Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hurtin huumorin ystävät, huomio huomio!

Mies kaiveskeli netistä tyky-päivävinkkejä työpaikalleen ja törmäsi siinä samassa teatterinäytelmään josta hän kiinnostui kovastikin. Tyky-päivälle se ei sopinut mutta mies kyseli kiinnostustani lähteä katsomaan näytelmää. Pikkuinen pätkä Youtubesta ja minä olin myyty joten liput napsahti ostoskoriin sen siliän tien. Sen verran hulvattomia kaverukset ovat, että suosittelen esitystä muillekin.

Kopioin tänne Savoy-teatterin sivuilta seuraavan kuvauksen:
”Australialainen suosikkikaksikko The Umbilical Brothers nähdään jälleen Savoy-teatterissa kahden vuoden tauon jälkeen.
Hulvaton duo tekee ainutlaatuista, omannäköistä teatteria yhdistämällä ääntä mimiikkaan ja lisäämällä joukkoon akrobatiaa, slapstickia, stand upia ja tilannekomiikkaa. Don’t Explain -nimeä kantava show on tekijöidensä Shane Dundasin ja David Collinsin mukaan vuoristorata epätodelliseen ja intensiiviseen, erilaisen komedian maailmaan.”

Tuo edellä mainittu ei ihan aukene välttämättä kaikille, mutta ohessa Youtube-video https://www.youtube.com/watch?v=KzXhgszDPcQ joka sai minut vakuuttuneeksi siitä että liput kannattaa hankia.

Herrat nähdään Savoy-teatterissa lauantaina 27.9.2014 kello 19.00 alkaen. Pistäkees varaten liput Lippupalvelun sivuilta jos kiinnostaa. Lippupalvelun linkki suoraan kyseiseen näytäntöön tässä.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply