Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ihana viikonloppu

Kyllä voi ihminen olla iloinen pienistä asioista. Tämä viikonloppu on ollut täynnä nautinnollisia hetkiä ja lisää pukkaa varmasti. Juhlistimme ennalta sovitusti eilen uutta sänkyämme samppanjalla ja herkuilla, mutta täytyypi myöntää että Bollinger oli meikäläiselle Kola-Ollin sanoja lainaten ”liian hapokasta”. Hyvin hitaasti juomaa tuli lipiteltyä ja keskityinkin enemmän marjojen, hedelmien ja juustojen napsimiseen.

Juu ja jos jollain on Peugeot-cooleri niin Bollinger-pullo mahtuu siihen sitten vain puoliksi. Nyt tiedän.

Tämä aamu menikin nauttiessa kahdenkeskisestä ajasta kuopuksen kanssa. Tavoistani poiketen heräsin jo yhdeksän maissa joten pääsin olemaan kuopuksen kanssa ihan kahdestaan. Söimme aamupalaa, keskustelimme elämästä ja siitä mitä tapahtuisikaan jos ajassa matkustaisi taaksepäin. Nautin suunnattomasti tuosta keskustelusta koska sain ujutettua, hyi minua, omaa pohdintaani elämästä lapselle. Uskon nimittäin vahvasti siihen, että kaikki mitä me teemme milloinkin vaikuttaa siihen millaisia meistä tulee. Tuskinpa tuo ajatusmaailmani oli pahasta istuttaa lapseen, mutta oli hienoa huomata kuinka pienessä päässä raksutti ja paljon. Aamu jatkui kuopuksen kanssa pelleillessä ja nauttiessa muutenkin.

Jos oli miellyttävää kotona niin miellyttävää oli myös hemmottelevassa kasvohoidossa. Jotenkin hyvin alkanut aamu jatkui olotilassa myös kauneushoitolassa, sillä erittäin levänneenä vajosin myös levolliseen olotilaan hoidon aikana. Yleensä olen ollut valmiiksi kireä ja yrittänyt puolet ajasta lepuutella oloani joten tällä kertaa oli taivaissa. Kyllä vain hemmottelu on se minun juttuni, sitä vaan ei voi koskaan olla liikaa.

Kotona mies oli tilaillut poissaollessani lentoliput ensi kevään vuonoristeilylle, ja meidän tuurilla saimme kuin saimmekin lennot Köpikseen 35 eurolla (+ laukut ja paikkavalinta). Näillä näkymin ensimmäistä kertaa tulee testattua Norwegianin lentoyhtiökin tuolloin, ellemme innostu tekemään jonkun pikkupyrähdyksen sitä ennen. 35 euroa on minun mielestäni nimittäin niin naurettavan halpa hinta lentolipuista että tuolla hinnalla tekisi mieli olla koko ajan menossa jonnekin.

Nyt sitten istua möllötän kotona, lakkailen kynsiä ja pohdin pikkuisen mitä pakata iltaa varten. Mitäs sitä kotona istumaan kun Viking Grace on kohteena taas tällä kertaa koko perheen kanssa. Takuuvarmaa nautintoa siis tiedossa, sillä kyllä vain Viking Grace on lempilaivani näistä uudemmista paateista.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kthetraveller maanantai, 25 elokuun, 2014 at 11:36

  Juu kannattaa testata nopeasti sillä kyllä matkustajat osaa sotkemisen jalon taidon 😉

 • Reply Jerry / Pako Arjesta lauantai, 23 elokuun, 2014 at 22:34

  Kuinka monta kertaa vuodessa oikein risteilette :O? Ehkä kysyin tuota jo aiemminkin, mutta on jotenkin mahtavaa lukea, kun tuntuu, että jatkuvasti olette menossa jonnekin :). Ja yhden kokemuksen perusteella voin sanoa, että Norwegian on hyvä lentoyhtiö omissa kirjoissani :). Se hitaan puoleinen netti siellä ilmassa on ihan kiva lisä 😉

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, 24 elokuun, 2014 at 20:26

   Hahhah, Jerry olen seonnut jo laskuissani. Seuraava on vajaan kuukauden päästä. Nämä kaikki risteilyt vain koska saadaan niitä niin halvalla. Me tykätään merestä ja seilata, muttei tykätä purjeveneistä. Iso paatti sen olla pitää 😉

   • Reply Jerry / Pako Arjesta maanantai, 25 elokuun, 2014 at 06:55

    En itse ole lainkaan perillä noiden risteilyjen hinnoista, mutta saatteko jotain kautta (kanta-asiakkuus yms.) ne halvemmalla vai ovatko ne vain yleisesti ottaen niin edullisia :)? Saako myös kysyä millaisessa hytissä yleensä yövytte? Ihan vain mielenkiinnosta, jos vaikka itsekin joskus innostuisi risteilyistä niin kuin silloin lapsena 🙂

    • Reply Kthetraveller maanantai, 25 elokuun, 2014 at 11:18

     Saamme jokaisen risteilyn halvemmalla tavalla tai toisella, harvoin olemme maksaneet täyttä hintaa. Käytämme esim. Viking Club-tarjouksia (Tämänkertainen Seaside Four=ikkunallinen neljän hengen hytti maksoi 40 euroa), Diners Club-etuseteleitä (kts. Diners Clubin sivut), Kanta-asiakkaiden ilmaismatkoja (TallinkSiljan Club One) sekä muita kanta-asiakasalennuksia Siljalla. Hyttinä vanhoilla laivoilla on ollut yleisimmin tuo ikkunallinen neljän hengen hytti lasten kanssa matkustettaessa taikka kahdestaan ollessa parisängyllinen Deluxe tai vastaava. Viking Grace on poikkeus, sillä siellä on niin paljon vaihtoehtoja. Olemme matkanneet Seaside Fourin lisäksi parisängyllisessä ulkohytissä (pyynnöstä keulahytti joka on huomattavasti isompi kuin sivussa olevat), parisängyllisessä sisähytissä, kahden hengen sisähytissä erillisillä sängyillä, Premiumissa (Erinomainen hytti pariskunnille, kuohariaamupala ja minibaarin sisältö kuuluu hintaa) ja poreammeellisessa Romantic-sviitissä. Oma suositukseni sinulle ja avopuolisollesi olisi Viking Grace ja Premium-hytti tai sviitti.

     • Jerry / Pako Arjesta maanantai, 25 elokuun, 2014 at 11:34

      Kiitos kattavasta vastauksesta, josta on todellakin hyötyä :). Ja hyvä suositus aivan taatusti! Tuo Viking Grace on ollut se laiva, jota onkin kiinnostanut testata juurikin sen takia, että se on niin uusi 🙂

  Leave a Reply