Suomen suurin matkablogiyhteisö

Helppo ja miellyttävä Holiday Inn Express Affoltern Am Albis

Lokakuussa 2013 valmistunut Holiday Inn Express Affoltern Am Albis (****) sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Zürichin keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Maantielle on matkaa autolla muutama minuutti, ja vierellä olevalta juna-asemalta pääsee Zürichiin 20 minuutin välein. Autolle löytyy hienosti tilaa rakennuksen alla olevasta maksullisesta (10 CHF/vrk) parkkihallista ja junaradan toisella puolella sijaitsee puolestaan mm. pienoinen ostoskeskus.

Yövyimme itse tässä hotellissa 4.-5.7.2014 välisen yön. Hotelli oli hyvin siisti ihan jo senkin vuoksi ettei se ollut kovinkaan vanha. Vastaanoton henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja auttavaista, eikä englannin kielen osaamisessa ollut moitittavaa. Hyvin siivotussa huoneessamme oli kahvin- ja vedenkeitin, huoneemme oli modernisti sisustettu ja tilava erityisesti silloin kun sohvasänky ei ollut auki. Meidän huoneessa majoittui kolme aikuista ja vaikka mukana oli kuusi laukkua joista kolme isoa Samsonitea, riitti tilat ihan hyvin meille. Kolmelle aikuiselle huonehinnaksi muotoutui n. 130 euroa, ja se sisälsi aamupalojen lisäksi Wifin jonka toimimisessa oli vain pienoisia ongelmia.

Hyvin siivottu kylpyhuone ja siellä ollut suihkukaappi olivat sopivan kokoisia ja valaistukseksi pystyi valitsemaan joko tunnelmallisen sinisen tai normaalin valaistuksen.

  Suljetussa muovipussissa olevat mukit: Ei välttämättä parhaat luonnolle mutta hygieeniset.

Aamupala tarjoiltiin sisääntulokerroksessa samassa tilassa josta löytyi myös hotellin vastaanotto. Buffet-aamupala oli hyvin pelkistetty, sillä vihanneksia taikka lämpimiä tuotteita ei tämän hotellin aamupalalla ollut tarjolla. Vaihtoehtoja oli muutenkin melko niukasti, mutta vatsansa kaikesta huolimatta aamupalalla kyllä sai täyteen.

Holiday Inn Express Affoltern Am Albisin ehdottomia plussia oli sen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alue oli rauhallinen, rakennuksen alla ollut parkkihalli miellyttävän kokoinen ja ainakin meidän siellä ollessa tilaa oli paljon. Henkilökunta oli palvelualtista muttei liian ylitsevuotavaista, ja huoneet olivat käytännöllisiä ja siistejä. Ainoa miinus tulee kylmästä aamupalasta, mutta käsitykseni mukaan se on Holiday Inn Express-konseptin mukainen ja siten suppeampi.

Hotellin omille sivuille pääset suoraan tästä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply