoleva kuva otettu ensimmäisestä King Executive sviitistämme vuonna 2011 joka on peilikuva aiemmin kuvissa vilahtaneesta, toisesta King Executive-sviitistä.Ylä- ja alapuolen kuvat otettu toisesta King Executive sviitistä vuonna 2012. Makuuhuoneesta löytyy sopivasti kaappitilaa ja pukeutumisalue kokovartalopeilillä. Kylpyhuoneen pienessä ikkunassa on sälekaihtimet yksityisyyden turvaamiseksi. Kylpyhuone on sopivan kokoinen, sieltä löytyy nykyisin jonkin sortin poreammeen lisäksi erillinen suihkukaappi, jossa on sadesuihku.Molemmat kuvat otettu vuonna 2011.
Sviittien ja Executive-tason huoneiisiin kuuluu Executive Loungen käyttöoikeus, joka kannattaa huomioida kyseistä hotellia harkitessa. Olen itse käynyt useammassa Hiltonin Executive Loungessa ja Millennium Hilton Bangkokin Executive Lounge on ehdottomasti suosikkini. Loungen yksilöllinen palvelu, rauhallisuus, erilaiset oleskelutilat, ulkoterassi ja hulppeat näkymät pitävät huolen siitä, että Loungessa viihtyy pitkiäkin aikoja. Ilmaisen Wifin lisäksi ilmaista on myös kyseisen Loungen tarjoilut, aamiainen, iltapäiväteet/-kahvit ja illan suolaiset eväkset, jolloin tarjoillaan myös maksuttomia alkoholijuomia. Jotain naposteltavaa ja juotavaa Loungessa on esillä aina sen avoinnaoloaikana, joten nälkä tai jano ei pääse yllättämään. Itse pärjäsimme Loungen ilmaistarjoiluilla täysin, joskin ensimmäisellä yöpymiskerralla juhlistimme hääpäiväämme illallisella hotellin Prime-ravintolassa. Ylläoleva kuva otettu terassilta kohti Executive Loungea. Kuvassa näkyy viihtyisät vaaleat sohvaryhmät sekä ruokailupöydät oikealla, kerrosta ylempänä sinisin valoin ThreeSixty Lounge.  Näkymä Executive Loungen ikkunoista.

Executive Loungen yläpuolella, 32. kerroksessa sijaitsee ThreeSixty Lounge, jossa voi nauttia erilaisia cocktaileja ja kuunnella elävää Jazz-musiikkia.   Jos haluaa mieluummin nauttia cocktailistaan ulkoilmassa, löytyy sille hyvä paikka Executive Loungen ja sen privaattiterassin vieressä sijaitsevalta yleisölle avoimelta ulkoilmaterassilta.

Hotellin uima-allasalue, The Beach, on oma luku sinänsä. Neljännessä kerroksessa sijaitsevalle alueelle on laitettu vaaleaa hiekkaa, rauhallisia nurkkauksia, auringonottoalueilta, ruokailualue ja jopa pienen pieni hiekkalaatikko perheen pienimmille. Kokonaisuuden kruunaa 20 metriä pitkä uima-allas joka jatkuu reunojen yli.

  Uima-allasalueen yhteydessä on myös oma kylpylä, josta löytyy mm. 12 yksityistä Spa-sviittiä rauhaa ja yksityisyyttä rakastaville.

Millennium Hilton Bangkokissa on erilaisia ja palkittujakin ravintoloita joka makuun. Kävimme ensimmäisellä kerralla aamupalalla alakerrassa sijaitsevassa Flow-ravintolassa ja olimme suorastaan hämillämme. Se vilinä ja vilske, laaja aamiaisvalikoima ja aivan joen vieressä ollut ravintolan ulkoterassi oli sen verran rauhaton kokonaisuus, että päädyimme aterioimaan seuraavilla kerroilla Executive Loungen rauhallisessa ympäristössä. Flow’ssa tarjoiltava aamupala on kuitenkin sellainen, että kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa se.

Rauhallisempiakin ravintoloita hotellilta löytyy, ja havaitsimmekin Prime-ravintolan miellyttäväksi paikaksi juhlia hääpäivää. Hinnat olivat jo vuonna 2011 melkoisia, eikä siihen ole tullut näköjään muutosta tähän päiväänkään mennessä.

Näkymät ruokapöydästämme Prime-ravintolassa.

Me pidimme miehen kanssa hotellista ja moitteettomasta palvelusta niin paljon, että palasimme tosiaan seuraavana vuonna samaan hotelliin. Täydelliseen rauhoittumiseen hotelli on Executive huoneen kanssa oiva vaihtoehto, sillä rakennuksesta ei tarvitse välttämättä lähteä minnekään. Ravintoloita löytyy sopivasti, terasseja on niin alakerrassa kuin ylhäälläkin, ja hiekkarantamainen uima-allasalue on sopiva koko perheelle. Rakastavaiset nauttivat varmasti myös hotellin Spa-palveluista, joita tosin itse emme kumpanakaan vuonna testanneet.

Millennium Hilton Bangkokin omille sivuille pääset suoraan tästä. Meidän kokemukset tästä hotellista on tosiaan muutaman vuoden takaa, mutta hotelli näyttää pärjäävän edelleen Tripadvisorissa joten voin suositella!

Onko jollain tuoreempia kokemuksia tässä postauksessa esitellystä hotellista? Kommentit ja arviot tervetulleita muita lukijoita ajatellen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply lena / london and beyond maanantai, syyskuu 15, 2014 at 10:46

  Huikea sattuma, laitoin juuri varauksen kevättalvelle menemään juuri tuohon hotelliin! 🙂 Olen siellä ollut samoina vuosina teidän kanssa, ja tykkäsin kyllä kovasti. Etsittiin tasokkaita hotelleita Bangkokista, esim Kempinski, W ja Four Seasons olivat mietinnässä mutta Hilton pesi hinnalla kaikki täysin tuohon aikaan. Hyvä valinta sekin, ja odotan etenkin aamupalaa tuolla.

  Upgrade on vielä mietinnässä sillä budjetti ja reissun loput kohteet eivät ole vielä selvillä, mutta vähän kiehtoisi. Katsotaan, katsotaan… 😀

  • Reply Kthetraveller maanantai, syyskuu 15, 2014 at 10:51

   🙂 Kiva sitten nähdä postauksesi tuosta hotellista, olipa huoneesi mikä tahansa. Tuoreimmat tiedot kiinnostavat aina.

 • Reply Jerry / Pako Arjesta sunnuntai, syyskuu 14, 2014 at 20:18

  On kyllä mahtavan näköinen Executive Lounge, kuten aiemminkin hehkutit :)! Tulee tavallaan se Tokion lounge mieleen näköalojen vuoksi, mutta toisaalta se oli ihan erilainen. Uskon kyllä, että tuossa loungessa on kehumisen aihetta ;). Ja pakko myöntää, ettei tuo huonekaan ole hassumpi :O. Tilaahan on vaikka kuinka! Kiitos, että teit tästä postauksen 🙂

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, syyskuu 14, 2014 at 20:26

   Ollos hyvä Jerry, ihan sinua ajattelin kun tein tämän postauksen 😉

   • Reply Jerry / Pako Arjesta sunnuntai, syyskuu 14, 2014 at 22:05

    I know ;). Ihan vain sinua ajattelen sitten, kun teen sen omani, koska pyysit sitä aiemmin 🙂

    • Reply Kthetraveller sunnuntai, syyskuu 14, 2014 at 23:24

     Hahhah, tiedän Jerry 😀

 • Reply Maarit Johanna sunnuntai, syyskuu 14, 2014 at 18:30

  Ei ole tästä kokemuksia, mutta kerran Hiltonin Executivea testanneena (Helsinki-Vantaalla) olen ehdottomasti sitä mieltä etten Hiltoniin mene toista kertaa jos en joudun ottamaan vain tavallisen huoneen! Loungen palvelut, juotavat ja syötävät, puhumattakaan niistä näköaloista – mitkä lentokentällä olivat tietenkin kiitoradalle – jäivät sen verran hyvin mieleen, että en halua tyytyä enää vähempään 🙂 Muistan kyllä että harkitsimme vuoden 2010 Thaimaan lomallemme Millennium Hiltonia, mutta otimmekin Sofitel Silomin ja tietääkseni sitä ei ole enää olemassa.

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, syyskuu 14, 2014 at 19:19

   Ymmärrän ”tuskasi” Maarit, niihin Executive Loungen etuihin tottuu salamannopeasti ja ne jäävät kaivelemaan jos täytyy majoittua perushuoneeseen. 🙂

  Leave a Reply