Suomen suurin matkablogiyhteisö

Budjettihotelli Hotel De La Poste (La Tzoumazin hiihtokeskus)

Päädyitpä tänne La Tzoumazin hiihtokeskusalueella olevalle hotellille sitten autolla tai melkein viereen tulevalla köysiratahissillä, on matka hotellille pilvien yläpuolelle 1.535 metrin korkeuteen varmasti ikimuistoinen. Itse saavuimme hotellille myöhään illalla ja lähdimme heti aamupalan jälkeen seuraavana aamuna jatkamaan matkaamme, joten arvioni hotellista perustuu vain tuolle aikavälille enkä pysty antamaan kokonaisvaltaista kuvaa hotellista taikka lähiympäristöstä. Koska kyseessä on kuitenkin hiihtokeskuksessa sijaitseva hotelli, löytyy alueelta varmasti palveluja.

Pienen budjetin pieni hotelli jakaa mielipiteitä. Kahden tähden hotelli on juuri sitä mitä on, mutta toimii yöpymispaikkana aivan hyvin. Alakerrassa on pieni vastaanotto, oleskelutila ja ravintola joka ainakin illalla sinne saapuessamme oli täynnä iloisia asiakkaita. Parkkipaikkoja löytyi ainakin meille heti talon vierestä, mutten ole varma miten paljon parkkipaikkoja asiakkaille löytyy sesonkiaikana.

 Hotelli oli vanha ja se näkyi sisustuksessa mutta paikat olivat siistit. Oma kolmen hengen huoneemme sijaitsi ylimmässä kerroksessa ja ainakin kerroskartan mukaan se oli samalla isoin huone. Portaikko oli hyvin kapea eikä hissiä ollut, joten isot matkalaukut kannattaa suosiolla jättää autoon tai pyytää huonetta alakerroksista.

Kolmen hengen huoneeseemme ei paljoa enempää mahtunut kuin kolme sänkyä, pienoinen pöytä ja seinällä ollut televisio. Siivous oli hoidettu hyvin, vuoteet olivat ihan hyvät ja yöpöydältä löytyi ilmaiset vesipullot. Ilmastointia huoneessa ei ollut, mutta ikkunan sai täysin auki. Ilmainen Wifi toimi hyvin alakerroksessa ja melko hyvin vielä huoneessamme vaikkei mitään takuita sen toimimiselle huoneessa ollut.

Melko pieni ja elämää nähnyt kylpyhuone oli siisti. Muutamat korjausratkaisut hieman arveluttivat, mutta annettakoon se anteeksi silloin kun kyse on budjettihotellista. Kylpyhuoneen ilmastointi toimi erinomaisesti, mikä oli ihan hyvä asia koska huone oli pieni ja siellä majoittautui kolme ihmistä. Osassa hotellin huoneista oli parveke, joskin minulle jäi hieman epäselväksi oliko se yhteinen naapurihuoneen kanssa. Näkymät omasta huoneestamme ilmenevät alta.

Hotellin aamupala oli melko kattava, vaikka vihannekset puuttuivatkin. Tee ja kahvi tuotiin pöytään, tarjolla oli tuoreita leipiä, croisantteja, leikkeleitä, erilaisia juustoja, makeita tuotteita, aprikooseja ja muutamaa eri mehua. Asiakkailla oli myös mahdollisuus paistaa itse kananmunansa niin halutessaan.

Sveitsin hintatason huomioiden hinta tälle hotellille oli melko ok. Kolmen hengen huone aamupaloineen kustansi n. 95 euroa/vrk ja kahden hengen huone olisi lähtenyt alle 60 eurolla. Jos ei anna hotellin iän ja sisustuksen häiritä sekä sijainti tuntuu hyvälle, voi tämän hotellin pistää harkintaan. Palvelu oli asiallista, joskaan emme kerenneet keskustella kovinkaan paljoa henkilökunnan kanssa. Henkilökunta puhui englantia ihan tyydyttävästi ja puheesta sai selvää. Pisteitä annan ehdottomasti hotellin siisteydestä, sillä iästään ja kuluneisuudesta huolimatta epäsiisteyttä ei löytynyt vessapöntön kannen kiinnikenarua lukuunottamatta.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply